به گزارش واحد مرکزی خبر، وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی در این نشست با قدردانی از همکاری مطلوب رسانه ملی با این وزارتخانه گفت: از آغاز کار دولت در صد روز گذشته تاکنون، شبکههای مختلف صدا و سیما به خوبی برنامههای وزارت بهداشت را پوشش دادند که ثمره آن ارتقای سلامت جامعه و کاهش مشکلات مردم بوده است.
دکترقاضی زاده هاشمی با استقبال از نگاه نقادانه رسانه به مسائل حوزه بهداشت و درمان افزود: گرچه برخی دوستان ما از پخش برخی برنامههای این حوزه در شبکههای صدا و سیما گلایه دارند اما طبعا نگاه رسانه ملی نمیتواند دولتی و یکسویه باشد.
وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مشکلات این وزارتخانه به ویژه در بخش غذا و دارو، همکاری رسانه ملی را برای ساماندهی و ایجاد آرامش در این حوزه خواستار شد.
در این نشست همچنین معاونان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گزارشی از برنامهها و اقداماتشان ارائه کردند.
اعلام آمادگی برای همکاری با رسانه ملی در تولید، پایش و اجرای برنامههای حوزه سلامت در چارچوب کمیته مشترک همکاریهای دو دستگاه، لزوم سطح بندی برنامههای حوزه سلامت طبق نیاز گروههای سنی و لزوم ارزیابی اخبار مربوط به اختراعات و کشفیات حوزه پزشکی از مطالب مطرح در گزارش مسوولان وزارت بهداشت در این نشست مشترک بود.
لزوم آموزش شیوه صحیح زندگی به مردم در برنامههای پزشکی، تمرکز بر پیشگیری از بیماریها در این برنامهها با آموزش تغذیه سالم،ضرورت انعکاس خدمات و دستاوردهای حوزه بهداشت و درمان، ترویج فرهنگ اهدای عضو درکشور و پیشگیری از افزایش آمار سزارین از دیگر موضوعاتی بود که معاونان وزارت بهداشت در این نشست تبیین کردند.
رئیس سازمان صدا و سیما نیز در سخنانی، هدف از برگزاری این نشست را تبیین برنامهها و اهداف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تبادل نظر برای بررسی همکاری رسانه ملی با این وزارتخانه دانست.
عزت الله ضرغامی با اشاره به جایگاه مهم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای کمک بیشتر به پیشبرد اهداف و برنامههای این وزارتخانه اعلام آمادگی کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش از تشکیل کمیته مشترک همکاریهای رسانه ملی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آینده نزدیک خبر داد.
رئیس رسانه ملی همچنین با اشاره به مسوولیتهای بسیار سنگین و تعیین کننده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در جلب رضایتمندی مردم و موفقیتهای نظام جمهوری اسلامی از تلاش مسوولان این وزارتخانه قدردانی کرد.
در این نشست همچنین برخی معاونان سازمان صدا و سیما گزارشی از اقدامات مربوط به برنامه سازی در حوزه بهداشت و سلامت ارائه کردند.
معاون سیمای سازمان صدا و سیما گفت:علاوه بر شبکه سلامت، روزانه بیش از30 ساعت برنامه با محتوای بهداشت و سلامت هم در شبکههای مختلف صدا و سیما پخش میشود.
علی دارابی به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیشنهاد کرد در اجرای برنامههای این وزارتخانه به پیوست رسانهای آنها به ویژه در حوزه رسانه ملی توجه داشته باشد و از ظرفیت تاثیرگذار آن در این زمینه استفاده کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت