به گزارش جام جم آنلاین دکتر دلبر نیروشک دبیرعلمی این همایش با اعلام خبر فوق گفت: استعدادها و توانایی های کودک و نوجوان، مدیریت مشارکت اجتماعی در کودک و نوجوان، روابط موثر والدین، فرزندان و سلامت معنوی و مدیریت ارزش ها در کودک و نوجوان از عمده محورهای این همایش را تشکیل می دهد.
وی با اشاره به اینکه بهره گیری از ظرفیت ها و قابلیت های مطالعاتی و پژوهشی در جهت ارتقای سطح بهداشت روانی و کیفیت زندگی از اهداف این همایش را تشکیل می دهد، یادآور شد:کارشناسان در این همایش سعی دارند تا
بر اساس نتایج مطالعات و پژوهش های انجام شده بر مبنای نیازهای واقعی کودکان و نوجوانان به تصمیم گیری و برنامه ریزی بپردازند.
دکتر نیروشک تصریح کرد: از دیگر محورهای این همایش تغذیه و سلامت روانی کودک و نوجوان است که در آن مباحث جدیدی در ارتباط با نقش تغذیه و اضطراب، افسردگی و بهداشت روان و نیز تغذیه و بلوغ مطرح خواهد شد.
وی یکی دیگر از اهداف این همایش را ارایه راهکارهای علمی و کاربردی برای کاهش مسایل و مشکلات کودکان به ویژه نوجوانان و افزایش مهارت های پیشگیرانه عنوان کرد و گفت:دست اندرکاران این همایش قصد دارند تا با رصد کردن تغییرات و تحولات اجتماعی، فرهنگی راهکارهایی را به منظور افزایش مهارت های مشارکتی در کودکان و نوجوانان ارایه کنند.
دبیر علمی همایش سلامت اخلاقی و رفتاری کودک و نوجوان خاطر نشان ساخت: از آنجا که یکی از مشکلات والدین در خانه و معلمان در مدرسه رفتارهای ناسالم کودک و نوجوان است در این همایش کارشناسان به بررسی
زمینه ها و ریشه های دروغ گویی، فحاشی، رفتارهای ضد اجتماعی و... پرداخته به ارایه راهکارهایی در زمینه خشم و کنترل آن و پیشگیری از بزهکاری کودکان و نوجوانان خواهند پرداخت.
این همایش با حمایت یونسکو، انجمن جامعه شناسی آموزش و پرورش ایران، انجمن حمایت از کودکان کار ، انجمن مددکاران اجتماعی، انجمن مادران امروز، دانشگاه های علوم بهزیستی، الزهرا، شیراز ، آزاد و... و از سوی موسسه نیروی تدبیر ایرانیان برگزار می شود.
علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی اینترنتی kn.nt2iconf.ir مراجعه کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت