از نیمه دوم دی ماه، افرادی که قصد دارند برای ریاست کاندیدا شوند، فرم های لازم را در فدراسیون پر خواهند کرد تا برای «جنگ» 15 اسفند، آماده رزم شوند. کماکان مثل سراسر روزها و ماههای گذشته، علی کفاشیان رئیس فعلی فدراسیون فوتبال، جزو گزینه های اصلی انتخابات پیشرو قلمداد می شود. او مقبول ترین کاندیدا در مجمع به حساب می آید و خیلی ها از همین حالا پیش بینی می کنند اگر در انتخابات حاضر شود، به طور قطع رای می آورد.
به گزارش خبرآنلاین ، کفاشیان تا به امروز از غیبت در انتخابات حرفی نزده است و حتی در آخرین مصاحبه خود گفت: «من هیچ منعی برای حضور در انتخابات اسفندماه ندارم.» او به این دلیل چنین حرفی را زد که مدتی است شایعاتی درباره ممنوعیتش برای حضور در انتخابات شنیده می شود.
علی کفاشیان بازنشسته بانک مرکزی است و حقوقش را از آنجا می گیرد. طبق قانون بازنشسته ها بخواهند هر پست «دولتی» بگیرند، باید مجوز هیات دولت را داشته باشند اما کفاشیان بارها و بارها گفته که فدراسیون فوتبال یک نهاد شبه دولتی است و طبق اساسنامه اش عمل می کند. او در واکنش به این شایعات می گوید: «ما در اساسنامه فدراسیون فوتبال چنین بندی نداریم که بازنشسته ها نمی توانند در انتخابات شرکت کند. تنها یک بند وجود دارد و آن این است که کاندیداها نباید بالای 65 سال داشته باشند. پس مانعی برای حضور من در انتخابات وجود ندارد و اگر بخواهم می توانم برای ریاست دوباره کاندیدا شوم.»
کفاشیان که تا به امروز با خنده و شوخی گفته «می خواهم برای دومین بار تیم ملی را به جام جهانی ببرم» و «برای دوره سوم هم رئیس می شوم» و «چون در فدراسیون خوش می گذرد حالا حالاها اینجا هستم»، به سادگی نقشه های خود را پیش می برد. او حتی می گوید در دیداری که با شیخ سلمان داشت، رئیس afc گفت که «دوست دارد من رئیس فدراسیون فوتبال بمانم.» همین جمله حضور کفاشیان در انتخابات پیشرو را تائید می کند. چه، کفاشیان در آسیا توانسته هم پیمان های خوبی برای خود دست و پا کند. حاصل 8 سال سفرهای خارجی و حضور در اجلاس های شورای المپیک آسیا و AFC باعث شده تا این هم پیمان ها حتی در دیدار با وزیر ورزش، از او بخواهند از کفاشیان حمایت کند. در سفر محمود گودرزی وزیر ورزش به اینچئون بود که شیخ احمد، رئیس شورای المپیک آسیا در دیدار با او، پرده از حمایت های بین المللی از کفاشیان برداشت، آن هم با این جمله: «ما روی تغییرات ورزش ایران زیر حساس نیستیم اما یک دوستی در ایران به نام کفاشیان داریم که می خواهیم از او حمایت شود...» این همان جمله ای بود که بعدها باعث تکرار این جملات در مصاحبه های کفاشیان شد: «فدراسیون فوتبال حامی های خارجی دارد...»
کفاشیان در آخرین مصاحبه خود شیخ سلمان رئیس afc را هم به حامیان فدراسیونش اضافه کرد، قدرتمندترین مرد فوتبال آسیا و کسی که برای انتخابات ریاست fifa هم کاندیدا خواهد شد. رئیس فدراسیون فوتبال که حالا نایب رئیس شیخ سلمان به حساب می آید، قصد دارد برای 4 سال سوم پشت میز ریاستش در فدراسیون بنشیند و به تقویت رابطه بین المللی خود بپردازد. بدین ترتیب، از همین حالا باید کفاشیان را مهمترین فرد حاضر در انتخابات روز 15 اسفندماه فدراسیون دانست؛ فردی که فعلا هیچ رقیبی ندارد. نه اسدی، نه اسلامیان، نه مهدی تاج و نه حتی محمد دادکان که وزیر ورزش بیش از هرکس دیگری می داند، کار با این رئیس مستقل به مراتب سخت تر از رئیس فعلی فدراسیون است.
کفاشیان در دوره دوم با وجود فشارها مبنی بر غیر قانونی بودن حضورش در انتخابات فدراسیون، در مجمع حاضر شد و رای آورد. حتی قبل از انتخابات گفته می شد سازمان بازرسی نامه ای به کفاشیان داده که نباید در انتخابات حاضر شود. اما کفاشیان طبق اساسنامه فدراسیون مطبوعش عمل کرد و به انتخابات رفت و رای آورد. او تنها پس از رای آوردن نیاز به تائید هیات دولت داشت؛ تائیدی که باید صورت می گرفت اگرنه فیفا فوتبال ایران را به حالت تعلیق در می آورد چراکه کفاشیان توسط مجمع انتخاب شده بود. حالا هم در آستانه انتخابات فدراسیون، کفاشیان می گوید هیچ ممانعتی برای حضور در انتخابات ندارد و تنها می ماند تائیدیه هیات دولت، پس از رای آوردنش. این نقشه ای است که او باردیگر در سر مرور می کند. آیا رئیس خوش خنده برای سومین دوره بر مسند ریاست فدراسیون تکیه می زند؟ شواهد که این را می گوید.
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: