مدیرعامل هیات امنای شهرک صنعتی شیراز در گفتوگو با مهر، در اینباره، گفت: نبود سیستم فاضلاب در این شهرک باعث بروز این ناراحتی شده است.
علیرضا عربغنی افزود: باید توجه داشت که وجود سالک در این شهرک براحتی میتواند مشکلات موجود صنایع را چند برابر افزایش دهد و همین کارخانه نیمه فعال را هم تعطیل کند.
وی تصریح کرد: مشکلات عمومی صنعتگران به اندازه کافی زیاد است، لذا نباید اجازه داد مشکلات دیگری بوجود آید.
مدیر محیطزیست و بهداشت شرکت شهرکهای صنعتی استان فارس نیز، با بیان اینکه وجود پشه سالک تنها به شهرک صنعتی بزرگ شیراز مربوط نمیشود، گفت: روستاهای اطراف شهرک صنعتی و دریاچه مهارلو مرکز حضور پشههای سالک است.
محمدمهدی مهربانی با بیان اینکه این مشکل ربطی به وضع فاضلاب شهرک صنعتی بزرگ شیراز ندارد، افزود: 3000 مترمکعب فاضلاب در شهرک صنعتی تصفیه میشود و اگر قرار بود بیماری سالک از این طریق منتقل شود، پس کارگران این بخش باید زودتر از همه با مشکل مواجه میشدند.
وی ادامه داد: مسئولیت از بین بردن حشرات با ما نیست و در این خصوص شهرک صنعتی هیچگونه کوتاهی انجام نداده است.
مدیر محیطزیست و بهداشت شرکت شهرکهای صنعتی فارس گفت: نامهنگاریهای مختلفی را با علوم پزشکی انجام دادهایم، اما هیچگونه جوابی به ما نرسیده است.
مهربانی تاکید کرد: وظیفه ما از بین بردن حشرات نیست، زیرا تخصص این کار را نداریم اما زمانی که با کمتوجهی مجموعه درمانی و بهداشتی مواجه شدیم، خودمان اقدام به سمپاشی کردیم و برای این کار 50 میلیون تومان هزینه خرید سم و سمپاشی شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت