به گزارش ایرنا، پایگاه خبری اخبارالساعه امارات روز چهارشنبه نوشت: سخنان بی محابانه ضاحی خلفان معاون رییس پلیس دبی در بی اهمیت شمردن شهر تاریخی صنعا، بحث و جدل در میان مردم یمن را برانگیخته است.
ضاحی خلفان گفته است که صنعا برای سکونت مناسب نیست و تنها گردشگران برای گذراندن وقت خود در بازار به این شهر سفر می کنند و بس.
سخنان غیر مسئولانه خلفان به نوعی در تایید تجاوزهای جنگنده های سعودی و ائتلاف عربی - آمریکایی و بمباران وحشیانه مناطق مسکونی یمن می باشد.
سخنان ضاحی خلفان موقعی خطرناکتر می شود که می گوید: اگر من یک شهروند صنعا بودم همه چیز خود را می فروختم و در شهر عدن یا اب ساکن می شدم ضمن اینکه موقعیت صنعا از نظر امروزی اهمیت خاصی ندارد.
وی می افزاید: شهر صنعا یک شهر قدیمی است که نمی توان تمدن جدید را در آن پیاده کرد و اکثر مردم آن مفلس و فقیرند.
سخنان این مقام اماراتی در بی اهمیتی شهر صنعا و اهانت به مردم و کسر شان آنها، وحشت مردم را از اینکه نیروهای نظامی امارات و عربستان بخواهند با حملات خود آثار تاریخی و باستانی این شهر را ویران کنند، برانگیخته است.
مشورت با ایران برای حمله به داعش
جولیا بیشاپ وزیر خارجه استرالیا میگوید که کشورش برای مشارکت احتمالی در طرح حملات هوایی در سوریه علیه نیروهای داعش با ایران مشورت میکند.
به گزارش فارس به نقل از سیدنی مورنینگ هرالد،بیشاپ به شبکه فاکس نیوز گفت: ایران یکی از کشورهایی است که اگر استرالیا بخواهد تصمیم بگیرد در ائتلاف ضد داعش در سوریه اقدام کند با آن گفتگو خواهد کرد.
پیش از این «تونی آبوت» نخستوزیر استرالیا اعلام کرده بود که کشورش درباره همراهی آمریکا در حملات هوایی علیه داعش تصمیمگیری میکند.
شبکه خبری «ای بیسی» اعلام کرد که آبوت تاکید کرد که استرالیا درخواستی رسمی از آمریکا دریافت کرده بود که در آن به گسترش حملات در عراق اشاره شده بود تا به این وسیله بتوان حملات در سوریه را پوشش داد.
وزیر خارجه استرالیا ادامه داد؛ کانبرا گفتگوهای منظمی با ایران درباره موضوعات مختلف از جمله مسائل دوجانبه، مسائل منطقه ای و بین المللی که بر دو کشور تاثیر گذار است دارد از جمله موضوع داعش در عراق و سوریه.
بحران در تل آویو به علت افشاگری باراک
اظهارات اخیر "ایهود باراک" نخست وزیر و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی با انتقادهای سیاسی و رسانه ای در داخل این رژیم همراه شد.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت روزنامه "رای الیوم" برخی طرفها این سخنان باراک را افشای اسرار رژیم صهیونیستی و برخی دیگر نیز آن را تحریف شده دانستند. شمار دیگری نیز بر این نظر اند ایهود باراک به منظور بازگشت به عرصه سیاسی این سخنان را ایراد کرد.
باراک اخیرا گفته بود اسرائیل در سالهای 2010 تا 2012 قصد حمله نظامی به ایران را داشت اما انجام چنین عملیاتی بهخاطر ارزیابی و توصیه های ارتش متوقف شد.
ایهود باراک همچنین اخیرا در نوار ضبط شده ای که کانال 2 تلویزیون رژیم صهیونیستی پخش شد، بنیامین نتانیاهو را «ضعیف» و «بزدل» توصیف کرد و گفت قدم های جدی را بر نمی دارد مگر آنکه مجبور شود و در نوعی بدبینی عمیق غوطه ور است و در توازن بین ترس و امید، عموما به سمت ترس میل دارد. او زمانی از این ترس با عنوان «نگرانی» یاد کرد. او آن شجاعتی را که بتواند تا مسئله ای را تا آخر پیش ببرد ندارد.
حزب لیکود در واکنش به این سخنان ایهود باراک اعلام کرد که باراک ترحم برانگیز است.
در مقابل، نتانیاهو با شکست سکوت خود در خصوص سخنان انتقادی ایهود باراک – وزیر پیشین جنگ رژیم صهیونیستی – خواستار پایان دادن به اظهارات وی درباره مسائل امنیتی شد و این سخنان او را غیرمسؤولانه توصیف کرد..
همچنین، آویگدور لیبرمن وزیر امور خارجه سابق رژیم صهیونیستی ، ایهود باراک را به افشای غیرمسؤولانه اسرار متهم کرد و گفت این سخنان نشان می دهد که باراک فردی پرحرف است و جدی نیست و شخصیتی غیرقابل اعتماد دارد.
طالبان در معرض جنگ درون گروهی
ملا عبدالمنان برادر ملا عمر سرکرده سابق طالبان افغانستان هشدار داد که اگر 'ملا اختر منصور' رهبر جدید این گروه و رقبای مخالف او هرچه سریعتر اختلافات خود را حل و فصل نکنند، خطر احتمال بروز جنگ درون گروهی، طالبان را تهدید خواهد کرد.
به گزارش ایرنا به نقل از رسانه های پاکستان، بسیاری از اعضای کلیدی طالبان افغانستان از جمله اعضای خانواده ملاعمر سرکرده سابق این گروه حاضر به پذیرش رهبری ملا اختر منصور به عنوان سرکرده جدید طالبان نبوده و می گویند که او با رای اکثریت اعضای شورای رهبری و علمای طالبان انتخاب نشده است.
با این حال هواداران سرکرده جدید طالبان افغانستان اظهارات مخالفان را تکذیب می کنند و تاکید دارند که وی با رای 95 درصدی اعضای شورای رهبری طالبان به عنوان سرکرده جدید انتخاب شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: