به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ علی نیک نفس پیامک های جعلی برنده شدن در مسابقات را یکی از ترفندهای کلاهبرداران عنوان کرد و گفت: این پیامک ها با متن بسیار جذاب و اغوا کننده که در فضای مجازی باب شده در قالب طرح های متنوع با استفاده از شیوه های مختلف و در ایام و مناسبت های خاص به صورت انبوه ارسال می شود، که از این طریق مبالغ بسیاری از هموطنان کلاهبرداری می شود.
وی افزود: انتشار پیامک جعلی با مضامینی مانند «مشترک گرامی شما برنده مبلغ 70 میلیون ریال در قرعه کشی همراه اول شدهاید، لطفاً جهت کسب اطلاعات بیشتر از نحوه دریافت به سایت ****** مراجعه فرمایید»، یکی از این پیامک ها می باشد.
سرهنگ نیکنفس با تاکید به جعلی بودن این گونه پیامک ها، گفت: پس از مراجعه کاربر به سایت مورد نظر کلاهبردار، در صفحه نخست سایت مزبور، درگاه پرداخت جعلی یکی از بانکهای معتبر مشاهده میگردد؛ کاربر برای دریافت جایزه خود باید اطلاعات خواسته شده شامل شماره حساب، رمز دوم، کد cvv2، تاریخ انقضاء و ... را تکمیل کند؛ صورتی که کاربر این اطلاعات را وارد کند، حساب وی در مدت زمان کوتاهی توسط کلاهبرداران خالی میشود.
رییس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا با اعلام اینکه برای دریافت وجه جایزه نیازی به ارسال اطلاعات حساس بانکی نیست به شهروندان توصیه کرد در صورت دریافت پیامک هایی از این قبیل به آنها پاسخ نداده و موضوع را سریعاً به این پلیس گزارش کنند.
سرهنگ نیکنفس افزود: پلیس فتا از هموطنان درخواست میکند در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرسCyberpolice.ir بخش تماس با ما گزارش نمایند و هشدارهای پلیس را جدی بگیرند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد