دکتر احمد جعفری گفت: صدمات و پوسیدگی دندانهای شیری علاوه بر اینکه میتواند سبب درد دندان شود، میتواند در تغذیه کودک اختلال ایجاد کرده و کودک را دچار سوءتغذیه کند.
جعفری با بیان اینکه پوسیدگی دندان میتواند در رویش دندانهای دائمی نیز تاثیر منفی داشته باشد، افزود: کودک تا شش ماهگی فقط از شیر مادر تغذیه میکند اما، بعد از شش ماهگی علاوه بر شیر مادر غذای کمکی نیز به کودک داده میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دندانهای شیری معمولا از سن هشت ماهگی شروع به رویش میکنند و شیر و همچنین غذاهای کمکی میتوانند در پوسیدگی دندان اثرگذار باشند.
جعفری گفت: اگر تعداد دفعات شیردهی در خواب به کودک زیاد باشد، میتواند منجر به پوسیدگی دندان شود. از طرفی جلوی شیر خوردن کودک را نمیتوان گرفت در اینصورت باید برای جلوگیری از پوسیدگی، دندان را تمیز کرد.
وی با بیان اینکه یک سوم مراجعات کودکان به بیمارستانها و مراکز درمانی به دلیل دنداندرد و پوسیدگی دندان آنهاست، گفت: تمیز کردن دندانها را میتوان با یک پارچه تمیز یا گاز یا مسواکهای انگشتی انجام داد.
این متخصص دندانپزشکی کودکان جهت جلوگیری از پوسیدگی دندان کودک گفت: مادر باید حتما قبل از خواب دندان کودک را مسواک بزند تا از تشکیل پلاک دندانی جلوگیری شده و از پوسیدگی دندان جلوگیری شود. (ایسنا)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گروسی: مشکل تیم روحی و روانی است
شاهین بیانی در گفتوگو با «جامجم»: