یکی از مهمترین شاخصههای رفتاری آیتالله شاهآبادی ، جدیت او در همه مراحل زندگی بود. وی هم در درس خواندن کوشا بود و هم در مبارزه. او سطوح بالای حوزوی را نزد استادان مطرح آن دوران فراگرفت و از سوی دیگر تلاشی خستگیناپذیر در عرصه فعالیتهای سیاسی و حمایت از نهضت مردمی و انقلابی ملت ایران به رهبری امام خمینی(ره) داشت، بهطوریکه در کارنامه مبارزاتی قبل از انقلاب او سابقه پنج بار حبس و یک بار تبعید ثبت شده است.
تحصن در دانشگاه تهران و درخواست بازگشایی فرودگاه برای ورود امام(ره)، حضور جدی و فعال در اداره بیت امام(ره) هنگام استقبال از ایشان، ابلاغ و اعلام فرمان امام خمینی(ره) مبنی بر لغو حکومت نظامی در 21 بهمن 1357، خلع سلاح پادگانها و اماکن نظامی، فعالیت در شکلگیری و راهاندازی کمیته انقلاب اسلامی، عضویت موثر در هسته مرکزی جامعه روحانیت مبارز، حضور در اولین و دومین مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده مردم تهران و عضویت در کمیسیون قضایی، نمایندگی امام(ره) در بنیاد مستضعفان در سال 59 و همکاری با اوقاف و امور خیریه از جمله فعالیتهای شهید شاهآبادی در عرصه سیاسی قبل و بعد از انقلاب بود.
وی علاوه بر اینکه در سیاست، حضوری پرفروغ داشت در عین حال در عرصههای اجتماعی نیز تلاش خستگیناپذیری از خود نشان میداد.
وی در مسجد رستمآباد تهران، قبل و بعد از انقلاب به عنوان امام جماعت نقش مهمی در حل و فصل مشکلات و چارهجویی برای مسائل مردم داشت. دوستان او خوب به یاد دارند که بعد از اقامه نماز، زمانی طولانی در مسجد حضور داشت و از نزدیک با مردم ارتباط برقرار میکرد و سعی داشت که به طریق ممکن گرهی از مشکلات آنان بگشاید.
در طول دوران دفاع مقدس او از هر فرصت برای حضور در میان رزمندگان استفاده میکرد و به این کار عشق میورزید و سرانجام شاگرد مکتب امام در سال 63 در منطقه عملیاتی مجنون در پی انفجار و اصابت ترکش، شربت شهادت نوشید.
فتاح غلامی - سیاسی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گیتی خامنه از دغدغههای محیطزیستیاش میگوید
علی داوودی و پدرش در تحریریه روزنامه «جامجم»:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد