علی ربیعی در گفتوگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت اجرای طرح توزیع بستههای امنیت غذایی برای نیازمندان مبتلا به سوء تغذیه و فقر خوراکی اظهار کرد: در حال شناسایی گروههای در معرض فقر غذایی هستیم.
وی افزود: طی یک تا دو ماه آینده جمعآوری اطلاعات و روند شناسایی مشمولان جدید کامل خواهد شد. بانکهای اطلاعاتی در کشور کامل نیستند و تلاش کردیم تا در این مدت به بانکهای اطلاعاتی مربوط انسجام دهیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیش از این گفته بود: سیاست دولت در توزیع سبد کالا به صورت عمومی با سیاستی که در طرح حمایت غذایی دنبال میکند، متفاوت است و هدف اصلی دولت از توزیع بسته امنیت غذایی، مبارزه با فقر و توجه به موضوع سلامت افراد مطابق با بند 6 سیاستهای سلامت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری است. تعداد دفعات اجرای طرح حمایت غذایی متناسب با تعداد خانوارهای آسیب پذیری که شناسایی شوند، مشخص خواهد شد اما طبق پیش بینیها حداقل چهار بار در سال این طرح به اجرا درخواهد آمد.
توزیع بستههای حمایت غذایی به طور رسمی از اوایل تیرماه آغاز شد و در این مرحله قرار بود بیش از هفت میلیون نفر در قالب دو میلیون و 800 هزار خانوار بسته امنیت غذایی دریافت کنند. بر این اساس کارت اعتباری در اختیار افراد قرار میگیرد تا بتوانند به فروشگاهها مراجعه و مواد غذایی ضروری خود را خریداری کنند. این مبلغ از 30 هزار تومان برای یک نفر آغاز و تا سقف 120 هزار تومان افزایش مییابد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با حسن کاظمی قمی دیپلمات نزدیک به حاجقاسم بررسی شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد