ابوالحسن فیروز آبادی قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در همایش «زنان در مسیر توسعه اجتماعی با تاکید بر برنامه ششم توسعه» گفت: برنامههای توسعهای بعد از جنگ جهانی دوم تحت عنوان نوسازی و با رهبری کشورهای غربی اغاز شد.
وی ادامه داد: روش و برنامه در این زمینه به صورت از بالا به پایین بود و این روند در دهه پنجاه، شصت و اوایل دهه هفتاد میلادی به شدت پیاده و اجرایی شد.
فیرزوآبادی افزود: زنان ایرانی در انقلاب نقش برجستهای داشتند و شاید بتوان گفت اگر انقلاب نبود هیچگاه شاهد مشارکت زنان به این سرعت نبودیم و در حال حاضر زنان در حوزه کار و اقتصاد حضور فعالی دارند.
قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: با توجه به آمارهایی که در سال 91 و 92 ثبت شده است نسبت زنان شاغل در پستهای مدیریتی در برخی از ادارات از مردان پیشی گرفته است.
وی در ادامه عنوان کرد: مشکل نگران کنندهای در خصوص زنان وجود دارد و آن این است که نسبت بیکاری در زنان نسبت به مردان دو برابر است.
فیروزآبادی افزود: تعداد زنانی که برای مهارتهای آموزشی در دانشگاهها و آکادمیها ثبت شده نسبتهای مناسبی نیست و در این زمینه باید اقدامات موثری انجام شود.
وی ادامه داد: با توجه به تدوین برنامه ششم توسعه، باید «زنان» به عنوان یکی از راهها و عوامل توسعه در نظر گرفته شوند. باید بستر اقتصادی مناسبی برای زنان در نظر گرفته شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت