به گزارش ایرنا، متن فارسی این بیانیه مشترک توسط ظریف و متن انگلیسی آن از سوی خانم اشتون در هتل کوبورگ وین در برابر خبرنگاران قرائت شد.
دو طرف که ریاست هیاتهای مذاکره کننده هسته ای را بر عهده دارند، در پایان مذاکرات وین - 6 تاکید کردند: ˈ ما جلسات مختلفی در شکلهای گوناگون و در فضایی سازنده برگزار کردیم تا به توافق جامع بلندمدت دست یابیم.ˈ
متن کامل بیانیه مشترک ظریف و اشتون چنین است:
ˈبه همراه وزیران امور خارجه 3+3 تصمیم گرفته ایم اجرای تدابیر برنامه اقدام مشترک را تا 24 نوامبر 2014 (3 آذر 1393) که مطابق با زمان بندی پیش بینی شده در این برنامه است، ادامه دهیم. ایران و 3+3 مجددا تاکید می کنند که اجرای تمامی تعهداتشان در برنامه اقدام مشترک را به صورت موثر و بموقع ادامه خواهند داد.
ما با عزم راسخ برای رسیدن به توافق پیرامون یک برنامه جامع اقدام مشترک، در اولین فرصت ممکن جلسات خود را در اشکال مختلف طی هفته های آینده برگزار خواهیم کرد.
طی چند هفته گذشته، ما تلاش های خود را بصورت فزاینده از جمله از طریق حضور فعال وزرا و معاونین وزرای امور خارجه 3+3 که روز 13 ژوییه 2014 به وین آمدند تا از نزدیک با میزان پیشرفت مذاکرات آشنا شوند، تشدید کردیم. گرچه ما پیشرفت های ملموسی در برخی از موضوعات داشته و مشترکا برای تدوین یک متن برنامه جامع اقدام مشترک کار کرده ایم، لکن هنوز فاصله قابل توجهی در باره برخی موضوعات اساسی باقی مانده است که نیاز به زمان و تلاش بیشتری دارد.
ما جلسات مختلفی به شکلهای گوناگون و در فضایی سازنده برگزار کردیم تا به یک راه حل جامع درازمدت مورد توافق مشترک دست یابیم که تضمین کند برنامه هسته ای ایران همواره صلح آمیز خواهد بود. ما به همراه مدیران سیاسی کشورهای 3+3 (انگلیس، فرانسه، آلمان، ایالات متحده امریکا، روسیه و چین) بصورت فشرده برای رسیدن به یک برنامه جامع اقدام مشترک با استفاده از شتاب سیاسی حاصل از تصویب و اجرای روان برنامه اقدام مشترک 24 نوامبر 2013 توسط طرفین تلاش کردیم.
ما از دولت اتریش و از سازمان ملل متحد هم بخاطر حمایت فوق العاده آنها برای میزبانی این مذاکرات در وین سپاسگزاریم .ˈ
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت