با وجود تمام تلاشهای صورت گرفته برای مقابله با ورود مواد مخدر در ایران و کنترل مداوم مرزها، باز هم شاهد هستیم که همچنان جریان ورود مواد مخدر به کشور ما و سپس انتقال آن به کشورهای اروپایی وجود دارد.
در حالی که ایران، نقش مهمی در مسیر مقابله با انتقال مواد مخدر به کشورهای اروپایی دارد، اما شاهد هستیم که هماکنون این کشورها در زمینه مبارزه با مواد مخدر، کمک چندانی به کشور ایران نمیکنند.
جالب است که کشورهای اروپایی، سالانه حدود 20 میلیارد دلار خرج درمان معتادانشان میکنند، اما حتی حاضر نیستند یکصدم همین مبلغ را هم به ایران کمک کنند تا میزان ورود مواد مخدر به کشورشان، کاهش پیدا کند.
ما نمیگوییم که این پول را مستقیم به کشور ما پرداخت کنند یا حتی نمیخواهیم که به ما پول نقد بدهند، بلکه فقط از آنها میخواهیم که در زمینه تجهیز امکانات به ما کمک کنند تا بتوانیم با فناوری پیشرفتهتر و دقت بالاتری، مرزهای شرقی کشور را کنترل کنیم بنابراین میبینید که کمک به تجهیز شدن مرزهای ایران، مستقیم به نفع کشورهای اروپایی خواهد بود، اما آنها به هر دلیلی اعم از تحریم، نمیخواهند که در این زمینه به ایران کمک کنند.
شک نکنید که دود این کمکاری و همکاری نکردن با ایران، مستقیم به چشم خود غربیها خواهد رفت و آثار منفی این پدیده، دامنگیر آنها خواهد شد.
دکتر سعید صفاتیان - رئیس کارگروه کاهش تقاضای مواد مخدر در مجمع تشخیص مصلحت نظام
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم