به گفته سازمان بهداشت جهانی، هر چند صحت این آزمایش خون کمتر از روش های موجود تشخیص ابولاست، اما نتیجه این آزمایش در مقایسه با آزمایش های فعلی که 12 تا 24 ساعت طول می کشد تنها در 15 دقیقه مشخص می شود.
برای انجام این آزمایش جدید نیازی به سیستم های مجهز نیست و می توان آن را با تجهیزات بهداشتی کوچکتر و یا در واحدهای سیار و در مناطق دورافتاده انجام داد.
در آزمایش فعلی برای شناسایی اجزای ژنتیکی ویروس، خون را باید در آزمایشگاه مورد تجزیه و بررسی قرار داد اما در آزمایش جدید، خون برای بخش متفاوتی از ویروس آزمایش می شود.
این آزمایش جدید خون در غرب آفریقا توانسته تا 92 درصد موارد ابتلا به ابولا را به درستی شناسایی کند.
به گفته سازمان بهداشت جهانی، در صورت امکان می توان نتایج حاصل از این آزمایش سریع خون را با آزمایش های دقیق بیشتر تایید کرد.
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که همچنان شمار مبتلایان به ویروس «ابولا» در کشورهای واقع درغرب قاره آفریقا در حال افزایش است.
بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، آخرین آمارها، تاکنون آمار ابتلای 23 هزار و 253 نفر به این نوع ویروس ثبت شده است که 9هزار و 380نفر از این مبتلایان جان خود را از دست داده اند.
تاکنون بیش از 9 هزار نفر در غرب آفریقا به دلیل ابتلا به ابولا جان خود را از دست دادند.
بیشترین موارد ابتلا به ابولا در سه کشور سیرالئون، گینه و لیبریا دیده شده است.
در سال ۲۰۱۴ نیز با انتشار مجدد این ویروس که از گینه شروع شد و به کشورهای همسایه سیرالئون و لیبریا گسترش یافت حدود ۴۰۰ نفر جان خود را از دست دادند.
این بزرگترین مورد شیوع ابولا از نظر موارد ابتلا، آمار مرگ و پراکندگی جغرافیایی به حساب می آید.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت