علیاصغر فانی در سفر به شیراز، در این باره گفت: تا 10 روز آینده اطلاعیه منابع امتحانی آن از طریق سازمان سنجش و وزارت آموزش و پرورش منتشر خواهد شد.
او یادآور شد: این وزارتخانه به دو طریق شرکت در کنکور سراسری و استخدام داوطلبان دارای مدرک لیسانس برای نخستین بار نیروی انسانی مورد نظر خود را تامین می کند.
وی تصریح کرد: هم اینک 100 شعبه دانشگاه فرهنگیان در قالب پردیس و دانشکده در سراسر کشور مشغول به فعالیت است.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: کسانی که در آزمون سراسری امسال پذیرفته شدهاند میتوانند بر اساس سیاست بومی گزینی دانشگاه فرهنگیان را انتخاب کنند.
فانی ادامه داد: امسال برای نخستین بار دارندگان مدرک کارشناسی میتوانند در آزمون استخدامی شرکت کنند و بر اساس آن در صورت پذیرش باید طی یکسال دوره حرفهای معلمی را در دانشگاه فرهنگیان بگذرانند.
وزیر آموزش و پرورش همچنین خاطرنشان کرد: دولت یازدهم از سال گذشته اجرای طرح رتبهبندی برای معلمان را در دستور کار قرار داد و 27 اسفند سال گذشته این طرح در هیئت وزیران تصویب شد.
فانی گفت: به موجب این مصوبه، احکام رتبه بندی معلمان از ابتدای مهرماه امسال با اعتبار 1350 میلیارد تومان در سال 94 اجرا خواهد و در سال 95 نیز اعتبار 3500 میلیارد تومانی اجرای این مهم پیش بینی شده است.
وی بیان کرد: براساس این طرح معلمان در رتبه های مشخص شده قرار خواهند گرفت و متناسب با آن افزایش احکام حقوقی در ردیف استخدامی انها اعمال خواهد شد.
به گفته وزیر آموزش و پرورش معلمانی که در رتبه نخست قرار میگیرند، افزایش 300 هزار تومانی و رتبه دوم نیز افزایش 800 هزار تومانی حقوقی خواهند داشت.
فانی گفت: در سال 94 موفق به افزایش ضریب فوق العاده شغل معلمی از 800 به 1500 شدیم، همچنین در بخش فوق العاده مناطق مرزی، ضریب افزایش امتیازات را از ابتدای تیرماه امسال لحاظ کردیم.
وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: در حال حاضر 401 پژوهش سرای دانش آموزی در کشور وجود دارد که تعداد 101 واحد آن در دولت یازدهم ایجاد شده و تا امروز 64 واحد از این پژوهشسراها به آزمایشگاه نانو مجهز شده است. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت