به گزارش جام جم آنلاین، حالا دیگر حتی آن ور آبی هایی که دم از بخشایش انواع جانیان در کشورمان می زدند و اعدام مجازات جانیان خطرناک را در ایران خلاف حقوق بشر می دانستند، در برابر تقاضای ایرانی ها برای دستگیری و به دار آویختن هرچه سریع تر مجرم یا مجرمان اسیدپاشی در ایران، سکوت کردهاند.
این اولین بار نیست که اسیدپاشی در ایران رخ می دهد و این اتفاق پیش از این نیز بارها در کشورمان تکرار شده است اما نکته ای که این بار مردم را به شدت پریشان کرده وجه تروریستی این حادثه است چرا که این اتفاق چندبار در اصفهان رخ داده که ثابت می کند عامل یا عاملان این جنایت ، محاربانی هستند که خیال می کنند هرگز به چنگ قانون نمی افتند و به همین علت میتوانند با اهدافی خاص امنیت ملی را در کشور به خطر بیندازند و حتی سبب ساز چالش های اعتقادی میان مردم شوند.
طبیعی است که 4 بار اسیدپاشی ، اکنون مردم را بدبین و نگران کرده و حتی خبر دستگیری چند مظنون در ارتباط با این پرونده ، آرام و قرار را به دل آنها برنگردانده باشد، شاید چون هنوز ، اطلاع رسانی دقیقی در این زمینه انجام نگرفته و مراجع امنیتی اطلاعات کاملی در اختیار مردم قرار نداده و آنها حتی نمیدانند با یک مجرم اسید پاش طرف شدهاند یا گروهی از مجرمان که تصمیم دارند در تروری دسته جمعی، استان شان را ناامن کنند.
البته ماجرای خشم و بدبینی مردم، روی دیگری هم دارد . ظاهراً دروغ پردازی رسانه های خارجی و قضاوت سوگیرانه آنها در این حوادث کافی نیست و حالا برخی رسانه های داخلی هم با ارائه اخبار دروغ ، مردم را نسبت به راستگویی رسانه ها و مطالعه اخبار بدبین کردهاند و برای افزایش شمار مخاطبان شان ، در یکی دو روز گذشته اخباری نادرست ارائه دادهاند .
برای نمونه برخی رسانه ها در اخباری اعلام کردند که عاملان اسیدپاشی دستگیر شده اند و این پرونده تمام شده است حال آن که هنوز هیچ تاییدی از سوی پلیس در این زمینه وجود ندارد و حتی دیروز سرهنگ حسین حسین زاده ، جانشین فرمانده انتظامی اصفهان اعلام کرد: هنوز مظنون اصلی پرونده اسید پاشی در اصفهان دستگیر نشده است، هرچند برخی افراد مظنون در این زمینه بازداشت شده اند.
نخستین اخبار درباره وقوع دو اسیدپاشی به زنان در اصفهان آنقدر کمرنگ بود که حتی رسانه های داخلی این استان آنها را پوشش ندادند و قربانیان نیز به پلیس و مراجع انتظامی برای پیگیری مساله مراجعه نکردند اما همین تاخیر برای درخواست پیگیری قانونی موضوع و سکوت رسانه ای پس از نخستین اسیدپاشی باعث شد دو اسیدپاشی دیگر نیز رخ دهد و مجموع اسیدپاشی ها در اصفهان به 4 مورد در مهر امسال برسد.
البته « 4 مورد اسید پاشی » آماری است که از سوی مراجع رسمی اعلام شده است اما مراجع غیر رسمی خبر از مجروح شدن 7 نفر با اسید داده اند و حتی مدعی اند که یکی از قربانیان به علت شدت سوختگی، فوت کرده است.
آخرین قربانی اسیدپاشی که بیش از دیگران آسیب دیده است « سهیلا جورکش» نام دارد که هم اکنون در بیمارستانی در تهران ( نام بیمارستان در دفتر جام جم آنلاین محفوظ است ) بستری است. شدت سوختگی او به حدی زیاد است که پرستارها ناچارند هر بار برای پانسمان بدنش او را بیهوش کنند.
به گفته والدین سهیلا، مردمی که برای کمک به دخترشان اطرافش جمع شده اند از علت فریادهای دختر بی خبر بوده اند و در لحظات اول گمان کرده اند او دچار جنون شده است و او را بار دیگر به داخل خودرویش برگردانده اند در حالی که داخل خودرو پر از اسید بوده و این کار باعث شده است سطح وسیع تری از بدن سهیلا دچار سوختگی شود.
اسیدپاشی که سیاسی - مذهبی جلوه اش دادند
آب که گل آلود باشد، سودجویان هم بالاخره از راه می رسند. در پی این حوادث برخی رسانه های داخلی و تقریباً همه رسانه های خارج از کشور تلاش کردند تا ماجرای اسیدپاشی ها را چالشی مذهبی جلوه دهند و آن را به عنوان حرکتی از سوی گروهی متعصب مذهبی در اصفهان معرفی کردند حال آن که چنین چیزی نیست و تنها یک فضا سازی علیه ارزشهای اسلامی و اخلاقی به شمار می رود.
سردار عبدالرضا آقاخانی، فرمانده انتظامی استان اصفهان تاکید میکند که شایعات منتشر شده در فضای مجازی درباره احتمال ارتباط اسیدپاشی ها با بدحجابی به کلی مردود است و مجرم احتمالا دچار اختلال روانی شخصیت ضد اجتماعی است یعنی قصد آسیب زدن به مردم جامعه را دارد و برای رسیدن به هدفش اسیدپاشی را انتخاب کرده است.
اسید، روان شد و به تهران رسید!
بلافاصله پس از انتشار اخبار مربوط به اسیدپاشی در اصفهان، تب شایعات در این زمینه در سراسر کشور بالا گرفت و افرادی با اهداف خاص، با استفاده از نرم افزارهای ارتباطی در فضای مجازی اخباری درباره اسیدپاشی زنجیره ای در تهران منتشر کردند.
از دیدگاه روانشناسی اجتماعی هرچه دروغی که به جامعه گفته می شود با جزئیات بیشتر باشد، باور پذیری آن بیشتر است و آنها که شایعه سازی میکنند هم به این اصل باور داشتند و به همین خاطر اسیدپاشی های خیالی در تهران را با ذکر جزئیات و حتی محل وقوع جرم به مردم خبر می دادند. برای نمونه یکی از این پیام ها به زنان هشدار می داد که اسیدپاشی در ساعت 19 و 30 دقیقه شنبه این هفته مقابل روسری فروشی (.....) در میدان توحید رخ داده است.
اما مراجعه خبرنگار جام جم آنلاین به این منطقه ثابت کرد هیچ جرمی در آنجا رخ نداده است و حتی ساکنان منطقه از شایعه سازی ها درباره محله شان بی خبر بودند . شایعات درباره اسید پاشی ها به همراه پخش تصاویری از مصدومان اسیدپاشی اصفهان و برخی مصدومان اسیدپاشی های پیشین که همه به نام اسیدپاشی های اخیر در تهران منتشر می شد، اذهان عمومی را نگران کرد تا جوی از ناامنی در پایتخت حاکم شود. شایعه پراکنان به مردم هم هشدار می دادند که نباید شیشه خودروی شان را پایین بکشند یا در ساعاتی خاص از خانه خارج شوند.
با انتشار این اخبار سرانجام پلیس آگاهی تهران به اهالی پایتخت اطمینان داد که هیچ اسیدپاشی در تهران رخ نداده است و حتی یک پرونده اسیدپاشی کشف نشده در اداره آگاهی تهران وجود ندارد.
سرهنگ عباسعلی محمدیان، رئیس پلیس آگاهی تهران ماجرای انتشار پیامک های مربوط به اسیدپاشی را یک بازی هالیوودی می داند و ماجرای اسیدپاشی های زنجیره ای در تهران را دروغ میخواند.
به نظر می رسد یکی از عللی که باعث شده است تهرانی ها شایعات درباره اسیدپاشی های زنجیرهای مشابه در شهرشان را باور کنند حضور سهیلا در بیمارستان ... باشد که برخی گمان کردهاند در تهران ، قربانی اسیدپاشی شده است.
اسید ، دامن مشهد را گرفت !
در ماجرای دامن زدن به شایعه اسیدپاشی در استان های دیگر بجز اصفهان ، رسانه های داخلی نقش پر رنگی داشتند که البته مثل همیشه با آنها برخوردی قاطع نشد. برای مثال یکی از سایت های خبری نسبتاً پر مخاطب در فضای مجازی با جستجوی اینترنتی و بدون توجه به تاریخ خبر ، درباره اسیدپاشی در مشهد به یک مادر و دختر در استان خراسان خبری منتشر کرد که چند دقیقه بعد باعث وحشت عمومی شد و مردم را به شدت نگران کرد و دست به دست در محیط های گفتگوی اینترنتی چرخید.
این خبر اما که از اخبار روزنامه خراسان به عاریه گرفته شده بود، مربوط به آبان دو سال پیش بود و باعث شد روزنامه خراسان در این باره به شکل کتبی در خبری تذکر دهد که البته این هشدار از وحشت عمومی که بر قلب مردم چنگ انداخته بود ، چیزی کم نکرد .
جو ایران باید ناامن شود چون ....
هدف اصلی چنین اقدامات غیر انسانی، غیر اسلامی و غیر اخلاقی ایجاد فضای ناامنی در کشور است. اکنون ایران یکی از کشورهای امن در منطقه و حتی دنیا محسوب میشود. نگاهی به کشورهای همسایه این ادعا را اثبات میکند به همین خاطر است که هر از گاهی میبینیم چنین اقدامات تروریستی با شکل و شمایل متفاوت انجام میشود.
برخی کارشناسان اعتقاد دارند نسبت دادن مسأله اسیدپاشی به جنگی از سوی تندروهای مذهبی هم باید دامی برای رسیدن به همین هدف یعنی ایجاد تفرقه میان ایرانیان باشد چرا که هم اکنون کشورمان آرام ترین کشور در منطقه خاورمیانه است.
به همین علت با انتشار اخبار اسیدپاشی در اصفهان و با گسترده شدن شایعاتی در باره ارتباط این حوادث با جریان های متعصب وکور که خود را به مذهب منتسب میکنند، مسئولان گوناگون نسبت به این حادثه واکنش نشان دادند که هیچ یک از آنها ارتباط اسید پاشی با چنین جریان هایی را تایید نکرده و خواستار اشد مجازات برای عامل یا عاملان این حوادث شده اند.
بر اساس اخبار منتشر شده 4 خانم قربانی این جنایت شده اند که دو نفر از آنها چادری بوده است بنابراین موضوعی که از سوی رسانههای بیگانه مطرح میشود مبنی براینکه اسیدپاشیها طرحی برای برخورد با بدحجابی است کاملا منتفی میشود و این کار نیاز به یک انگیزه قویدارد که فرد حاضر میشود خود را درگیر مسائل قضایی و قانونی کند و سلامت و حتی زندگی یک نفر را به مخاطره بیندازد. ( فارس)
زور قانون به اسید نمی رسد
بر اساس قانون مصوب در 16 اسفند 1337 ، مجازات اسیدپاشی منجر به قتل، اعدام است اگر اسیدپاشی موجب مرض دائمی یا فقدان یکی از حواس قربانی شود مجازات آن حبس با اعمال شاقه است. اگر مجرم باعث قطع یا نقصان یا از کار افتادگی عضوی شود به حبس از دو تا 5 سال محکوم میشود و مجازات شروع به جرم نیز بین دو تا پنج سال حبس است.
در ماده 35 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور کیفری نیز که به موارد صدور اجباری بازداشت موقت اشاره شده از اسیدپاشی هم نام برده شده است و این یعنی از دید قانون با مجرم اسید پاشی باید مانند قاتل، محارب و مفسد فی الارض برخورد شود و به هیچ وجه نباید با وثیقه یا کفالت آزاد شود.
قاضی بهروز مهاجری ، حقوقدان در گفتگو با جام جم آنلاین اعتقاد دارد در مواردی که اسیدپاشی منجر به قتل می شود ، خلا قانونی وجود ندارد و حتی اگر خانواده مقتول مجرم را عفو کنند قاضی می تواند از منظر عمومی جرم ، اسیدپاش را اعدام کند.
او نقص واقعی را در بخش های دیگر قانون اسیدپاشی می بیند و توضیح می دهد که در این بخش ها اسیدپاش از جنبه عمومی جرم به حبس و از جنبه خصوصی به قصاص یا مطالبه دیه یا ارش محکوم میشود اما بر اساس ماده 272 قانون مجازات اسلامی قصاص شرایط خاصی دارد و فقط در صورتی قابل اجراست که باعث از بین رفتن عضو دیگری نباشد یا بیش از اندازه جنایت نشود.
از آنجا که فراهم کردن این شرایط تقریبا ناممکن است معمولا حکم قصاص برای اسیدپاش صادر نمی شود و بنابر این حتی وقتی قرار باشد اشد مجازات برای اسیدپاشی در نظر گرفته شود او فقط به چند سال زندان محکوم خواهد شد و این دقیقا همان بخشی از قانون است که از دیدگاه این قاضی باید در آن تجدید نظر شود.
گواه گفته های این قاضی آن است که قانون مربوط به مجازات اسیدپاشی در سال 1337 زمانی تصویب شد که مجرمی به صورت قاضی پرونده اش اسید پاشید و قانونگزارها با تصویب این قانون ، راهی برای مجازات مجرم پیدا کردند .
در آن زمان اسیدپاشی پدیده ای نادر بود و طبیعتا قانونگزارها لزومی برای پرداختن به جزئیات این قانون یا قرار دادن موارد بسیار بازدارنده در آن نمی دیدند اما امروز ، اسیدپاشی به جرمی تبدیل شده که ده ها بار در جامعه رخ داده است و بنابر این قانون 56 ساله دیگر نمی تواند از بازدارندگی کافی برای پیشگیری از اسیدپاشی برخوردار باشد.
آمنه بهرامی : بخشش اسیدپاش، رها کردن گرگ در جامعه است
در پی انتشار اخبار اسیدپاشی در اصفهان خیلی ها از آمنه یاد می کنند که آبان سال 1383، قربانی اسید پاشی شد اما در سال 90 ، از حق قصاص گذشت و مجید موحدی را بخشید. برخی اعتقاد دارند که اگر آمنه ، اسیدپاش را نبخشیده بود و حکم قصاص را اجرا می کرد شاید امروز خیلی از مجرمان عبرت می گرفتند و مرتکب چنین جرمی نمی شدند.
آمنه در گفتگو با جام جم آنلاین اعتراف میکند: هر بار که خبری درباره اسیدپاشی ها بویژه اسیدپاشی اصفهان می شنوم ، خودم را مسئول می دانم و حس می کنم شاید درست تر آن بود که اسیدپاش را نمی بخشیدم .
او البته دولت و دادگستری را نیز به علت طولانی شدن 10 ساله پرونده اش در قوه قضائیه دخیل میداند. با این حال اعتقاد دارد در بخشش موحدی اشتباه کرده است وتوضیح می دهد: اگر فرصت دوباره ای به من داده شود تا درباره اسیدپاشم تصمیم بگیرم دیگر از قصاصش نمیگذرم بخصوص که حالا او بدون پرداخت دیه من که شرط بخشش او بوده ، آزاد شده است.
او با تأثر اظهار می کند: از لحظه ای که گفتم مجید را به شرط پرداخت کامل دیه ام می بخشم و او در لحظه عفوش به من فحاشی کرد، فهمیدم اشتباه بزرگی مرتکب شده ام و گرگی را در جامعه رها کرده ام.
آمنه می گوید: خوشحالم که سخنگوی قوه قضائیه ، بر پیگیری سریع پرونده و حکم اشد مجازات برای عامل اسیدپاشی های اصفهان تاکید می کند و اعتقاد دارم این نوع احکام باید برای همه اسیدپاش های دیگر در کشور هم صادر شود.
در مغز اسیدپاش ها چه می گذرد؟
به گفته دکتر فربد فدایی، روان پزشک و مدیر گروه روان پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توان بخشی، فرد اسیدپاش مسلماً یک اختلال روانی دارد اما این اختلال جز در مواردی که فرد مبتلا به جنون کامل باشد او را از مسئولیت کیفری مبرا نخواهد کرد.
فدایی به جام جم آنلاین توضیح می دهد که امکان دارد اسیدپاش مبتلا به اختلال شخصیت ضد اجتماعی باشد که برای این تشخیص باید دوران نوجوانی او و تکرار رفتارهای خلاف قانونش بررسی شود. مبتلایان به اختلال شخصیت ضداجتماعی معمولا رفتارهایی پرخاشگرانه دارند و هرگز از خطاهای شان احساس پشیمانی یا ندامت ندارند.
اختلال دیگری که این روانپزشک آن را در برخی اسیدپاش ها مشاهده کرده است « اختلال انفجاری دوره ای » است که مبتلایان به آن دچار حملات پرخاشگرانه شدید می شوند و نمی توانند رفتارشان را کنترل کنند و یکی از نمونه های آن پدرانی هستند که با شنیدن گریه نوزاد او را خفه می کنند و بعد ابراز ندامت می کنند.
این استاد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تاکید می کند که فقط مبتلایان به جنون از دید قانون ، مسئولیت کیفری ندارند و برای درمان به مراکز روانپزشکی ارجاع می شوند اما مبتلایان به اختلال شخصیت ضد اجتماعی و اختلال انفجاری دوره ای ، بر اساس قانون باید در برابر عمل شان پاسخگو باشند و مجازات می شوند.
نکته ای که فدایی و بسیاری از کارشناسان علوم اجتماعی درباره آن اتفاق نظر دارند لزوم اجرایی کردن مجازات های بازدارنده برای برخورد با اسیدپاش هاست. به گمان فدایی یکی از مسایلی که باعث رواج جرایم خشنی همچون اسیدپاشی در جامعه شود انتشار بدون تحلیل روانشناسی و جامعه شناسی اخباری در این خصوص و هیجان زده کردن مردم برای حمایت از مسبب های چنین جرایمی است.
فدایی هشدار می دهد که گاهی افرادی با عنوان فعالیت انسان دوستانه ، برای مجرمانی طلب آزادی می کنند و گروه های دفاع از آنها را تشکیل می دهند اما آن مجرمان با آگاهی کامل از عواقب عمل شان و بدون احساس پشیمانی مرتکب جرم شده اند .
در مجموع به نظر می رسد اگرچه برخی رفتارها در خصوص مجرمان حرفه ای که مرتکب قتل عمد یا اسیدپاشی شده اند در سال های اخیر باعث شده است دستگاه قضا به چشم مردم خشن و سختگیر جلوه کند اما واقعیت آن است که اعمال مجازات های سختگیرانه اغلب به عنوان وسیله ای برای مراقبت از جامعه در برابر مجرمان و بازداری از تکرار اعمال مجرمانه ، لازم و ضروری است.
مریم یوشی زاده -خبرنگار جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای ناامن نشون دادن ایران و ایجاد فضا برای كسانی كه با دین و رهبرو و..... مخالفن
ادم خوبه یكم عاقلانه فكر كنه اونایی كه میگن به خاطر بی حجابی اسید پاشی شده
اولا جواب بدن كه چرا تو اصفهان؟؟؟؟؟؟ اتفاقا تهران بخصوص سمت غرب خانم ها
بی حجاب ترن.... دوما شماها از دهن كی این حرفارو میزنید؟ از دهن خود شخصی كه مورد هجوم
قرار گرفته یا از دهن رسانه های خارجی دنبال این جوسازی ها هستن؟
....
عاجزانه خواهش میكنم.
رابه جوش اورد.اما به راحتی هم نمی شود قضاوت كرد.
احساس می كنم خود من نیزدچارپیش داوری شدم.
امیدوارم هرچه سریعترعاملان راپیداكنندوبه سزای عمل زشتشان برسند.
ولی خب در واكنش به این ها این كشور های سازمان های امنیتی خیلی قوی دارند cia fbi و میشود گفت مجرمان باید خیلی دل و جرئت داشته باشند برای مقابله با ان ها ولی باز هم گاهی اوقات كاری از دست این سازمان ها بر نمی اید ولی به ندرت مسئله اسید پاشی خیلی دیده نمیشود ولی جرایم بیشتری در ان كشور ها هستند از قبیل قتل دزدی تجاوز و ..
صدا و سیما چراتظاهرات مردم اصفهان را توی رسانه ها پخش نمیكنید، با این كار شایعات روز به روز بیشتر میشه. لطفا با دل و زبان مردم یكی باشید و واقعیت را بیان كنید.
آقای روحانی و دیگر مسئولین كجایید، چرا خبری ازتون نیست.....
سرچهارراه ها مأمور گذاشتین فقط برای جریمه كردن ماشین و موتور، چرا امنیت را برقرار نمیكنید.
ما خواهان زجركش كردن عاملان اسیدپاشی در ملأ عام هستیم. همین و بس.
بچه هاااااااااا توروخدا مراقب خودتون باشید .خدای نكرده اگه این اتفاق براتون بیفته دیگه زندگی معنی نداره...
اولین كار با عاملان اسیدپاشی قصاص به مثل است بعد بگذارین تا آخر عمر زجر بكشن و ماهی یك بار از صدا و سیما با عامل اسید پاشی مصاحبه كنند تا این جرم بزرگ فراموش نشود.
به حق دعای مردم خوبمان عاملان اسید پاشی به قصاص اعمالشان برسند .
قصاص. فقط قصاص نه چیز دیگه. قصاص با اسید
خسته شدیم به قرآن. یكی نیس به داد مردم برسه؟؟؟
اگه همه باهم باشیم چن تا ارازل ك سهله، عینه همیشه جلو دنیای پراز ظلم می ایستیم!!!!!!!!
ولی داعش رو هم دست كم نگیرید كاش سربریدن بودو تمام تجاوزات و خرید و فروش دختران و زنان جوان و سربریدن نوزادان قربانی كردن مردانشان خدا نصیب گرگ بیابان هم نكند چنین حیوانهای كثیفی رو
واقعا ایران نسبت به كشورهای همسایه كشوری امن هست و باید خدارو صدهزار مرتبه شاكر باشیم تا بدتر از این نصیبمان نشود .
مردم رو چی فرض كردید ؟؟؟؟؟
تو سوریه و عراق تو روز روشن جنایاتی انجام میدن كه آرزو دارم هیچ انسانی اونا رو نبینه!خلاصه اینكه دست در دست هم دهیم به مهر دشمن خویش را كنیم نابود.صلوات
به خدا الان ماهم میترسیم بریم تو خیابونا.هرموتور سواری از كنارمون رد میشه قلبمون وامیسه نكنه اسید دستش باشه......
این پلیس انتظامی هم خوب بلده هی مردمو جریمه كنه ....ولی.....
بایدبدن خوددختره روی اون روانی اسیدبپاشه تابفهمه خراب كردن زندگی یه دختر چ عواقبی داره.
البته بااین مملكتی كه ماداریم احتمالاتاچندوقت دیگه كلا بیخیال پرونده میشن همونطوركه مجیدروبدون دادن دیه ازادش كردن
فقط بلدن جانمازاب بكشن انگاری مملكت اسلامی یعنی اینكه بیفتن توخیابونادختراروبخاطربدحجابی بگیرن انگاركه كل مسایل مملكت حل شده فقط مونده همین بی حجابی واقعاجای تاسف داره,....
كدام قسمت پیامم به مذاقتان خوش نیامد!!!!!!!
شك نكنید كه بی دین و خنگ و احمقید
دشمن دینید، مثل ابن سعد و خولی و یزید
از بس كه حقیر و فرومایه و خسید
مرگ هم كمتان است بس كه ناكَسید
نفرین امتی كم است؟ هل من مزید؟
اللهم العن مُجرِمی جنایةِ الاسید
سعید نصراللهی نسب - 1393/8/4
امیدوارم درست شه.........!!!!!!!!(زهی خیال باطل)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من باید با اسید پاش ها در هر نقطه ایران كه باشد دولت فرد اسید پاش را در جمع قصاص كند . هر كسی به هر نحوی امنیت و ارامش مردم و جامعه را به هم بزند راهزن محسوب می شود
امام صادق (ع) : برای دولتمردان و حاكمان مملكتی كوتاهی در سه كار جایز نیست : 1.نگهداری و حفاظت از مرزهای كشور در مقابل تهدیدات دشمن 2.برگزیدن مومنان صالح برای تصدی پستهای حكومتی 3.در رسیدگی ظلمی كه به مردم ستمدیده و فاقد قدرت از جانب ظالمان پر نفوذ قدرت وارد شده.
امام صادق (ع) : كسی كه مومنی را ناراحت كند پس دنیا را به او بدهد كفاره گناهش نمی شود و از این بابت اجری هم نصیبش نمیشود.
واقعا اونا كه ازایران میرن بهترین كارو میكنن
مرگ بر ماهواره دروغ*مرگ بر آمریكای ضعیف
من خواهشمندم ازتمام ریاست هاكه این ادم های جانی وبی غیرت رادستگیرو دست خود ادم های داغ دیده بدهندكاشكی حداقل توصورت ماپسرهامیریختن دخترواقعاگناه داره
میندازه تو دیگ پر از اسید اونم اسید بالا بعدش مغزشو در میاره میسوزونه