رئیس پلیس آگاهی استان مازندران در این باره میگوید: در تحقیق از مالباختگان مشخص شد زوج جوان در روزهای تعطیل یا ساعات تعطیلی بانک مقابل دستگاههای خود پردازی که مشکل داشتند یا پول نقد نداشتند، میایستادند. آنها با دیدن پیرمرد یا پیرزنی که قصد برداشت وجه از این دستگاهها را داشتند، پشت سرشان میایستادند و رمز عابر بانک او را به خاطر میسپردند. مالباخته که موفق به برداشت پول نمیشد تصمیم میگرفت به بانک بعدی مراجعه کند اما دزدان به او میگفتند ما میتوانیم به شما کمک کنیم.
در همین هنگام کارت را وارد دستگاه میکردند و پس از آنکه مالباخته رمز کارت را میزد، گزینه دیگری را در دستگاه انتخاب میکردند و به این ترتیب پولی دریافت نمیشد اما کارت نیز از دستگاه بیرون نمیآمد. در این هنگام سارقان میگفتند دستگاه کارت شما را خورده و فردا برای دریافت کارت به بانک مراجعه کنید. بعد از رفتن مالباخته، آنها دکمه انصراف را میزدند و سپس از دستگاه خودپرداز دیگری، پول همان کارت سرقتی را به کارت دیگری منتقل میکردند که این کارت هم یا سرقتی بود یا با مدارک جعلی گرفته شده بود.
سرهنگ عظمیمی ادامه میدهد: سارقان در بعضی موارد کارت عابر بانک را از جیب مالباختهها سرقت میکردند. متهمان بعد از سرقت سوار خودرویی میشدند که در کنار بانک قرار داشت و رانندهاش بهعنوان محافظ برای آنها عمل میکرد. تحقیقات برای شناسایی اعضای این باند ادامه داشت تا اینکه مشخص شد هر سه متهم سابقهدار هستند. با شناسایی هویت متهمان هر سه نفر در عملیاتی ویژه دستگیر شدند و به سرقتهای خود اعتراف کردند. متهمان در شش شهرستان استان مازندران نقشه سرقتهای خود را اجرا و تاکنون 25 مالباخته آنها را شناسایی کردهاند. تحقیقات برای شناسایی دیگر مالباختگان ادامه دارد. (ضمیمه تپش)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر