ایران: پاسخ ظریف به نامه دختر ایرانی در فیس بوک
روزنامه ایران نوشت: خبر اول این که محمد جواد ظریف در یکی از جدیدترین نوشته های فیس بوکی خود به نامه قابل تامل و البته تکاندهندهای که توسط یک دختر جوان ایرانی در صفحه فیسبوکش منتشر شده بود پاسخ داد. در بخشی از پاسخ ظریف به این دختر ایرانی آمده؛ «می دانم که مسئولیت سنگینی بر دوش من و همکاران من است و گرچه در ایجاد شرایط کنونی نقشی نداشته ایم ولی به هرحال با پذیرش مسئولیت باید در جهت حل آن حرکت کنیم. امیدوارم با تدبیر ریاست محترم جمهوری و با حمایت همه مردم مشکلات انباشته اقتصادی به تدریج رفع شوند و زندگی برای شما و بقیه مردم راحت تر شود.
اما اطمینان داشته باشید که برای مذاکره جدی و رفع فشارها، بهترین روش تلاش برای رسیدن به تفاهم از طریق تعامل سازنده و عزت مند است. اندکی صبر، سحر نزدیک است.» این دختر جوان در کامنتی که چندی پیش خطاب به وزیر خارجه کشورمان در صفحه فیس بوک گذاشته بود از وضعیت اقتصادی و بیکاری در جامعه گلایه کرده و در بخشی ازنامه خود نوشته بود: «یه کاری کنید کاری کنید که تحریم ها تموم بشه ، ارزونی بشه، کرایه خونه کم بشه ، مواد غذایی ارزون بشه، بازار کار رونق پیدا کنه، امنیت و رفاه داشته باشیم…»
جزئیات کلاهبرداری 3هزار میلیاردی از مرز نشینان
ایران آورده است: خبر دیگر این که پرونده کلاهبرداری ارزی سه هزار و 461 میلیارد ریالی از مرز نشینان با گذشت 23 ماه با دستور رئیس قوه قضائیه وارد مرحله تازه ای شد. آیت الله آملی لاریجانی پس از اطلاع از جزئیات این پرونده، دستور داد شعبه و قاضی ویژه ای برای رسیدگی به این پرونده تعیین شود. مهر خبر داده که این کلاهبرداری بزرگ از آذر ماه سال 90 برای اولین بار دهان به دهان در بازار موبایل و کامپیوتر ایران و یا به عبارت دیگر، پاساژ علاءالدین پیچید سپس شاکیان در نامههایی جداگانه خواستار رسیدگی به این موضوع از سوی رئیس قوه قضائیه، وزیر اطلاعات، دادستان عمومی و انقلاب تهران و تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی شدند. ماجرا از این قرار است که شش متهم این پرونده به نامهای «ه. ن.ح»، «ا. د.ف»، «ح. خ.ب»، «ا. ع» و «ه. ه» و «علی آ» با راهاندازی دفتری در مرکز تهران اقدام به سودجویی از شهروندان و بعضا فعالان اقتصادی کردند که در تهران ریال به آنان میدادند و در امارات درهم تحویل میگرفتند.
بررسی زمینخواری در 5 استان
روزنامه ایران نوشت: شنیدیم که رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از شکایت مسئولان ۵ استان کشور به این کمیسیون با موضوع زمینخواری خبر داد و گفت که یک کارگروه ویژه برای بررسی این پرونده در کمیسیون تشکیل شده است. به گزارش تسنیم، پورمختار رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با اشاره به پروندههای زمینخواری در کمیسیون متبوعش، گفت: شکایات و مواردی در رابطه با زمینخواری در لواسان مطرح شد و پس از آن، مسئولانی از چند استان تماسهایی با کمیسیون اصل 90 گرفته و گزارش دادند که در آن استانها هم زمینخواری وجود دارد. به گفته وی، پس از ارائه شکایت این استانها به کمیسیون اصل 90، پرونده ویژهای تشکیل و کارگروهی در این کمیسیون مسئول بررسی این موضوع شد و این کارگروه در حال بررسی اولیه زمینخواری در این 5 استان است.
صدور حکم قطعی پرونده 3 هزار میلیاردی
ایران آورده است: دست آخر این که ناصر سراج، رئیس سازمان بازرسی کل کشور به باشگاه خبرنگاران گفته است که حکم قطعی درخصوص پرونده 3 هزار میلیاردی صادر شده و مأموریت من در این پرونده به پایان رسیده است. در جریان پرونده 3 هزار میلیاردی چند معاون وزیر و مدیران کل راه و ترابری، تراورس و چند شرکت دولتی در زندان به سر میبرند. همچنین برای 4 متهم اصلی این پرونده حکم اعدام صادر شده است.
کیهان: خروج از حاکمیت خوبه اما سهم ما از کابینه کمه!
روزنامه کیهان نوشت: سعید حجاریان میگوید شعار عبور از خاتمی اشتباه بود اما شعار خروج از حاکمیت تندروی نبود.
وی در مصاحبه با روزنامه اعتماد و در پاسخ به این سؤال که از زبان برخی چهرههای اصلاحطلب میشنویم که اصلاحطلبان در دوره آینده باید از هاشمی و خاتمی عبور کنند. همانطور که در دوره اصلاحات نیز شاهد بودیم که بحثهایی مثل عبور از خاتمی توسط تحکیم و خروج از حاکمیت توسط برخی چهرهها مانند آقای عبدی مطرح شد. شما نسبت به سیاست عبور از خاتمی و هاشمی چه نظری دارید؟» گفت: در دوره اصلاحات به نظرم شعار عبور از خاتمی اشتباه بود، اما شعار خروج از حاکمیت، تندروی نبود. الان هم عبور از هاشمی و خاتمی اشتباه است. آقای هاشمی الان مواضع خوبی دارد. اما درباره انتخابات مجلس ششم که مورد نظر شما است، ما به عنوان روزنامهنگاران، یک لیست داشتیم که خیلی هم موفق بود و علیرضا رجایی هم از لیست ما رأی آورد.
همانجا من گفتم که فائزه هاشمی را باید در لیست بگذاریم و گذاشتیم، اما یک اصلی داشتیم و آن این بود که لیست ما باید با جناح راست مرزبندی داشته باشد و برای همین کسانی که در لیست راستها هستند را ما در لیست نگذاریم. با محسن رضایی صحبت کردیم که از لیست راست خارج بشود تا در لیست اصلاحطلبان قرار بگیرد، اما خارج نشد و از لیست اصلاحطلبان حذف شد. درباره آقای هاشمی نظر برخی اعضا این بود که با وجود اینکه در لیست راست است اما ما هم ایشان را در لیست بگذاریم، اما نظر اکثریت جمع این نبود و آقای هاشمی در لیست قرار نگرفت و به خاطر همین فائزه هاشمی هم خودش را از لیست ما خارج کرد.
مدیر مسئول روزنامه توقیف شده صبح امروز این واقعیت را مسکوت گذاشت که روزنامههای دوره اصلاحات از جمله روزنامه متبوع وی به کمک پیادگانی چون اکبر گنجی و عماد باقی و... ردای عالیجناب سرخپوش شده قتلهای زنجیرهای را هم بر تن آقای هاشمی پوشاندند و فقط صحبت حذف نام وی از فهرست اصلاحطلبان نبود. او همچنین توضیح نمیدهد که اگر شعار خروج از حاکمیت درست است با چه رویی مجدداً از دولت روحانی سهم میخواهند و از جمله خود وی در همین مصاحبه ادعا میکند سهم اصلاحطلبان از کابینه روحانی به اندازه وزن و رأی آنها نیست! همچنین ادعای اخیر حجاریان درباره وفاداری به خاتمی در تناقض با عملکرد طیف متبوع وی و نیز مصاحبه حجاریان با یکی از نشریات ضدانقلاب است که تصریح کرده بود گروه خون خاتمی و مجمع روحانیون با ما یکی نیست و خاتمی آخرین میخ را بر تابوت اصلاحات کوبید.
چرا کاری میکنید که مردم حق را به کیهان بدهند؟!
کیهان آورده است: یک سایت اصلاحطلب از اثرگذاری روزنامه کیهان در زمینه نقد عملکرد مسئولان وزارت خارجه ابراز نگرانی کرد. سایت آینده در عین حال اذعان کرد نقدهای اخیر کیهان بجا و درست بوده است.این سایت اصلاحطلب و مدعی حمایت از دولت مینویسد: پس از مرتبط کردن کمردرد وزیر خارجه به تیتر روزنامه کیهان، به نظر میرسد به همراه بردن دهها خبرنگار در مذاکراتی که قرار است جزئیات آن محرمانه بماند، اشتباه دیگری از وزارت خارجه در حوزه اطلاعرسانی داخلی بود.آینده افزود: تیم جدید وزارت خارجه اگرچه از نظر مهارتهای دیپلماتیک و دیپلماسی عمومی توانمندی بسیار بیشتری نسبت به تیم سابق دارد، اما از نظر اطلاعرسانی در فضای داخلی کشور و مهارتهای سیاسی داخلی با مشکل مواجه است.
آینده با بیان اینکه مواضع انتقادی کیهان باعث چند برابر شدن حمایت اردوگاه اصولگرایان از این روزنامه شده، سعی میکند نفوذ کلام کیهان را منحصر به اصولگرایان کند اما در قسمتی دیگر از تحلیل خود اذعان به درستی و استحکام نقد کیهان میکند و مینویسد: اشتباه دیگر وزارت خارجه در به همراه بردن دهها تن خبرنگار به ژنو بود، در حالی که قرار بوده جزئیات این مذاکرات محرمانه نگه داشته شود. بدیهی است حضور این تعداد خبرنگار [حداقل 34 نفر و بنا به برخی گفتهها 50 نفر] خود به خود به کنجکاوی و تلاش افکار عمومی برای دانستن جزئیات دامن خواهد زد و زمانی که قرار است جزئیاتی از مذاکرات درز نکند، طبیعتا خبرنگاران موردی برای گزارش دادن نخواهند داشت.
سایت اصلاحطلب با بیان اینکه «شاید اشتباه بعدی، تاکید مکرر بر محرمانه بودن مذاکرات بود که خود باعث حساس شدن افکار عمومی به محتوای مذاکرات میگردید»، مینویسد: اشتباه دیگر سخنان سخنگوی وزارت امور خارجه است، نظیر این که «موارد مطرح شده هیچ ربطی به مذاکرات ندارد» که به نظر میرسد جنبه صوری دارد و احتمالاً در مجموع، محورهایی که توسط رسانهها منتشر شده، بیارتباط با مذاکرات نبوده است.شایان ذکر است برخلاف سناریوی فتنهگران برای حزبی و جناحی و انتخاباتی کردن مذاکرات ژنو، کیهان بر حفظ نگاه ملی در این زمینه اصرار دارد و به شهادت تجارب دهه گذشته یقین دارد که مواضع کارشناسی در نقد عملکرد وزارت خارجه پشتوانه این وزارت در دفاع از منافع ملی مقابل قدرتهای زورگو، عهدشکن و مکار بینالمللی است. در مقابل نیز این باور عمومی وجود دارد که موضع نشریات زنجیرهای در ابراز ذوقزدگی برای دستبوسی آمریکا، صرفا کفه دشمنان ملت ایران را در مذاکرات سنگینتر میکند و به مثابه خالی کردن پشت هیئت مذاکرهکننده ایرانی است.
مذاکرهکننده ایرانی آب پاکی را روی دست نشریات زنجیرهای ریخت
کیهان نوشت: معاون وزیرخارجه برخلاف ذوقزدگی شرمآور نشریات زنجیرهای اعلام کرد، ادعای آزادسازی بخشی از اموال ایران از سوی آمریکا فاقد سندیت است. ضمن اینکه ایران در ازای آزادی اموال بلوکه شده خود امتیاز نمیدهد.مجید تخت روانچی عضو هیئت مذاکرهکننده ایرانی درباره ادعای آزادی داراییهای مسدود شده ایران از سوی آمریکا که با ذوقزدگی تمام تبدیل به تیتر یک رسانهها و نشریات زنجیرهای شده بود، به ایسنا گفت: «ما هم این موضوع را صرفا از طریق رسانهها دیده و شنیدهایم» البته من این برداشت را ندارم که موضوع مربوط به داراییهای بلوکه شده ایران در آمریکا برای بیش از 30 سال گذشته است. برداشت من از این اخبار این است که داراییهای ایران در آمریکا که به دلیل تحریمها (اخیر) مسدود شدهاند، آزاد شود.
روانچی با تاکید بر این که نمیتوان به این گزارشها و اخبار چندان توجه کرد، افزود: این اخبار هیچ منبع روشنی ندارد و نمیتواند ملاک عمل قرار گیرد.وی در پاسخ به این پرسش که در مذاکرات با آمریکا در نیویورک یا ژنو دراینباره بحثی صورت گرفته است؟ گفت: ما در این زمینه با آنها (آمریکاییها) گفتوگویی نداشتیم، اگر آنها پیشنهاد و بحثی دارند باید به طور مستقیم به دولت ایران منتقل کنند. نمیشود از طریق مصاحبه یا روزنامهها بخواهند پیغام دهند.پیش از این روزنامه نیویورک تایمز به نقل از «یک مقام آمریکایی» فاقد نام مدعی شده بود که آمریکا آماده است امکان دسترسی ایران به بخشی از اموال بلوکه شده خود را «بررسی کند»! چندان که پیداست اولاً منبع ادعا معلوم نیست. ثانیاً صرفاً آمادگی برای بررسی یک احتمال اشاره شده و ثالثاً بخشی از اموال است. این در حالی است که مقامات آمریکایی و غربی شناخته شده، بارها حتی امضاها و تعهدات کتبی خود در توافقات جهانی را نقض کرده و زیر پا نهادهاند. با این وجود برخی روزنامهها، مانند شرق، اعتماد، بهار و... ذوقزدگی قابل تأملی در قبال خبر نیویورک تایمز نشان دادند.
روانچی در بخش دیگری از این مصاحبه درباره موضع ایران در قبال این رویکرد که گفته میشود آمریکا تلاش میکند به جای صحبت در مورد تحریمها، داراییهای مسدود شده ایران تحت تأثیر تحریمها را آزاد کند در حالی که انتظار دارد ایران در قبال آن در بحث هستهایاش شفافسازی کند؟ گفت: چنین مطلبی مطرح نشده و صرفاً گمانهزنی رسانهای است که هدف آن روشن نیست. اما هر زمان که پیشنهادی به ما داده شود، آن را بررسی میکنیم. تأکید کردهایم تحریمها را قبول نداریم و آن را غیرقانونی میدانیم. این که ما پولی خارج از کشور داریم، متعلق به مردم ایران است و آمریکاییها به طور غیرقانونی به کشورهای دیگر فشار میآورند که پولهای ایران در آن کشورها به داخل منتقل نشود.
وی تأکید کرد: ما هیچ شرط و شروطی مبنی بر این که این داراییها آزاد شود و ما جای دیگری امتیاز دهیم را نمیپذیریم. اصلاً این موضوع پذیرفتنی نیست. این داراییها به صورت غیرقانونی مسدود شدهاند و اگر بخواهد درباره آن شرط و شروط گذاشته شود ما آن را نمیپذیریم.
شایان ذکر است نشریات زنجیرهای هماهنگ با منطق استکباری آمریکا به گونهای عمل میکنند و مینویسند که ملت ایران باید از حقوق مسلم خود بگذرد تا آمریکاییها وعده بدهند که بخش کوچکی از همان حقوق تضییع شده را به عنوان امتیاز و به شکلی گران به خود ملت و دولت ایران بفروشند! سالها پیش روزنامه زنجیرهای شرق در تحلیلی شرمآور ادعا کرد؛ چون ایران تقوای اتمی ندارد، غربیها نمیتوانند اجازه دسترسی به فناوری هستهای را بدهند!
یارگیری برای فراکسیون انشعابی یا انسجام فراکسیون اکثریت؟
کیهان آورده است: همزمان با برگزاری انتخابات هیئت رئیسه فراکسیون رهروان ولایت برخی خبرها حاکی از پیگیری راهاندازی فراکسیون انشعابی تحت عنوان اعتدال یا صدای ملت است.بنا بر اعلام بهروز نعمتی نماینده اسدآباد، و محمدابراهیم رضایی نماینده خمین، مجمع عمومی فراکسیون قرار بوده امروز (سهشنبه) برگزار شود تا ضمن بررسی سه وزیر پیشنهادی احتمالا به انتخابات هیئت رئیسه این فراکسیون نیز بپردازد. پیش از این کاظم جلالی اعلام کرده بود برای ریاست دوباره فراکسیون نامزد نمیشود و اسامی کسانی چون بروجردی و باهنر مطرح شد اما بروجردی روز یکشنبه اعلام کرد جلالی تنها نامزد ریاست فراکسیون است.
جلالی پیش از این به تابناک گفته بود عزم جدی دارد کاندیدای ریاست فراکسیون نباشد و نقدهایی دارد. او به واسطه نزدیکی با حزب اعتدال و توسعه، از دولت جدید حمایت میکند و در جلسه رای اعتماد به وزرا نیز به عنوان موافق سخن گفت و علیه کاسبین فتنه! سخن راند.در عین حال جواد کریمی قدوسی در مصاحبه با بولتننیوز خبر داده که علی مطهری در صدد راهاندازی فراکسیونی جدید است و معتقد است که 80 تا 90 نماینده برای عضویت در این فراکسیون اعلام آمادگی کردهاند.وقوع این امر به معنای ریزش اعضای فراکسیون رهروان خواهد بود و اغلب اعضا با این اتفاق مخالفند.
شما تحت فشار هستید اما بدون فشار استانداری را به ما بدهید!
روزنامه کیهان نوشت: طیفی از اصلاحطلبان در استان یزد به بهانه اینکه تلاشهای قدرتطلبانهای برای قبضه کردن استانداری یزد در جریان است از وزیر کشور خواستند یکی از 3 نامزد پیشنهادی آنان را استاندار کند.سایت وابسته به ستاد انتخاباتی عارف (موسوم به امید) نامه اصلاحطلبان همسو در یزد خطاب به رحمانی فضلی را منتشر کرد که در این نامه ضمن سهمخواهی ادعا شده است: تلاش ستاد ائتلاف اصلاحطلبان استان یزد بر آن بوده که در فضایی آرام و به دور از تنشهای قدرتطلبانه، شرایط لازم را برای بررسی کارشناسانه گزینههای مطرح فراهم نموده و به تلاش برخی نیروهای معتمد نزدیک به دولت بسنده نماید. اما آنچه که مایه نگارش این سطور گردید، میدان یافتن برخی اشخاص و محافلی است که در عین زاویه داشتن با دولت تدبیر و امید و با القای تفرقه بین مجموعه نیروهای حامی رئیس جمهور منتخب، درصدد ایجاد فشار و اعمال سلایق شخصی و گروهی خود در فرآیند انتخاب استاندار هستند.
نویسندگان این نامه سپس 3 نفر شامل علیاکبر اولیاء، غلامعلی سفید و سیدحمید کلانتری را به وزیر کشور معرفی کرده و از وی خواستند یکی از این 3 نفر را به عنوان استاندار یزد معرفی کند.پیش از این هاشمی رفسنجانی ضمن تحت فشار قراردادن وزیر کشور مدعی شده بود که در برکناری و تغییر استانداران تأخیر شده است. پس از او نیز موسوی لاری وزیر کشور دولت اصلاحات خواستار تغییر استانداران و تعجیل در این امر شد. خبرهای موثق از برخی استانها حاکی از رقابت تند برخی اضلاع ائتلافها و ستاد انتخاباتی برای به دست گرفتن استانداری است و برخی عزل و نصبها در این زمینه موجب دلخوریهایی شده با این بهانه که فرد منصوب، اصلاً حامی روحانی در انتخابات نبود یا مورد تأیید نیست و...
خراسان: دردسرهای شغل دوم یک مسئول دولتی
روزنامه خراسان نوشت: بر اساس بررسی های کارشناسان یک نهاد نظارتی، یکی از مسئولان اجرایی که طی هفته های اخیر حکم انتصاب خود را دریافت کرده و مشغول به کار در دولت یازدهم شده است، فعالیت دیگری را در زمان فراغت خود دنبال می کند که بنا به نظریه برخی دستگاههای نظارتی، این فعالیت اگرچه جزو مصادیق عضویت در هیئت مدیره شرکتهای خصوصی نیست اما قانون تصدی بیش از یک شغل توسط کارکنان دولت را نقض می کند که بر این اساس، مقرر شده تذکرات لازم به این مسئول داده شود.
هشدار درباره شیوه جدید کلاهبرداری از فعالان اقتصادی
خراسان آورده است: بر اساس گزارش یک نهاد نظارتی که بر پایه استعلام از دستگاههای مربوطه اعلام شده، یک شرکت خصوصی با نام "سازمان حلال جهانی" اقدام به جعل گواهی و مهر برخی موسسات مهم کشور کرده و ضمن صدور گواهی های مجعول برای برخی فعالان اقتصادی و تجاری ایران که مشغول داد و ستد در کشورهای دیگر هستند، به آنها اعلام می کند که می توانند با این گواهی کالاهای خود را به راحتی صادر کنند. پرونده این شرکت برای محاکمه به نهادهای قانونی ارسال شده است.
تهران امروز: وضعیت پرونده شکایت احمدینژاد از مطهری
روزنامه تهران امروز نوشت: مصطفی ترکهمدانی وکیل علی مطهری در گفتوگو با فارس گفت: «در سال 89 آقای مطهری درباره رئیسجمهور وقت اظهارنظری کرد. وی افزود: همین اظهارنظر باعث شد تا معاون حقوقی ریاستجمهوری نسبت به ایشان اعلام جرم کرده و از علی مطهری موکل بنده شکایت کند.» ترکهمدانی گفت: «وقتی برای تعیین تکلیف پرونده به دادسرای فرهنگ و رسانه مراجعه کردم متوجه شدم که معاونت حقوقی ریاستجمهوری در دولت یازدهم نسبت به این پرونده اعلام رضایت کرده است.»
نظر خادم امام (ره) درباره هاشمی
تهران امروز آورده است: خبرگزاری فارس به نقل از حاجعیسی جعفری متولد 1306 که در 7سال پایانی عمر امام خمینی(ره) خادم منزل معظم له بوده است نوشت: «آقای هاشمی در آن زمان[اوایل پیروزی انقلاب] در دروازه دولت سکونت داشت و از همان زمان خطی را دنبال میکرد که این خط غیر از جمهوری اسلامی ایران بود.در آن زمان امام آقای هاشمی را خواست تا هم وی را از ادامه طی مسیر در خطی که دنبالش بود بازدارد و هم اینکه از سیاست وی استفاده کند و به همین دلیل بود که آقای هاشمی به مکان فعلی که متعلق به یک سرهنگ بود نقل مکان کرد تا نزدیک امام باشد.» وی تاکید کرد: ما از ریشه همه این مسائلی که مطرح میشود آگاه هستیم.
جانشین روحانی در مرکز تحقیقات استراتژیک
روزنامه تهران امروز نوشت: بهگزارش مهر، رضا سلیمانی مدیرکل روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام با تایید گفتوگوی آیتالله هاشمیرفسنجانی با حجتالاسلام درینجفآبادی برای سپردن ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام به وی، گفت: «هنوز انتصاب آقای درینجفآبادی به ریاست این مرکز نهایی نشده است.»
جلسه محاکمه متهم به قتل ستار بهشتی برگزار نمیشود
تهران امروز آورده است: بهگزارش ایسنا، گیتی پورفاضل، وکیلمدافع اولیای دم ستار بهشتی گفت: «جلسه محاکمه متهم به قتل ستار بهشتی در روز 5 آبان برگزار نخواهد شد.» وی علت برگزار نشدن جلسه دادگاه را رسیدگی نکردن به اختلاف نظرهای موجود بین دادستان، بازپرس و خودش عنوان کرد.
توصیه حسن خمینی به نعیمه اشراقی
تهران امروز نوشت: سیدسراجالدین موسوی از اعضای دفتر امام(ره) در گفتوگو با روزنامه آرمان در مورد واکنش سید حسن خمینی به مطلب نعیمه اشراقی در فیسبوک گفت: «پس از انتشار آن مطلب، یادگار امام با خانم نعیمه اشراقی تماس گرفتند و ایشان منکر نوشتن مطلب شده و مدعی شدند که صفحه فیسبوکش هک شده است. حاج حسن آقا هم گفتند از خانواده شهدا دلجویی کنند و هم به سبب اینکه بنا بهگفته خانم اشراقی صفحه ایشان از مدیریت خارج شده است، آن صفحه را مسدود کنند. البته یادگار امام سابقا در موارد دیگری هم تذکراتی را به خانم اشراقی داده بودند. کما اینکه به برخی سخنان اعضای خانواده ایشان اعتراضات جدی داشتهاند.»
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد
مشكل ما تحریم نیست . مشكل ما توزیع نا عادلانه ثروت و تفاوت شدید طبقاتی است .اگر شما چند دقیقه در كنار یكی از خیابانهای تهران بایستید در هر دو دقیقه یك اتومبیل بالای دویست میلیون تومن و در هر پنج دقیقه یك ماشین بالای چهارصد میلیون را مشاهده خواهید كرد مطمئنا.خانه ،سرمایه و ثروت صاحبان این ماشینها چندین میلیارد است . این گروه از افراد و افراد مشابه آنان در دولت به خاطر ترسشان از حركتی مشابه جنبش وال استریت(جنبش فقرا بر علیه یك در صد ثروتمند كه همه ثروت جامعه را چپاول كرده و باعث فقر نود ونه در صد جامه شده اند ) بسیار تمایل دارند به امثال ما تلقین كنند كه فقر ما نتیجه تحریم است . آنها چون خوب میدانند مسئله تحریم به این زودی ها حل نمیشود برای منحرف كردن فكر ما از عامل اصلی ایجاد فقر، تحریم را دلیل فقر عنوان میكنند. اگر تحریم ،عامل فقر است پس چرا صاحبان این ماشینها و خانه ها كه ثروتهای چندین میلیاردی دارند، فقیر نیستند؟پس مشكل ما ،از خود ماست نه از بیگانگان