به گزارش جام جم آنلاین، حجت الاسلام و المسلمین کاظم صدیقی در خطبههای عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن اظهار داشت: مردم در 22بهمن عید بزرگی را به رخ دنیا کشیدند ، عید دیگری در هفتم اسفندماه در پیش خواهید داشت و با همین نیت که نه گفتن به آمریکا و داعش بود، سر صندوق رای حاضر خواهید شد.
وی با توصیه به نامزدهای انتخابات مجلسین خبرگان رهبری و شورای اسلامی تصریح کرد: نامزدها باید خدا را در نظر بگیرند، این سمتها اگر برای خدا نباشد به جز خستگی چیزی نخواهد داشت اما اگر برای گرهگشایی و خدمت به مردم است خوشا به حال کسانی که در صحنه حاضر میشوند.
صدیقی با اشاره به ضرورت حفظ انصاف در تبلیغات انتخاباتی تاکید کرد: نامزدهای انتخابات باید اخلاق اسلامی، قانونمداری، پرهیز از اسراف را در تبلیغات انتخاباتی در نظر بگیرند و به رقیبان خود تهمت نزنند و غیبت نکنند.
وی اضافه کرد:ما مشاهده میکنیم که هر روز مردم و ملت خداجوی ما در این کشور به حرم دین ورود میکنند و در ایامالله تنفس میکنند. روز 22 بهمن یک روز تاریخی، برجسته و افتخارآمیز بود که حیات ملت، زنده بودن انقلاب و تجلی ولایت فقیه را در رگهای مردم مشاهده کردیم.
خطیب نماز جمعه تهران خطاب به مردم ایران با بیان اینکه گویا ولایت در همه شما تجلی داشت، خاطرنشان کرد: همه شما مردم سرباز بودید و اقتدار نظام و مبارزه با استکبار را نشان دادید.
صدیقی تصریح کرد: حضور شما در راهپیمایی 22 بهمن یک رسانه چند میلیونی بود، خود ما قطرهای در دریای عظمت شما مردم بودیم، گویا همه شما مردم ذوب در انقلاب و استکبارستیزی بودید.
وی با ابراز اینکه شما ملت ایران حسینی هستید و در این 37 سال هرگز از خط عاشورا و امام حسین(ع) فاصله نگرفتید، گفت: این حضور شما در سی و هفتمین سالگرد انقلاب اسلامی این معنا را اعلام کرد که همه ما پرچمدار ولایت هستیم. بنابراین شعاری که امام در ابتدای انقلاب مطرح کردند این بود که ما تا آخر ایستادهایم.
خطیب نماز جمعه تهران برهمین اساس خاطرنشان کرد: ملت ما به دنیا اعلام کرد که سر آرمانهای امام و شهدا تا آخر ایستاده است.
صدیقی ادامه داد: حضرت امام(ره) باغبانی بود که این گلزار را به وجود آورد و از سال 42 مشغول کشت و کار بود و امروز رویش نهالها را در صحنه جهانی به وضوح تماشا میکنیم.
وی با اشاره به اینکه اولین مسئله که عامل این عظمت، استقامت و بصیرت مداوم شد مسئله امامت و رهبری است، بیان داشت: خداوند متعال اولین انسانی که بر روی زمین قرار داد خلیفه خودش بود. تمرد از رفتن زیر پرچم خلیفه خدا اشتباه است و همه شما جنود الهی هستید.
خطیب نماز جمعه تهران ادامه داد: حضرت امام به عنوان خلیفه خدا پرچم را به دست گرفت و از شما دعوت کرد، جنس حرکت و ندای امام با همه انقلابهایی که در غیر سلسله انبیاء رخ داد تفاوت دارد.
صدیقی با بیان اینکه در همه انقلابهای دنیا مسائل مادی به عنوان شعار اولیه مطرح میشود، گفت: امام به پا خاست و چند شعار داد که یکی از آنها این بود که بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی خودش را بدهکار دین و مکتب الهی میدانست؛ به عنوان ادای دین به خالق به پا خواست و خواستهای از مردم نداشت.
وی با یادآوری اینکه در سال 42 هیچ کس خواب پیروزی انقلاب و برقراری حکومت ولایت فقیه را نمیدید، افزود: اما مردم قم، تهران و ورامین کفن پوشیدند و خون دادند و گفتند با خدا عهدی داریم که غیر از او را پرستش نکنیم.
خطیب نمازجمعه تهران تاکید کرد: حرکت امام برکاتی داشت که از جمله آن این بود که این حرکت برای قشر خاصی نبود. هم انقلاب پابرهنهها بود و هم انقلاب تجار متدین و افرادی که سوادی نداشتند. امام همه را جمع کرد و فطرتها را بیدار کرد.
صدیقی با اشاره به اینکه امام این هنر را داشت که تمام اقشار را در صحنه مبارزه حاضر کرد، بیان داشت: نزدیک دو قرن دنیای استکبار علیه حیات دینی مبارزه کرد و به این نتیجه رسیده بودند دوران دین تمام شده است؛ لیبرالدموکراسی برقرار شده بود و رقیب دیگرش دنیای کومونیسم بود. امام به عنوان سرچشمه دین تشنگان عالم را دید و همه عالم دیدند تنها راه نجات دین است و افسانه طولانیمدت غرب و شرق را امام با این انقلاب ابطال کرد و حقیقت دین را به کرسی نشاند.
وی با طرح این موضوع که امام شاه را بیرون کرد و فرهنگ سلطنت را منسوخ کرد، خاطرنشان کرد: شاه تنها یک عروسک بود، هیمنه آمریکا، غرب و شرق ازبین رفت چرا که همه میخواستند شاه را نگه دارند. امام باحرکت مسلحانه مخالف بود و حرکتش مانند حرکت پیامبر بود که توانست با بیداری دلها شاه و سلطنت را ریشهکن کند.
خطیب جمعه تهران با بیان اینکه امام جمهوری اسلامی را با آرم ولایت فقیه مطرح کرد، خاطرنشان کرد: هر تز و نظریهای به جز ولایت فقیه باطل است و در این میدان مردم هنرمند بودند و تشخیص دادند مسئله ولایت مسئله عرشی است.
صدیقی با تاکید بر اینکه حضرت امام تنها رهبری بود که از اول تا آخر در متن مردم قرار داشت و مردم را ولینعمت معرفی کرد و خودش را بدهکار مردم میدانست، گفت: تا قبل از انقلاب مردم هیچ نقشی در تعیین سرنوشت خودشان نداشتند اما این مردم پرچم امام را پاس داشتند و در تعیین سرنوشتشان نقش ایفا کردند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت