پاسخ مشاور: ظاهرا تنها مسئلهای که شما را آزار میدهد یادآوری خاطراتتان با همسر اولتان است و به همین علت دچار آشفتگی ذهنی شدهاید.
برای هیچ کسی طلاق و جدایی کار راحتی نیست. دلیل این جدایی هر چه که باشد، چه شما خواستار آن بودهاید یا همسرتان، طلاق میتواند همه جنبههای زندگی را تحت تاثیر قرار بدهد و باعث شود احساس درماندگی کنید، اما کارهای زیادی هست که میتوانید برای بهبود این وضعیت انجام دهید. در ادامه راهکارهایی برای کنار آمدن با طلاق مطرح میشود:
با احساساتتان کنار بیایید:
طبیعی است که عصبانی، ناراحت، خسته و یا گیج باشید. ممکن است به آینده بدبین و ناامید شده باشید. باید این احساسات را بپذیرید و بدانید در آینده کمرنگ خواهند شد.
به خودتان کمی استراحت بدهید:
برای مدتی به خودتان اجازه بدهید نسبت به قبل کمتر کار کنید و یک زنگ تفریح به خودتان بدهید.
سعی کنید تنها نمانید:
با افراد خانواده یا دوستی صمیمی درددل کنید تا از این دوره عبور کنید. میتوانید به یک گروه ملحق شوید و یا افرادی را که مشکلات شبیه شما دارند پیدا کرده، با آنها صحبت کنید. زندانی کردن خودتان در حصار تنهایی ممکن است باعث اضطراب شما شود و تمرکزتان را از بین ببرد و روابط دوستانه، کار و سلامتیتان را به خطر بیندازد. اگر احتیاج به کمک دارید نترسید و از شخصی کمک بگیرید.
هدف اصلی را گم نکنید:
به یاد داشته باشید هدف نهایی شما ادامه زندگی است. بیان احساسات نباید باعث شود که در ذهنتـان احساسات منفی را بیش از نیاز تکرار کنید و یا موقعیتهای ناخوشایند را بیش از اندازه بررسی و یادآوری کنید. این کار باعث میشود انرژیهای مثبتتان را به جای بهبود صرف یادآوری احساسات و خاطرات ناخوشایند کنید. در پایان خدا را شاکر باشید که بعد از یک ازدواج ناکام به خوشبختی رسیدید. (نسیم احمدی - کارشناس ارشد روانشناسی/ خراسان)
*انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانههای داخلی و خارجی در «جام جم سرا» لزوماً به معنای تایید یا رد محتوای آن نیست و صرفاً به قصد اطلاع کاربران بازنشر میشود.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
. . . باشد اما بهتر است ببینید خودتان چطور آدمی هستید؟ آیا همه پارامترهای مثبت دارید یا شما هم مثل دیگران دارای نقاط ضعف و قوتی بارزی هستید؟