بودجه تخصیصی به استان تهران پایین‌تر از سایر استانها

استاندار تهران گفت: بودجه اختصاصی به استان تهران قابل مقایسه با سایر استان ها نیست و بسیار پایین است.
کد خبر: ۶۲۱۸۳۲
بودجه تخصیصی به استان تهران پایین‌تر از سایر استانها

به گزارش واحد مرکزی خبر، سیدحسین هاشمی در پایان جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران با اشاره به جلسه فردا شب استانداری با 35 نماینده استان افزود: بین 30 تا 40 درصد کل درآمد بودجه کشور منهای نفت را استان تهران تامین می کند و 50 درصد سپرده گذاران بانک ها در استان تهران هستند.

وی با بیان اینکه درآمد اختصاصی استانداری ها حدود 50 درصد استان تهران است گفت: با این حال بودجه ای که به استان تخصیص می یابد 6 و 3 دهم درصد و ناچیز است و این آمار نشان می دهد که وضع بودجه استان تهران بسیار پایین است و به همین علت در گفتگو با دکتر نوبخت و بررسی کارشناسی به جمع بندی قابل قبول رسیده ایم تا بتوانیم براساس شاخص های سایر استان ها نیز ما بودجه دریافت کنیم .

عزم جدی استانداری برای برخورد با زمین خواری

استاندار تهران از دستور ویژه استانداری به فرمانداران برای برخورد با زمین خواران با همکاری دادستانهای منطقه، نیروی انتظامی و اداره اطلاعات خبر داد.

 در حاشیه جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران هاشمی با تاکید بر اینکه در این مساله با کسی تعارف نداریم و به شدت با ساخت وسازهای غیرمجاز برخورد می کنیم افزود: به این منظور کمیته هایی در تهران و شهرستان ها به ریاست استاندار و فرمانداران تشکیل شده است که در آن کمیته ها قوه قضائیه، اداره اطلاعات و نیروی انتظامی و نهادهای موثر حضور دارند تا تصمیمات فوری برای پیشگیری از این پدیده گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه زمین خواری به شدت به منابع طبیعی ما لطمه وارد می کند گفت: هفته گذشته خدمت آیت الله مکارم شیرازی بودیم و ایشان رسما اعلام کردند که زمین خواری و تجاوز به منابع طبیعی اشکال شرعی دارد و به همین علت ما از هر روشی که از این پدیده جلوگیری کند  بهره گیری می کنیم.

هاشمی با بیان اینکه دفتر مقام معظم رهبری نیز پیگیر بحث هستند و گزارش هایی به استانداری در این باره می فرستند گفت: از ورود کمیسیون اصل 90 نیز به این موضوع تشکر می کنم و امیدواریم با این همکاری بین سه قوه از تجاوز به منافع طبیعی جلوگیری کنیم که خسارتی به نسل فعلی و نسل های آینده کشور است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها