جام جم سرا به نقل از مهر: مطالعات محققان امریکایی بر کودکان نوپا نشان میدهد که ارتباط بین والدین و کودکان در سالهای اولیه تولد کودک نقش مثال زدنی در حرف زدن هر چه سریعتر کودک دارد. اما مطالعات اولیه نتیجه تازهای برای محققان در برنداشت زیرا محققان میدانستند که شنیدن صدای مادر به نسبت صدای پدر تاثیر بیشتری بر کودکان دارد.
مادران به طور معمول و در هر ساعت حدود ۱۲۶۳ کلمه با نوزادان تازه متولد شده خود صحبت میکنند در حالی که پدران در هر ساعت در حدود ۴۶۲ کلمه با نوزادان تازه متولد شده صحبت میکنند. نتایج این تحقیقات نشان داد که کودکان به صدای مادر خود بیشتر عادت دارند تا صدای پدر و ارتباط کلامی مادر با کودک تاثیر بیشتری به نسبت ارتباط کلامی کودک با پدر دارد.
اما چرا کودکان دختر به نسبت کودکان پسر سریعتر به حرف میافتند؟ محققان برای پاسخ به این سوال مطالعات خود را آغاز کردند. در این مطالعه در حدود ۳۳ کودک دختر و پسر مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج تحقیقات نشان داد: «مادران با کودکان دختر خود بیشتر از کودکان پسر سخن میگویند؛ در نتیجه، دختران زودتر از پسران سخن گفتن را آغاز میکنند. با وجود اینکه پدران به نسبت مادران کمتر با کودک خود صحبت میکنند اما این سخن گفتن بازهم در کودکان دختر به نسبت کودکان پسر بیشتر است.»
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد