اغلب به همین علت است که در ساعات خاصی از روز احساسات خاصی نظیر سردرد و خستگی به سراغمان می آید، زیرا به دلیل بازسازی اندامی خاص، انرژی بدن به سمتی خاص هدایت شده و بر روی اندامی ویژه متمرکز میشود.
در این مطلب سعی می کنیم شما را نسبت به ساعات خاص و ویژه بازسازی و پاکسازی هر ارگان و عوارض احتمالی آن آگاه نماییم.
زمان بازسازی و پاکسازی هر اندام به شرح زیر است:
ریه ها : 3 تا 5 صبح
روده ی بزرگ : 5 تا 7 صبح
معده : 7 تا 9 صبح
طحال : 9 تا 11 صبح
قلب : 11 صبح تا 1 ظهر
روده ی کوچک : 1 تا 3 بعداز ظهر
مثانه : 3 تا 5 بعد از ظهر
کلیه ها : 5 تا 7 بعداز ظهر
لوزالمعده : 7 تا 9 شب
عروق و رگ های خونی : 9 تا 11 شب
کیسه صفرا : 11 شب تا 1 بامداد
کبد : 1 تا 3 صبح
ریه ها
ریه اولین عضوی است که پاکسازی می شود و سموم را از خود دفع می کند. این فرآیند در ساعت 3 تا 5 صبح رخ می دهد.
به این دلیل است که گاهی در هنگام خواب سرفه می کنیم. در واقع ریه ها در حال خلاص شدن از شر سموم هستند. اگر سرفه هایتان در این زمان زیاد است، حتما باید به فکر بهبود رژیم غذایی تان باشید.
روده بزرگ
به گزارش تبیان، برای حفظ سلامت و کارایی روده بزرگ بهتر است آب فراوان بنوشید. حتما متوجه شده اید که در ساعات بین 5 تا 7 صبح احساس تشنگی می کنید، زیرا روده در حال پاکسازی است و آب زیادی مصرف می کند.
ساعت 9 تا 11 صبح زمان پاکسازی طحال است. به همین دلیل است که در این ساعات احساس ضعف و بیمار شدن داریم، زیرا طحال با کبد و سیستم ایمنی مرتبط است و سبب آزادسازی آنتی بادی در صورت وجود ماده خارجی یا میکروب در خون می شود.
سعی کنید هنگام صبح مصرف کافئین را به حداقل برسانید (کافئین در چای، قهوه و نوشابه سیاه وجود دارد)، زیرا کافئین ادرار آور بوده و سبب دفع فراوان آب از روده، کلیه و مثانه می شود.
بنابراین مصرف آب فراوان در طول روز را فراموش نکنید تا روده بتواند بهتر از پس وظایفش برآید. خوب کار کردن روده مساوی است با رسیدن به وزن طبیعی، کند شدن فرآیند پیری و داشتن بدنی سالم.
معده
معده بین ساعت 7 تا 9 صبح بازسازی می شود بنابراین باید در این زمان از مصرف وعده های غذایی بزرگ بپرهیزیم.
بر خلاف روده، معده به آب کمتری جهت پیش بردن فرآیند پاکسازی نیاز دارد، پس بهتر است صبح خود را با آب میوه و میوه آغاز کنیم تا هم فرآیند هضم راحت تر شود و هم آب مورد نیاز معده تأمین گردد.
طحال
ساعت 9 تا 11 صبح زمان پاکسازی طحال است. به همین دلیل است که در این ساعات احساس ضعف و بیمار شدن داریم، زیرا طحال با کبد و سیستم ایمنی مرتبط است و سبب آزادسازی آنتی بادی در صورت وجود ماده ی خارجی یا میکروب در خون می شود.
قلب
ساعت 11 صبح تا یک ظهر نوبت قلب است و ممکن است در این ساعات حس کنیم قلبمان تندتر و شدیدتر از قبل می تپد. حدود 70 درصد از حملات قلبی در این زمان یعنی زمان بازسازی قلب رخ می دهد.
روده کوچک
آیا تا به حال متوجه شده اید که بین ساعات 1 تا 3 بعد از ظهر دچار نفخ می شوید و یا غذایتان به سختی هضم می شود؟ این موضوع به دلیل ماده ی غذایی مصرفی تان می باشد و باید فکری به حال رژیم غذایی تان کنید.
کلیه ها و مثانه
ساعت 3 تا 7 بعد از ظهر زمان پاک سازی و بازسازی کلیه ها و مثانه است و اغلب در این زمان ها احساس خستگی و خواب آلودگی به سراغمان می آید. اگر کلیه ها خوب کار نکنند، احساس خستگی خواهید کرد.
لوزالمعده
معمولا بین ساعت 7 تا 9 شب هوس شیرینی جات می کنیم. کلیه ها، پانکراس را تنظیم می کنند و اگر در این زمان شیرینی مصرف کنیم، دچار درد در قسمت پایینی ناحیه کمر خواهیم شد.
کلیه ها، مثانه و لوزالمعده به هم متصل اند و اگر در این ساعات مذکور احساس خواب آلودگی می کنید، بدان معنی است که لوزالمعده در حال پاک سازی و بازسازی است.
عروق و رگ های خونی
سردرد و خستگی و بی حالی در ساعت 9 تا 11 شب گاهی به دلیل بازسازی عروق و رگ ها است.
کبد و کیسه صفرا
این دو ارگان بین ساعت 11 شب تا 3 صبح پاک سازی می شوند. در این ساعت گاهی احساس می کنیم که نمی توانیم به خواب برویم، زیرا کبد هنوز زباله هایش را دفع نکرده. زباله هایی که سبب بی خوابی و اضطراب می شوند.
حال که نسبت به کارکرد اندام هایمان آگاه تر شدیم، بهتر است بیش از گذشته به فکر سلامتی بدن و آنچه مصرف می کنیم یا انجام می دهیم، باشیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد