اواخر تیر سال گذشته بود که آنها در نامهای به رئیسجمهور به وضع بحرانی محیطزیست کشور اشاره کرده و از دولت خواستند برای جلوگیری از تخریب منابع طبیعی برنامهریزی کند؛ این درحالی است که به نظر میرسدآنها قدرت قانونگذاری را فراموش کرده اند زیرا به جای نامهنگاری با قانونگذاری میتوانند مشکلات محیط زیست کشور را بخوبی برطرف کنند. افزون بر این، آذر سال گذشته نیز یکی از اعضای فراکسیون محیط زیست مجلس اعتراف کرد برخی نمایندگان برای امضای نامه ساخت جاده در جنگل ابر، او را فریب دادهاند.
داستان غریبه بودن نمایندگان با محیط زیست به این چند مورد ختم نمیشود. برای نمونه اواخر ماه گذشته نیز بار دیگر توجه بهارستانیها به محیط زیست محک خورد؛ زیرا با توجه به شرایط بحرانی جنگلهای کشور، آنها با یک فوریت طرح حفاظت و صیانت از جنگلهای کشور مخالفت کردند.
این در حالی است که در جدیدترین مورد نیز دیروز فارس گزارش داده که به دلیل تشکیل نشدن جلسه فراکسیون محیط زیست در هفته گذشته، حضور معصومه ابتکار در مجلس منتفی شد. قرار بود در این جلسه نمایندگان مجلس درباره وضع آلودگی هوا با ابتکار صحبت کنند.
با توجه به شرایط زیستمحیطی کشور و این که عمر مجلس نهم رو به پایان است، باید از شهروندان خواست اگر به حل شدن مسائل زیستمحیطی کشور علاقهمندند، هنگام انتخاب نماینده شهر خود، اندکی به دغدغههای زیستمحیطی شخص منتخب خود نیز توجه کنند.
گروه جامعه - مهدی آیینی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت