علی جنتی درباره مخالفت مجلس با اکران دو فیلم 'قصه ها ' و 'عصبانی نیستم' گفت: 'قصه ها' ساخته خانم رخشان بنی اعتماد را دیده ام به نظرم هیچ مشکلی ندارد و اکران هم خواهد شد. قصه ها اثری اجتماعی است و نباید نسبت به آن حساسیت نشان داد.
قصه ها تازه ترین اثر بنی اعتماد با موضوع اجتماعی است که در سه ایپزود تهیه شده است. این اثر به تازگی نیز برنده بهترین فیلمنامه درهفتادویکمین جشنواره ونیزشده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین درباره فیلم 'عصبانی نیستم' به کارگردانی رضا درمیشیان نیز گفت: این فیلم را هم دیده ام که به نظرم نیاز به تامل بیشتر دارد و با این شکل اکران شدن آن موافق نیستم. به نظرم باید با اصلاحاتی به اکران عمومی برسد.
عصبانی نیستم درباره یک دانشجوی ستاره دار است و دومین ساخته درمیشیان پس از بغض است.این فیلم در سی ودومین جشنواره فیلم فجربا وجودی که نامزد دریافت برخی جوایز شده بود اما در لحظات آخر ازبخش مسابقه خارج شد.
جنتی که شامگاه گذشته (سه شنبه) در حاشیه اکران خصوصی فیلم 'کاغذ خروس نشان' با ایرنا گفت وگو می کرد درباره حضورش در اکران خصوص یک فیلم گفت: متاسفانه مشغله زیاد و فرصت اندک کمتر اجازه حضور در این مراسم ها را به ما می دهد اما هر وقت که فرصتی داشته باشم حتما باز هم در اکران های خصوصی فیلم ها شرکت خواهم کرد.
جنتی همچنین درباره فیلم 'کاغذ خروس نشان' گفت: بسیار تحت تاثیر فیلم قرار گرفتم و لوکیشن های آن مرا رو به گذشته برد. داستان خوب آن بسیار دیدنی بود.
کاغذ خروس نشان اولین ساخته مریم میلانی است که در ژانر کودک ساخته شده و قرار است عواید ناشی از فروش آن صرف کودکان کار شود.
وی با بیان این مطلب که این فیلم 'یکی از بهترین آثار حوزه کودک بود که در چند سال اخیر دیده ام'،افزود: باید به اکران عمومی این نوع فیلم ها برای بهتر دیده شدن کمک کرد. (ایرنا)
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
گیتی خامنه از دغدغههای محیطزیستیاش میگوید
علی داوودی و پدرش در تحریریه روزنامه «جامجم»:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
گفتوگوی «جامجم» با یک متخصص تغذیه درباره اینکه چطور فودبلاگرها در فضای مجازی عادات غذایی ما را شکل میدهند