برای داشتن جامعه سالم باید روش ارتباط موثر را بدانیم

آسیب اجتماعی: کرم بدفهمی در رابطه‌های روزانه ما

چراغ قرمزهای ارتباطات ناسالم

داشتن یک ارتباط سالم اجتماعی و دوستانه دارای چارچوب و قوانین خاص خود است.اما برخی روابط و پیوندهای اجتماعی که با تنش رو به رو می شود نشان از یک رابطه ناسالم دارد.
کد خبر: ۸۹۹۰۹۱
چراغ قرمزهای ارتباطات ناسالم

به گزارش جام جم آنلاین ، انسان برای برقراری ارتباط سالم در محیط های اجتماعی چند مولفه و فاکتور را مد نظر قرار می دهد.از این رو داشتن یک ارتباط سالم اجتماعی و دوستانه دارای چارچوب و قوانین خاص خود است.اما برخی روابط و پیوندهای اجتماعی که با تنش رو به رو می شود نشان از یک رابطه ناسالم دارد.

شناخت چراغ قرمزهای یک ارتباط ناسالم دارای مولفه های بسیاری است.اینکه یک فرد نسبت به خود احساس خوبی ندارد و در یک ارتباط طرف مقابل همیشه حق را به خود می دهد و شما را مقصر می داند نیز هشداری است که نشان می دهد این ارتباط فی مابین ارتباط سالمی به نظر نمی رسد.

گاهی اوقات نیز دیده می شود افراد قبل از برقراری ارتباط با افراد دیگر شادتر و پرانرژی تر بودند اما به محض اینکه با فرد یا گروه خاصی پیوند دوستانه برقرار کرده اند احساس بی پناهی و ناامیدی می کنند و بر سر موضوعات کوچک مجادله و بحث به راه می اندازند که اینها یکی دیگر از مواردی است که بیانگر ارتباط ناسالم است.

نهادینه شدن برخی عادت های ناپسند مانند اینکه تمایلی به رفتن به محل کار ندارید نیز نشانه بدی به نظر می رسد و باعث می شود تا تحت رفتارهای نامناسبی مانند حسادت قرار گیرید.از این رو ظرف مدت کوتاهی به این نتیجه می رسید که از خانواده و دوستان صمیمی و همکاران تان جدا شده اید.

عموما جذبه های هیجانی باعث می شود افراد دچار خطای هاله ای شوند یعنی چیزی را که دوست دارند امتیاز بیشتری به آن داده و همین امر باعث می شود از واقعیت دور شوند. برای خروج از این مرحله روزانه اتفاقات مهم رابطه باید یادداشت کرد.با خواندن یادداشت های روزانه به تدریج افراد به این نتیجه می رسند که مسیری را که در پیش گرفته اند درست است یا نه. از این رو توصیه می شود بالغانه از شریک زندگی یا دوست خود بخواهند که در اصلاح برخی رفتار آنها را کمک کنند.

منبع:شبکه مجازی آستان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها