هنرمندان فلسطینی به کمک دوربین و با ضبط جنایتهای سربازان رژیم صهیونیستی و مقاومت مردم فلسطین علیه اشغال، جهانیان را متوجه مظلومیت خود کردهاند. سیاستمداران فلسطینی که نسبت به قدرت تصویر آشنایی کاملی دارند، طی دهههای گذشته به تولید تعداد زیادی فیلم مستند کمک کردهاند. در دو دهه اخیر، فیلمهای مقاومت فلسطین به سراغ تولید فیلمهای داستانی هم رفته است. در کنار فلسطین، کشورهایی مثل ویتنام و کوبا هم سینمای مقاومت مطرحی دارند. ویتنام در دهه 70 میلادی مورد هجوم آمریکا قرار گرفت و یک جنبش بزرگ مردمی علیه تجاوز ارتش آمریکا در این کشور شکل گرفت.
این جنبش بزرگ مردمی خیلی زود به سلاح فیلم هم مجهز شد و فیلمسازان ویتنامی و خارجی، مقاومت مردم ویتنام علیه تهاجم بزرگ آمریکا را ضبط کردند و به تصویر کشیدند. نکته جالب در رابطه با فیلمهای مقاومت ویتنام این است که در کنار هنرمندان بومی، گروهی از فیلمسازان سرشناس بینالمللی (و بیشتر اروپایی) هم به کمک مقاومت مردم ویتنام آمدند.
از معروفترین این فیلمسازان میتوان به کریس مارکر اشاره کرد. فیلمهای اروپا هم تعدادی فیلم با مضمون مقاومت ملت ویتنام تهیه و تولید کرده است. فیلمسازان فعال و مطرح کوبا هم پس از پیروزی انقلاب سال 1959 و تهدیدات آمریکا، صاحب یک سینمای مقاومت ویژه شد. واقعه تاریخی جنگ نیشکر و هجوم ناموفق نیروهای آمریکایی به خلیج خوکها، راه را برای فیلمهای مقاومت کوبا باز کرد و تعدادی فیلم مستند و داستانی با این مضمون ساخته شد. (ضمیمه قاب کوچک)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم