۴۰ سال حبس برای یک بریتانیایی عضو القاعده

دادگاهی در آمریکا یک گرافیست بریتانیایی و ویتنامی‌تبار را به جرم عضویت در تحریریه مجله‌ی متعلق به القاعده و تلاش برای بمب‌گذاری در فرودگاه هیترو لندن، به ۴۰ سال حبس متهم کرد.
کد خبر: ۹۰۸۷۷۶
۴۰ سال حبس برای یک بریتانیایی عضو القاعده

به گزارش جام جم آنلاین ، دادگاهی در آمریکا یک شهروند بریتانیایی و ویتنامی‌تبار را به ‌اتهام همکاری با گروه تروریستی القاعده و قصد بمب‌گذاری در فرودگاه هیترو بریتانیا به ۴۰ سال حبس محکوم کرد.

آلیسون نیتون، قاضی دادگاهی در آمریکا، روز جمعه مین کوانگ فام، متهم ۳۳ ساله شهروند بریتانیا را به این حبس طولانی مدت محکوم کرد.

این قاضی درخواست دولت آمریکا برای صدور ۵۰ سال حبس برای این متهم را رد کرد؛ درعین‌حال اعلام کرد که پیشنهاد ۳۰ سال حبس از سوی دادستان را هم ناکافی می‌داند و ۴۰ سال زندان را برای جرایم این متهم مناسب تشخیص می‌دهد.

این مرد بریتانیایی، طراح گرافیک است و امور گرافیکی یکی از مجلات گروه القاعده را انجام می‌داد. دادگاه آمریکایی معتقد است که تولیدات تبلیغاتی این مجله در تهییج و تشویق بسیاری از جوانان و سوق دادن آن‌ها به سوی دیدگاه‌های افراطی و تروریستی، نقش موثری داشته است.

مقامات امنیتی آمریکا پیش از این اعلام کردند که شواهدی در دست دارند که نشان می‌دهد کوانگ فام قصد برنامه‌ریزی برای بمب‌گذاری در فرودگاه هیترو شهر لندن را داشته است.

آلیسون نیتون، در هنگام اعلام حکم مجازات این متهم گفت که او به عنوان مقام قضایی اظهارات مقامات امنیتی را باور دارد و جمع‌بندی او از شواهد این است که این متهم قصد بمب‌گذاری داشته است.

کوانگ فام در تمام طول بازداشت و در دادگاه، اتهام تلاش برای بمب‌گذاری را رد کرده است.

مقامات آمریکایی پیش از این اعلام کردند که این متهم ماه‌ها در یمن تحت آموزش‌های نظامی لازم برای انجام عملیات تروریستی بوده است و یکی از مهره‌های کلیدی مورد اعتماد سران گروه القاعده محسوب می‌شود.

مقامات امنیتی شواهدی را به دادگاه ارائه دادند که نشان می‌دهد کوانگ فام با انور الاولاکی، یکی از رهبران القاعده در یمن در ارتباط مستقیم و مستمر بوده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد که بعد از اعلام حکم دادگاه، این متهم به گریه افتاد و مدعی شد که او هیچ‌وقت قصد آسیب رساندن به مردم را نداشته است. او همچنین گفت: «من اشتباه بدی مرتکب شدم. بابت این اشتباه پشیمانم.»

کوانگ فام پیش از جلسه‌ی نهایی دادگاه نیز نامه‌ای به قاضی دادگاه نوشته و اعلام کرده بود که متنبه شده و با هیچ ایدئولوژی افراطی و تروریستی احساس نزدیکی نمی‌کند.

با این‌حال قاضی و دادستان هر دو اعلام کردند که به نظر آن‌ها اعمال این متهم، معیار است و حکم را برای او منصفانه دانستند.

منبع: دویچه وله

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها