به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از خبرگزاری صداو سیما ، سرگرد کیانی سرپرست اداره تشخیص جرایم سایبری پلیس فتا گفت : باید در فروش گوشی های دست دوم و کار کرده برخی اقدامات امنیتی را رعایت کنیم تا مجرمان را ناکام بگذاریم.
وی افزود : در برخی از پرونده های تشکیل شده در پلیس فتا با موضوع انتشار تصاویر خصوصی، بعد از بررسی های صورت گرفته مشخص شد، فرد سودجو اطلاعات خصوصی قربانی را از طریق بازیابی اطلاعات موجود در حافظه تلفن خریداری شده از قربانی به دست آورده است.
سرگرد کیانی تاکید کرد: هموطنان عزیز دقت داشته باشند در هنگام فروش تجهیزات دیجیتالی خود، ابتدا برای تعویض کارت های حافظه اقدام و در گام بعدی چند بار حافظه دستگاه را با اطلاعات غیر ضروری و عمومی پر و سپس حافظه را پاک و سپس اقدام به بازگرداندن تنظیمات این ابزار به تنظیمات کارخانه ای کنند.
وی گفت: این امر می تواند بازگردانی اطلاعات( recovery) را مشکل کند و در صورت ریکاوری شدن اطلاعات شخصی و مهم به راحتی بازگردانده نشود. اما تضمین کننده صد درصد نیست و هنوز احتمال اینکه اطلاعات حافظه سیستم فروخته شده شما باز گردد وجود دارد.
سرپرست اداره تشخیص جرائم سایبری پلیس فتا گفت: در نمونه های دیگر برخی از تعمیرکارهای غیر مجاز اقدام به سرقت اطلاعات موجود در دستگاه های دیجیتالی که برای تعمیر به آنها سپرده شده بود کردند و قربانیان را تهدید به انتشار اطلاعات شخصی آنها کرده اند.
سرگرد کیانی تصریح کرد: هموطنان عزیز مراقب این کلاهبرداران باشند و تجهیزات هوشمند خود را برای تعمیر به تعمیرکارهای مجاز تحویل داده و رسید دریافت کنند و در صورت امکان تا برطرف شدن مشکل در محل حضور داشته و بر نحوه برطرف شدن مشکل نظارت داشته باشند.
سرپرست اداره تشخیص جرائم سایبری پلیس فتا ناجا از کاربران خواست در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت های سایبری، لینک ثبت گزارشات مردمی اعلام کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت