به گزارش جام جم،اوایل آذر امسال دختر پانزده سالهای همراه والدین خود به شعبه چهارم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب استان کرمان رفت و از پسر جوانی به نام فرید به اتهام سرقت پول و طلاهایش شکایت کرد و گفت: در شبکه اجتماعی تلفن همراه با جوانی به نام فرید آشنا شدم که خودش را جواهرفروش معرفی میکرد. پس از ادامه ارتباطمان با ابراز علاقهمندی به من مدعی شد که میخواهد بزودی به خواستگاریام بیاید و با من ازدواج کند و اعتمادم را جلب کرد. یک روز که به ملاقاتش رفته بودم، از من خواست طلاهایم را به وی بدهم تا او آن را با نمونههای جدیدی که طراحی کرده و ساخته است عوض کند که قبول کردم. حتی مقداری پول هم از من دریافت کرد.
مالباخته ادامه داد: فریبش را خوردم و طبق خواستهاش عمل کردم. او طلاهایم را که پنج میلیون تومان ارزش داشت از من گرفت و دیگر از وی خبری نشد. وی سپس تهدیدم کرد اگر از او شکایت کنم تصاویر شخصیام را پخش میکند بنابراین موضوع را با خانوادهام در میان گذاشتم و زمانی که در جستجوی مرد جواهرفروش بودیم، پی بردیم هویت او و کارش جعلی است بنابراین تصمیم گرفتیم از وی شکایت کنیم.همزمان با شروع تحقیقات پلیس فتای استان کرمان برای دستگیری متهم فراری، 14 دختر پانزده تا نوزده ساله دانشآموز هم با حضور در دادسرا، نزد بازپرس محمد اطمینان شکایتهای مشابهی را مطرح کردند و خواستار دستگیری متهم فراری شدند.
جستجوها در این باره ادامه داشت تا اینکه دو روز پیش ماموران مخفیگاه فرید را در یکی از محلههای شهر یافتند و او را پیش از فرار دستگیر کردند. بخشی از طلاهای سرقتی هم در آنجا کشف شد.
متهم با انتقال به پلیس فتای استان کرمان بازجویی شد و به فریب دختران دانشآموز در شبکههای اجتماعی به بهانه دوستی و ازدواج و سرقت طلاهایشان که از پنج تا 15 میلیون تومان ارزش داشت اعتراف کرد و گفت: علاوه بر فریب دختران کرمانی، تعدادی از دختران دانشآموز ساکن اصفهان و قم را هم به همین شیوه فریب داده و طلاهایشان را دزدیدم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: