اصرار بر انتخاب جنسیت نوزاد تعادل جمعیت را برهم می‌زند

کاکل زری یا پیرهن گلی؟

تعیین جنسیت جنین،چرا و چگونه؟

یک متخصص اورولوژی و ناباروری گفت: روش‌های تعیین فرزند باید بیشتر در موارد درمانی، مثلا بیماری‌های ارثی که در یک جنس شایع است، استفاده شود.
کد خبر: ۶۹۳۸۸۶
تعیین جنسیت جنین،چرا و چگونه؟

جام جم سرا:دکتر همایون عباسی با بیان اینکه روش‌های تعیین جنسیت، نوعی لقاح مصنوعی است؛ اظهار کرد: از این روش‌ها می‌توان به روش IUI و میکرواینجکشن که پیشترفته‌تر از روش IVF است اشاره کرد.

وی افزود: در روش IUI لقاح ساده‌تر انجام می‌شود و نیاز به بیهوشی ندارد‌، احتمال موفقیت آن 70 درصد است، در حالی که میکرواینجکشن روش پیچیده‌تر و گران‌تری است اما احتمال موفقیت آن بالای 95 درصد است.

این متخصص اورولوژی و ناباروری با اشاره به اینکه خانم‌ها در سن 40 تا 48 سالگی توانایی تخمک‌گذاری را از دست می‌دهند، گفت: برای انجام روش‌های تعیین جنسیت، خانم‌ها باید در سن باروری باشند و بین 18 تا 43 سالگی زمان مناسبی برای استفاده از این روش‌ها است.

عباسی با بیان اینکه طبیعتا احتمال موفقیت آمیز بودن این روش‌ها در خانم‌ها با سن پایین بیشتر است، ادامه داد: تعیین جنسیت جنین هیچ عارضه جسمی برای خانم‌ها ندارد و سابقه زایمان‌ها نیز در این عمل موثر نیست.

وی با بیان اینکه روش میکرواینجکشن برای مردانی که اسپرم ضعیف دارند و برای بچه‌دار شدن طبیعی مشکل دارند مناسب است، خاطرنشان کرد: هیچ کدام از این روش‌ها احتمال موفقیت صد درصد ندارد و با وجود هزینه‌های بالا و دردسرهای زیاد ممکن است حاملگی اتفاق نیفتد.

این متخصص اورولوژی و ناباروری با اشاره به اینکه در بسیاری از نقاط دنیا از این روش‌ها استفاده نمی‌شود در حالی که میزان مراجعه در کشور برای انجام این روش‌ها نسبتا زیاد است، تصریح کرد: متاسفانه یکی از دلایل مراجعه مردم اعتقادات نادرست اجتماعی مبنی بر داشتن پسر است.

عباسی افزود: در برخی از خانواده‌ها بیماری‌های ارثی وجود دارد که فقط در یک جنس مثلا دختر یا پسر شایع است و یکی از بهترین موارد استفاده از روش‌های تعیین جنسیت برای خانواده‌هایی است که می‌خواهند دختر داشته باشند تا آن بیماری ارثی که در پسر شایع است اتفاق نیفتد و یا برعکس.(ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها