سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
مطبوعات اصفهان از جمله مطبوعات پیشرو در کشور بودند. روزنامه فرهنگ در اصفهان به دستور ظل السلطان و به همت میرزا تقی خان انصاری کاشانی راهاندازی شد. پس از آن در دوره پهلوی اول، نشریات اختر مسعود، صحت، عنقا، ارژنگ،عرفان، باختر و اخگر اجازه انتشار گرفتند.
روزنامه اخگر به علت حضور مدیر مسئول آن در انجمن شهر، به بخش گستردهای از اطلاعات شهری دسترسی داشت که این موضوع اخگ را به یکی از اسناد دست اول برای تاریخ اصفهان آن دوره تبدیل میکند. در دوره پهلوی اول صدور اسناد املاک و ساختمانهای دولتی و خصوصی با انتشار چند نوبتی آگهیهای ثبتی آغاز شد.
مسئولان وقت اداره ثبت قول دادند این آگهیها را به اخگر بدهند و در عمل نیز چنین کردند که این کار پشتوانه خوبی برای روزنامه شد. همین آگهیها وضعیت شهر اصفهان را از جهات مختلف برای ما روشن میکند. این آگهیها همچنین صاحبان املاک کوچک و بزرگ و به طور غیر مستقیم، زمینخواران بزرگ را نیز معرفی میکند.
کتاب اصفهان از نگاه اخگر در سه جلد تقدیم خوانندگان میشود. این کتاب فهرست عناوین اخبار و مقالات مرتبط با اصفهان مندرج در روزنامه اخگر است. البته به علت اینکه عنوان بسیاری از اخبار و مقالات بسیار کوتاه بوده، یک یا دو جمله در توضیح محتوای اخبار و مقالات اضافه شده است.
فهرست عناوین اخبار و مقالات اصفهان و فهرست اعلام مندرج در پایان کتابها، اولین راهنمای پژوهشگران است؛ اما همراه با این کتاب لوح فشردهای منتشر خواهد شد که حاوی نسخه الکترونیکی 1800 شماره روزنامه اخگر است و در همان لوح فشرده فهرست کامل عناوین اخبار و مقالات روزنامه اخگر نیز آمده است.
ا
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد