جام جم سرا: فرهاد شفیعی درباره اینکه آیا جرمگیری برای دندانها عوارض دارد گفت: هیچ عوارضی ندارد و در واقع با جرمگیری میکروبهای موجود در دهان که موجب پوسیدگی دندان میشود به مراتب کاهش مییابد.
به نقل از باشگاه خبرنگاران، وی با اشاره به اینکه بعد از جرمگیری برخی تصور میکنند که از بلندی لثهها کاسته شده و بین دندانها فاصله افتاده، اظهار داشت: در واقع به دلیل جای خالی جرمها روی لثه و دندانها فرد چنین احساسی میکند.
این متخصص یادآور شد: جرمگیری دندانها هر شش ماه یکبار خصوصا در افراد با سن بالاتر توصیه میشود حتیالامکان فاصله زمانی را کاهش دهند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت
سر منشاء همه بیماریها از عدم بهداشت دهان و دندان است اگر مسئولان خیلی محترم بیمه بجای هزینه كردن در قسمت ها مختلف می آمدند به این موضوع زیاد اهمیت می دادند درصدبیشتر بیماریها كاهش پیدا می كرد من خودم به ندرت آنهم برای سرماخوردگی اگر از بیمه استفاده كنم ولی خواه ناخواه سن كه بالا برود دندانها دچار پوسیدگی می شوند و احتیاج به ترمیم دارند و با این وضع بیمه نمی توان به دندانها رسیدگی كرد و این باعث می شود به بیماریهای دیگری مبتلا شویم حتماً تعداد زیادی از هموطنان عزیزمان با این مشكل عمده دست و پنجه نرم می كنند از مسئولین محترم تمنّا دارم اگر به فكر سلامتی مردم هستند برای نشان دادن حسن نیّت خود به این وضع كنونی خاتمه دهند و بهداشت دهان و دندان را زیر پوشش كامل بیمه ببرند و مطمئن باشند دیگر بیماریها كمتر می شوند و هركس كه به این مردم مظلوم و بی دفاع خدمت كند اجر و ثواب آن در نزد خداوند متعال محفوظ است و خداوند ناظر بر اعمال و كردار ما می باشد. (انشاء الله پیگیری شود)