محمدحسین حسینخانی، تهیهکننده مسابقه بادبادکها درباره ایده اصلی این مسابقه گفت: محور این مسابقه کشف استعداد در کودکان است و اینکه آیا میتوانیم استعدادی را که خودمان میخواهیم در کودک پرورش دهیم؟ و مسائلی از این قبیل که امیدواریم مسابقه «بادبادکها» در کشف، رشد و شکوفا کردن استعدادهای فرزندان ایرانزمین کمک کند.
وی ادامه داد: اولین روش برای کشف استعدادهای کودک مشاهده رفتار اوست. اکثر مادرها با دیدن رفتارهای کودک خود بخصوص اگر فرزند اولشان باشد به وجد میآیند و فکر میکنند تنها کودک آنهاست که این رفتار شگفتانگیز را انجام میدهد. والدین باید دقت کنند که واقعبینی در کشف استعدادها یکی از مهمترین وظایف آنهاست. اکثر والدین به دلیل اینکه دوست دارند فرزندشان بسیار باهوش باشد و در زمینههای خاصی که آنها میخواهند رشد کند، بسیاری از استعدادهای واقعی کودک را نادیده گرفته و تنها به خواستههای خود توجه میکنند و گاهی از کودک خود انتظارات نادرست دارند که این کارشان تنها به هرز رفتن استعدادهای واقعی فرزندشان میانجامد.
این تهیهکننده تلویزیونی خاطرنشان کرد: این مسابقه الگویی خارجی دارد که مسابقه استعدادیابی است که در همه ردههای سنی برگزار میشود، البته ما در برنامه خودمان این هدف را نداریم که تنها به استعدادیابی کودکان تهران بپردازیم. فراخوان ما در برگزاری این مسابقه ملی است تا همه کودکان کشور این فرصت را داشته باشند که در «بادبادکها» استعداد خود را نشان دهند.
وی به یافتن استعدادهای برتر در کشور اشاره کرد و ادامه داد: اولین هدف ما این است که به خانوادههای مختلف نشان بدهیم که اصولا برای کودکان چه استعدادها و تواناییهایی میتوان متصور شد. ما بهدنبال یافتن استعدادهای برتر کودکانه در کشورهستیم.
حسینخانی درباره دلیل نامگذاری «برنامه بادبادکها» توضیح داد: این نام را من برای برنامه پیشنهاد دادم که مدیران شبکه نیز با آن موافقت کردند. در دوران کودکی وقتی چند کودک بادبادک بازی میکردند، کافی بود که بادبادک یکی بالاتر پرواز کند که این نشان از برتری او داشت. «بادبادکها» ایهام از کودکی دارد که میتواند با یک حرکت به آسمان برود. شعار ما هم «پرواز بادبادکها در نسیم» است، چرا که این برنامه قرار است در شبکه نسیم پخش شود و کودکان ایرانی با استعدادهای ناب کودکان امروز در اوج آسمان فردا به پرواز درآیند.
وی بیان کرد: خیلی از خانوادهها فکر میکنند فرزندان آنان استعداد ویژهای دارند، اما واقعیت این است که این فقط تصور خودشان است. بهعنوان نمونه خانوادهای داشتیم که میگفت بچه من خیلی آشپز خوبی است، چون با اسباببازیهای خود بهصورت خیالی غذا درست میکند، یا کودکی که رنگ پرچم همه کشورها را بلد بود و به همین دلیل مجبور شدیم چند مرحله انتخاب و غربالگری داشته باشیم که در وهله اول از بین 30 هزار کودک دو استان تهران و البرز نزدیک 8000 تا 9000 کودک را انتخاب کردیم که در زمینههای هنری، ورزشی و فکری یا... استعدادهایی داشتند. این بچهها باید مقابل دوربین قرار بگیرند تا کارشناسان ما از میان آنها صد تا 150 نفر را انتخاب کنند. وی افزود: این افراد در کنار کودکانی که از استانهای اصفهان، خراسان رضوی، فارس و قم انتخاب شدهاند و تعداد آنها 60 نفر است به مرحله نهایی میرسند.
حسینخانی گفت: بین صد تا 200 کودک را برای مرحله نهایی انتخاب خواهیم کرد تا از میان آنها استعدادهای درخشان را انتخاب کنند. (جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد