شما هر روز چقدر بابت خرید روزنامه پول می پردازید؟ چند تا روزنامه را می توانید بخرید؟ چند تا از آن روزنامه ها را فرصت می کنید، بخوانید؟ بیشتر مشتری کدام روزنامه هستید؟ اگر از شما بپرسند آیا دلتان می خواهد بدانید روزنامه های دیگر چه نوشته اند احتمالا سرتکان می دهید و می گویید «کاشکی ممکن بود ...» ما از آرزوهای شما خبر داریم و به همین علت می خواهیم به جای تان، هر روز همه روزنامه ها را بررسی کنیم و جالب ترین خبرهای شان را برای تان دستچین کنیم و به نقل از آن روزنامه ها در ستون « یواشکی روزنامه ها» بنویسیم.
کد خبر: ۷۶۴۴۴۹
باهنر: حصر و هسته‌ای با رفراندوم حل نمی‌شود

آرزو را نمی‌توان جای برنامه اقتصادی نشاند!

روزنامه کیهان نوشت:یک روزنامه حامی دولت از آمارهای غیردقیق و فهم نادرست دولت نسبت به اقتصاد انتقاد کرد.

روزنامه دنیای اقتصاد می‌نویسد: در ابتدای هفته جاری، محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در خصوص هدف‌گذاری رشد اقتصادی در برنامه‌های پنج ساله توسعه پیش‌رو، گفت: «برای دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز رشد اقتصادی 8 درصدی ناکافی است و به همین دلیل براساس مطالعات انجام شده ایران باید در برنامه‌های ششم و هفتم برای دستیابی به جایگاه مورد نظر در سند چشم‌انداز به رشد اقتصادی 12 درصدی دست یابد.» ابراز این مواضع از سوی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، این پرسش و نگرانی را ایجاد می‌کند که آیا قرار است هدف‌گذاری رشد اقتصادی 12 درصدی (یا حتی رشد اقتصادی 8 درصدی) به‌عنوان یک برنامه جدی در نظر گرفته شود یا اینکه به‌عنوان یک آرزو مطرح شده است؟ این نگرانی از این بابت موضوعیت دارد که اگر قرار باشد هدف برنامه‌ریزی کشور رشد اقتصادی بالای 8 درصدی هم در نظر گرفته شود.

این روزنامه افزود: با وجود اینکه این مقام دولتی اظهارات خود را در همایش ملی «بهره‌وری» بیان کرده، بلافاصله پس از این سخنان اضافه کرده است که «دستیابی به چشم‌انداز رشد اقتصادی 12 درصدی، با محدودیت در سرمایه‌گذاری همراه است.» این موضوع، بازتاب‌دهنده یک ذهنیت کلاسیک در اقتصاد ایران است که رشد اقتصادی را نتیجه مستقیم «تامین مالی» و «سرمایه‌گذاری»‌‌‌ می‌داند و حتی در همایش «بهره‌وری» نیز، مهم‌ترین دغدغه افزایش رشد اقتصادی را «سرمایه گذاری» عنوان می‌کند. موضوعی که نشان‌ می‌دهد تجربه سال‌های گذشته، هنوز به صورت کامل از سوی برخی از مدیران اقتصادی کشور درک نشده است تا مشخص شود اتفاقا بیشترین منابع مالی هم، می‌تواند در جهت تضعیف رشد اقتصادی و تضعیف بهره‌وری در اقتصاد به کار گرفته شود، اما این ذهنیت، زمانی می‌تواند به یک «خطر» تبدیل شود که قرار باشد چنین «آرزو»هایی، صورت «برنامه» به خود بگیرد. وقتی هنوز مسئولان ارشد برنامه‌ریزی، راه رشد اقتصادی را در مسیری خارج از توجه به «عوامل سمت عرضه» و «بهره‌وری عوامل تولید» قلمداد کنند یا حداقل اینکه همچنان، نقش اصلی را برای «تامین منابع مالی» قائل باشند. جنبه خطرناک این ماجرا اینجا است که دولت‌ها معمولا طرفدار رشد تقاضا و اشتغال هستند و گه‌گاه نرخ‌های رشد غیرواقعی با نرخ‌های بهره پایین را دنبال می‌کنند؛ زیرا تصور می‌شود رای‌دهندگان چنین شیوه‌هایی را می‌پسندند.

مهدی هاشمی برای زدن دولت دنبال تشدید تحریم‌ها بود

کیهان آورده:دوست و همکار قدیمی مهدی هاشمی در سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت می‌گوید او تنها کسی نبوده که مهدی هاشمی با وی برای لابی در غرب و تشدید تحریم ها علیه ایران تماس گرفته است.

نیک‌آهنگ‌ کوثر همکار نشریات مختلف زنجیره‌ای، با نظر مهدی هاشمی مسئول راه‌اندازی سایت در سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت شد. او پس از خروج مهدی هاشمی از کشور با وی در ارتباط بود. وی درباره انتشار فایل‌های صوتی خود با مهدی هاشمی می‌گوید: اتهام انتشار این نوارها به من، معتبر نیست، ولی بعد از اینکه اعضای خانواده هاشمی، صحت نوارها را زیر سؤال بردند، درست بودن و ادیت نشدنشان را تایید کردم. آقای خرازی اگر جویای واقعیت هستند و درباره صحت نوارها و مستندات نیز سؤالی دارند، می‌توانند به طور علنی یا غیرعلنی از من بپرسند. می‌توانند حتی بپرسند که آقای مهدی هاشمی در چه روزی با من تماس گرفتند و از من خواستند به سراغ مسئولان وزارت خزانه‌داری [آمریکا بروم].

وی می‌افزاید: داستان «نوار» مربوط به مکالمات ضبط شده بنده با مهدی هاشمی است که تا زمانی که از من درخواست شهادت نکردند، کسی هم از وجود نوارها اطلاعی نداشت. آقای مهدی هاشمی مدعی بودند که از وجود پرونده‌ای علیه خود در کانادا بی‌اطلاع بودند و چیزی درباره شکایت هوشنگ بوذری خودشان نمی‌دانستند. یک مکالمه 3 دقیقه در تابستان 1389 ثابت می‌کرد که ایشان کاملاً آگاه بودند و همچنین، پاسخ شریک سابق‌شان عباس یزدانپناه یزدی به ادعاهای شاکی پرونده و مستنداتی که خواهرزاده مهدی هاشمی در اختیار خودنویس قرار داده بود نشان می‌داد که فرزند هاشمی‌رفسنجانی هم مطالب خودنویس را با دقت خوانده بود و هم جوابیه را از طریق شریک خود برای خودنویس ارسال کرد. فایل‌های صوتی، تنها و تنها به درخواست وکلای مهدی هاشمی به طرفین و دادگاه تحویل داده شد.

این فایل‌ها به پرونده ارتباط پیدا می‌کردند. مطابق حکم تایید شده دادگاه در تابستان 1391، شاهد موظف به تحویل اسناد و فایل‌های صوتی و یا نوشتاری و تصویری به دادگاه بود. این اسناد در 20 سپتامبر 2012، سه روز پیش از سفر مهدی هاشمی به تهران در اختیار وکلای او قرار گرفته و در روز 28 سپتامبر نیز وکیل کانادایی نام برده، با اعلام تلویحی اطلاع از محتوای نوارها از راستی‌آزمایی شاهد پرونده، خودداری کرد.

نیک‌آهنگ ‌کوثر یادآور شد: در گفت‌وگو با فرزند فائزه هاشمی، یک ماه پیش از مهلت تحویل فایل‌های صوتی و مدارک، دقیقا تاکید کردم که اولاً، مطابق قانون، امکان از بین بردن مستندات را ندارم. ثانیا، با توجه به عواقب عمومی شدن این اسناد از سوی دادگاه عالی انتاریو در کانادا، ممکن است آسیب‌های معنوی به افراد مختلف از جمله نواده هاشمی‌رفسنجانی، و خودم به‌عنوان ثبت‌کننده گفت‌وگوها وارد شود و راه پیشنهادی من در آن زمان، دخالت فائزه هاشمی برای منصرف کردن برادرش و وکلا از گرفتن مستندات بود. فرزند فائزه هاشمی گفت که چنین درخواستی را از مادرش نخواهد کرد. از زمان تحویل این فایل‌های صوتی، نسخه‌های اصلی را در جایی به شکل «آف لاین» دور از دسترس هستند تا از دسترسی افراد، حتی هکرها مصون بمانند. این فایل‌ها تنها بخشی از مکالمات با مهدی هاشمی هستند که می‌توانستند مورد استفاده دادگاه و وکلا قرار گیرند.

وی ادامه می‌دهد: به هر تقدیر تایید می‌کنم من تنها کسی نبوده‌ام که مهدی هاشمی برای اعمال تحریم‌های بیشتر با او تماس گرفته است. به گفته یکی از اعضای اتاق‌های فکر واشنگتن، که مهدی هاشمی با او نیز تماس گرفته بود، تلاش هاشمی برای ضربه زدن به دولت و احیانا رقبای پدرش و حتی رهبری بوده است. تلاش برای انتشار مطالبی که در پاییز 1388 برای افرادی مختلف فرستاده بود، جزو وظایف ایشان بوده است.

وقتی نخست‌وزیر انگلیس دیکتاتور لیبی را با اسم کوچک صدا می‌کرد

کیهان نوشت:روزنامه «گاردین» محتوای نامه سال 2007 نخست‌وزیر پیشین بریتانیا به دیکتاتور پیشین لیبی را فاش کرد. بلر در این نامه قذافی را با نام کوچک صدا کرده و از همکاری‌های امنیتی بین دو کشور ابراز خشنودی کرده است.

روزنامه «گاردین» نامه‌ای را فاش و منتشر کرد که نشان می‌دهد تونی بلر، نخست‌وزیر پیشین این کشور، روابط تنگاتنگی با معمر قذافی، دیکتاتور پیشین لیبی داشته و از او بابت «همکاری مشترک سازنده» میان سازمان‌های امنیتی و جاسوسی دو کشور تشکر کرده است.

تونی بلر در این نامه قذافی را با اسم کوچک خطاب کرده و از او با عنوان «معمر عزیز» نام برده است. او نامه را با «بهترین آرزوها، دوست همیشگی‌ات بلر» امضا کرده است. این نامه در میان هزاران سند و مدرک در قصر ریاست جمهوری لیبی بعد از سقوط رژیم قذافی پیدا شده است. بررسی هزاران سند و مدرک به دست آمده از ادارات دولتی و ساختمان‌های ریاست جمهوری در دوران زمامداری قذافی کماکان ادامه دارد.

به گزارش دویچه وله این نامه نیز همچون دیگر اسنادی که از مجموعه ساختمان‌های اداری لیبی به دست آمده، نشان می‌دهد که دستگاه‌های امنیتی قذافی چندین سال با اجازه و اطلاع دولت انگلیس در خاک انگلیس فعال بودند. شمار قابل توجهی از مخالفان و منتقدان رژیم قذافی در خاک انگلیس در تبعید به سر می‌بردند.

مأموران امنیتی دستگاه‌های دولت قذافی بسیاری از مخالفان دولت را در خاک انگلیس زیر نظر داشته و گاه آنها را تهدید کرده یا به آنها پیشنهاد همکاری و جاسوسی از دیگر مخالفان به نفع رژیم قذافی می‌دادند.

تونی بلر در نامه یاد شده از «همکاری عالی» مأموران امنیتی لیبی با همتایان بریتانیایی خود تشکر کرده و ابراز امیدواری کرده که همکاری مشترک لیبی و بریتانیا برای مقابله با فعالیت‌های «ضد تروریسم‌» افزایش یابد.

بلر در نامه خود «با تأسف» به قذافی خبر داده که دولت بریتانیا موفق نشد دادگاه را راضی کند تا به نفع اخراج چندین مخالف دولت لیبی و پس فرستادن آنها به لیبی رأی دهد. نخست‌وزیر پیشین بریتانیا تأکید کرده که شخصاً از تصمیم دادگاه «بسیار متأسف» شده است و تأکید کرده که از وکلای دولت پرس‌وجو خواهد کرد تا امکان اعتراض به رأی دادگاه را بررسی کنند.

روزنامه «گاردین» اعلام کرد که پرسش‌هایی را به دفتر تونی بلر ارسال کرده و از جمله پرسیده است که چرا مأموران امنیتی قذافی اجازه فعالیت در خاک بریتانیا داشتند؟ چرا تونی بلر در نامه خود از «نقش سازنده» دیکتاتور لیبی در «مسئله پس فرستادن آن چند نفر» تشکر کرده است؟ از دیگر سؤال‌های آنها نقش سازمان اطلاعاتی «ام‌آی6» در تلاش برای بازگرداندن مخالفان قذافی به لیبی است. اما دفتر تونی بلر حاضر نشده به هیچ یک از سؤال‌های مشخص «گاردین» پاسخ دهد.

انتقال صهیونیست‌ها از فلسطین تنها راه صلح در خاورمیانه

روزنامه کیهان نوشت:یک وزیر سابق هلند با اشتباه دانستن حضور رژیم صهیونیستی در خاورمیانه به عنوان یک «کشور»، گفت: تنها راه برپا شدن صلح، انتقال صهیونیست‌ها از سرزمین‌های اشغالی است.

به گزارش روزنامه صهیونیستی تایمز اسرائیل، «هرمان هاینزبروک» وزیر سابق هلندی اعلام کرد: صلح در دنیا تنها در صورتی ایجاد می‌شود که تمام اسرائیلی‌ها از سرزمین‌های اشغالی خارج و به آمریکا انتقال داده شوند.

وی که در سال 2002 وزیر امور اقتصادی هلند بود تاکید کرد: «دادن یک کشور به صهیونیست‌ها در مرکز جهان اسلام یک اشتباه محض است، از زمانی که آنها فلسطین را اشغال کرده‌اند چیزی جز جنگ و افزایش اقدامات ضداسرائیلی ندیدیم، به همین دلیل نظر من این است که به اسرائیلی‌ها، ایالتی مخصوص به خودشان در آمریکا داده شود».

ریچارد هاس: حتی با توافق هم چالش هسته‌ای ایران از بین نمی‌رود

کیهان نوشت:رئیس شورای روابط خارجی آمریکا گفت:‌ چالش برنامه هسته‌ای ایران حتی با رسیدن به توافق هسته‌ای از بین نمی‌رود.

به گزارش پایگاه اینترنتی شورای روابط خارجی، هاس در گفت‌وگو با برنارد گورتزمن یکی از کارشناسان این اندیشکده افزود: مسئله این نیست که آیا به توافق می‌رسیم یا نه بلکه مسئله این است که توافق مستلزم چه خواهد بود.

وی افزود: پیش‌بینی من این است که چه به توافق هسته‌ای با ایران برسیم چه به توافق نرسیم، ناچاریم با چالش ناشی از برنامه هسته‌ای ایران کنار بیاییم.

وی افزود: با یا بدون توافق هسته‌ای، این چالش از بین نمی رود و ما باید خودمان را برای تبدیل این موضوع به یک موضوع بلند مدت آماده کنیم.

هاس گفت: از این رو، رسیدن به توافق تا پایان ماه ژوئن موجب از میان رفتن مشکل نخواهد شد و نرسیدن به توافق تا پایان ماه ژوئن نیز به معنی بحران نیست.

وی درباره مخالفت اوباما با تحریم‌های بیشتر علیه ایران گفت:‌ به نظر من ماشه هرگونه تحریم جدید ارتباطی با مذاکرات ندارد بلکه با کارهایی که ایران در آزمایشگاه‌هایش انجام می‌دهد، مرتبط است.

رئیس شورای روابط خارجی افزود: موضوع حائز اهمیت این است که ایران در آزمایشگاه‌های خود چه می‌کند و آیا می‌توانیم با آن کنار بیاییم یا برای ما غیرقابل قبول است که در این صورت باید درباره تحریم‌های بیشتر یا چنان که رئیس جمهور (اوباما) در سخنان شب گذشته (در کنگره) به تلویح اشاره کرد، درباره احتمال کاربرد نیروی نظامی فکر کنیم.

مجوز 270 هزار دلاری دولت برای کمیسیون کنترل ملخ صحرایی

روزنامه خراسان نوشت:بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر یک مسئول مهم اجرایی به تعدادی از اعضای کابینه، مقرر شده است با توجه به پیشنهاد معاونت حقوقی رییس جمهور و تصمیم دولت در خصوص مجوز پرداخت بدهی معوقه حق عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان ها و مجامع بین المللی در سنوات گذشته، باید نسبت به پرداخت این حق عضویت از جمله پرداخت 270 هزار دلار به کمیسیون کنترل ملخ صحرایی منطقه جنوب و غرب آسیا جهت عضویت وزارت جهاد کشاورزی اقدام شود.

هشدار درباره بودجه خودروهای فرسوده پلاک قرمز

خراسان نوشت:بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر یک مسئول مهم دولتی به تعدادی از وزارتخانه ها و سازمانهای دولتی، تاکید شده است که با توجه به مصوبات سالهای گذشته دولت، خودروهای با عمر بالای 15 سال موجود در دستگاههای دولتی، از رده خارج محسوب شده و باید نسبت به اسقاط آنها اقدام شود و هرگونه هزینه کرد برای تعمیرات اساسی این خودروها ممنوع بوده و مسئول مربوطه باید جوابگوی هزینه های انجام شده باشد.

باهنر: حصر و هسته‌ای با رفراندوم حل نمی‌شود

روزنامه ایران نوشت:دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری به پرسش‌هایی درباره حصر و رفراندوم پاسخ داد. محمدرضا باهنر در گفت‌وگو با روزنامه «قانون» در پاسخ به این پرسش که «شما زمانی مطرح کرده بودید که اگر سران فتنه توبه کنند، می‌توانند در انتخابات حضور پیدا کنند. آیا چنین موضوعی ممکن است؟»، گفت: البته به این سرعت چنین کاری اتفاق نمی‌افتد. بالاخره اعتمادی فروپاشیده و تا دوباره بخواهد شکل بگیرد زمانبر است. شرط اول رفع حصر، توبه است. آنها اول باید ابراز پشیمانی کنند و بگویند ایمان‌شان این نبود و کلاه‌ سرشان رفته است. باهنر همچنین با این استدلال که «سن آنها برای ورود به انتخابات مجلس گذشته است» موضوع احتمال حضور این افراد در انتخابات‌ آینده را منتفی دانست.

وی همچنین در پاسخ به این سؤال که «تصور نمی‌کنید رئیس‌جمهوری برای مسأله حصر و هسته‌ای، رفراندوم را مطرح کرده باشد؟» اظهار داشت: حصر از مقوله‌های رفراندومی نیست و زمانی که شورای عالی امنیت ملی درباره مسائل امنیتی تصمیم می‌گیرد، کاملاً قانونی است. باهنر در ادامه افزود: برخی تصور می‌کنند که همه‌پرسی باید در زمینه مذاکر‌ه‌های هسته‌ای انجام شود. اعتقاد دارم اشتباه بزرگی است که همه‌پرسی در سیاست ‌خارجی و بطور خاص برای مذاکر‌ه‌های 1+5 انجام شود. همه‌پرسی، سبک‌ترین کار و مضرترین کاری است که یک کشور در زمینه سیاست خارجی می‌تواند برپا کند.

رسیدگی به پرونده تخلفات مرتضوی در تأمین اجتماعی کلید خورد

ایران نوشت:با ارجاع پرونده سعید مرتضوی، مدیرعامل پیشین سازمان تأمین اجتماعی به شعبه 79 دادگاه کیفری استان تهران رسیدگی به این پرونده کلید خورد. به گزارش ایرنا، مصطفی ترک همدانی یکی از شاکیان سعید مرتضوی در پرونده تأمین اجتماعی گفت: بخشی از گزارش تحقیق و تفحص مجلس از سازمان تأمین اجتماعی که با صدور کیفرخواست توسط دادستانی به دادگاه ارسال شده بود، توسط قاضی محمدرضا محمدی کشکولی رسیدگی می‌شود. عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان عمومی و انقلاب تهران نیز در 24 اسفندماه سال گذشته از ارسال بخشی از پرونده تأمین اجتماعی با صدور کیفرخواست به دادگاه برای رسیدگی خبر داده بود.

توضیح دفتر سعید جلیلی

روزنامه ایران نوشت:دفتر سعید جلیلی عضو شورای عالی امنیت ملی در جوابیه‌ای خبر پیاده روی خود با معاون وزیر خارجه امریکا در حاشیه نشست ایران و 1+5 به سال 2009 را تکذیب کرده است. در این توضیح آمده است:

1-‌ در صفحه اول با تیتر «استاندارد دوگانه برای قدم زدن هسته‌ای» در ذیل تیتر آمده است: «مخالفان در حالی پیاده روی 15 دقیقه‌ای ظریف با همتای امریکایی خود را زیر سؤال برده‌اند که مشابه همین اقدام در سال 2009 و در حاشیه نشست ایران و 1+5 که هدایت تیم مذاکره‌کننده را سعید جلیلی عهده‌دار بود، اتفاق افتاده است.»

2-‌ در صفحه سوم در قسمتی از مقاله تحت عنوان «هجوم به اصول دیپلماسی» مجدداً خبر کذب مذکور مطرح و در ادامه آمده است: «براساس برخی منابع داخلی به نقل از نشریه غربی ساندی تایمز سعید جلیلی به‌صورت اتفاقی و بدون برنامه‌ریزی قبلی به پیشنهاد نماینده انگلیس در فضای سبز با معاون وزیر خارجه امریکا به مدت 45 دقیقه قدم زده و گفت‌وگو کرده است.»

3-‌ در صفحه سوم در ذیل نخستین خبر ستون «دیگه‌چه‌خبر» نیز از قول آقای صادق خرازی آمده است: «آقایان در مذاکرات استانبول به توافق رسیدند که مواد هسته‌ای را به روسیه بفرستند و در آنجا تبدیل به میله سوخت هسته‌ای کنند. رهبری به‌طور مستقیم وارد شدند و جلوی این کار را گرفتند»، که این مطلب نیز کذب محض است. گفتنی است سخنان صادق خرازی در مناظره تلویزیونی وی با علیرضا زاکانی بیان شده است.

رشوه‌گیر ۸۵۰ هزار دلاری مدال می‌گیرد!

روزنامه قدسبه نقل از مهر نوشت:علیرضا زاکانی، نماینده مردم تهران در نشست خبری با حضور جمعی از فعالان سیاسی و رسانه ای پیشتاز در مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: کسی که ۸۵۰ هزار دلار در پرونده کرسنت رشوه گرفته بود، اکنون در حوزه واردات بنزین مدال می‌گیرد!

این پیاده روی چه بود!

قدس نوشت: سید کمال سجادی، سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: در این شرایطی که به وجود مقدس و نورانی حضرت محمد(ص) توهین شده و نشریه مبتذل شارلی ابدو و بعضی از سیاستمداران معلوم الحال غربی همراه با رژیم صهیونیستی در فرانسه راهپیمایی کردند، واقعاً چه ضرورتی داشت که وزیر خارجه کشورمان به پاریس برود؟ آیا نمی توانستند در یک موقعیت مناسب دیگر به این سفر بروند؟ و یا در ژنو هم با وزیر خارجه آمریکا که از حامیان نشریه فکاهی بوده است، پیاده روی و راهپیمایی کنند و مخابره این تصویر در جهان آیا به نفع ما بود؟ آیا واقعا تأثیری در نتیجه مذاکرات داشت؟

خاموشی ستاره برخی هتل های تهران

قدس نوشت: محمدعلی فرخ‌مهر، رئیس اتحادیه هتلداران استان تهران اعلام کرد: ۴۰ درصد کل هتلهای تهران درجه‌بندی شده‌اند که از این بین ۴۰ درصد سلب درجه شده‌اند.

محکومیت2نماینده به انفصال

قدس به نقل از سایت فرارو نوشت: حجت الاسلام والمسلمین محمد اشرفی اصفهانی، رئیس هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری از صدور حکم پنج و 10 سال محرومیت از خدمات دولتی برای دو نفر از نمایندگان فعلی مجلس خبر داد. این دو نماینده که در حال حاضر از سرسخت ترین نمایندگان مخالف دولت هستند، به گفته اشرفی، پیش از دوره نمایندگی در سمتهای مدیر کلی و ریاست یک سازمان مرتکب تخلفات بسیاری شده اند.

انتقاد از ماهواره و اینترنت

روزنامه قدس به نقل از سایت رسا نوشت: حجت الاسلام عبدالکریم عابدینی، امام جمعه موقت قزوین با بیان اینکه امروز مدلهای پیشرفته گوساله سامری در قالب ماهواره و اینترنت در بین مسلمانان رواج پیدا کرده است، گفت: دشمن در جهان با هزینه‌های فراوان، امواج صوتی و تصویری فراوانی برای اغوا کردن مردم ایجاد کرده است.

10 هزار زندانی پابند می خورند

قدس از سایت جهان آورده: علی اصغر جهانگیر، رئیس سازمان زندانهای کشور گفت: بزودی ۱۰ هزار زندانی در مرحله نخست ملزم به استفاده از پابند الکترونیکی خواهند شد.

امواج موبایل، سرطان مغز می آورد

قدس به نقل از ایسنا نوشت: ملک زاده معاون تحقیقات وزیر بهداشت با تشریح دلایل بروز سرطان در کشور گفت: امواج الکترونیکی و حتی موبایل نیز می‌تواند منجر به سرطان شود، به طوری که در مطالعات عنوان شده که موبایل می‌تواند باعث بروز سرطان مغز شود.

فقط باید آدامس و قره قروت صادر کنیم!

قدس آنلاین نوشت: حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده شاهین شهر در مجلس گفت: با مصوبه جدید دولت فقط می توانیم آدامس، آب پنیر، قره قروت و تخم سبزیجات به ترکیه صادر کنیم.

محموله جدید در دستان داعش

قدس از قول تسنیم نوشت: پایگاه تحلیلی-خبری الوقت گزارش داد، روز گذشته در جریان انتقال محموله سلاح‌های آمریکایی به گروه‌های معارض سوری، این محموله در داخل سوریه و در چند کیلومتری مرز با ترکیه به دست داعش افتاد.

تمساح داعش به هلاکت رسید

قدس به نقل از واحد مرکزی خبر نوشت: یکی از سرکرده‌های گروه داعش ملقب به «تمساح» که مسؤول امنیت مرزهای شهر تل ابیض در استان الرقه بود، به همراه دو نفر دیگر از همراهانش به هلاکت رسیدند.

وزارت ارشاد:حبیب مشکلی ندارد

قدس به نقل از سایت عصر ایران نوشت: حسین نوش آبادی سخنگوی وزارت ارشاد در پاسخ به پرسشی در مورد بازگشت حبیب محبیان یکی از خوانندگان خارج نشین و فعالیت هنری وی در ایران گفت: حبیب محبیان خواننده ایرانی می تواند برای اخذ مجوز آلبوم خود اقدام کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها