یک‌سوم خانواده‌ها حداکثر یک فرزند دارند

مدیرکل آمار و اطلاعات جمعیت سازمان ثبت‌احوال کشور گفت: شاخص جمعیت جوان کشور در ده سال آینده در صورت تغییر نکردن نرخ رشد جمعیت، کاهش می‌یابد.
کد خبر: ۶۴۹۲۰۲

علی‌اکبر محزون در همایش تغییر نگرش جمعیت در ساوه افزود: سیاست کنترل موالید در کشور اشتباه بود و همه باید برای تغییر این روند تلاش کنند.

وی بی‌توجهی به افزایش موالید با وجود توسعه کشور، بالا رفتن سن ازدواج و اکتفای افراد تحصیلکرده به تک‌فرزندی را از عوامل کاهش نرخ رشد جمعیت عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، وی اظهار کرد: در کشور ما سالانه یک میلیون و 400 هزار نفر ولادت ثبت می‌شود و در مقابل حدود 400 هزار فوت به ثبت می‌رسد.

مدیرکل آمار و اطلاعات جمعیت سازمان ثبت‌احوال کشور با بیان این‌که در قبل از دهه 50 بیش از 80 درصد خانواده‌ها حداقل سه فرزند داشتند، ادامه داد: هم‌اکنون حدود 21 میلیون خانواده در کشور داریم که حدود 14.5 درصد کل خانواده‌ها بدون فرزند و 19 درصد تک‌فرزند هستند، یعنی حدود 33 درصد، به عبارت دیگر حدود یک‌سوم خانواده‌ها حداکثر یک فرزند دارند و این آمار خود به نوعی تهدید جمعیتی است.

وی با بیان این‌که برای تغییر این روند باید ازدواج آسان و تشویق به فرزندآوری ترویج شود، خاطرنشان کرد: تغییر سبک زندگی، افزایش شهرنشینی و از همه مهم‌تر افزایش سن ازدواج مهم‌ترین دلایل تغییرات جمعیتی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها