به گفته نوربرت کرافت، دور سوم به مدت پنج روز طول خواهد کشید و بر چالشهای دینامیک و نظارت بر نامزدها تمرکز خواهد داشت که به تیمهای 10 الی 15 تایی تقسیم شده و کار با یکدیگر به منظور حل مشکلات را فرامیگیرند.
پس از اینکه گزینهها به 40 نفر کاهش یافت، نامزدها به مرحله چهارم وارد میشوند و طی آن باید 9 روز را در یک دستگاه ایزوله بگذرانند که تعداد افراد را به 30 نفر کاهش خواهد داد.
سپس افراد تحت یک مصاحبه چهار ساعته انتخاب مهاجر مریخ قرار میگیرند که تعداد نامزدها را به 24 نفر خواهد رساند. این گروه نهایی بطور تماموقت به کار در مارسوان مشغول خواهند شد.
پروژه مارس وان که در سال 2012 اعلام شد، قصد دارد چهار انسان را در سال 2025 در مریخ فرود بیاورد که برای سایر عمرشان در آنجا باقی خواهند ماند و سپس ساکنان جدید طی هر 18 ماه که زمین و مریخ در موقعیت مناسب قرار بگیرند، به افراد اول افزوده خواهند شد.
ساکنان مریخ در سکونتگاههایی که توسط کاوشگرهای بدون سرنشین ساخته شدهاند، زندگی خواهند کرد و موضوع یک برنامه مستند واقعی خواهند بود.
در ماههای اخیر، اعتبار پروژه مذکور با شناسایی مشکلاتی در فناوری آن، کشف تناقض در آمار انتخابی و مشکلات در مدل تجاری آن زیر سؤال رفت اما مارسوان همچنان به کار خود ادامه میدهد و دور جدید انتخابی آن برای سپتامبر 2016 برنامهریزی شده است.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت