به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی بنیاد برکت، بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به منظور محرومیت زدایی و کمک به ایجاد اشتغال در روستای «پاجی دودانگه» که اغالب ساکنان ان را افراد کشاورز تشکیل می دهد در این پروژه تولید آب معدنی و فرآورده های نوشیدنی مشارکت جسته است.
این بنیاد تاکنون تلاش کرده در حوزه کارآفرینی فردی و جمعی و تشکیل شرکت با افراد حقیقی یا حقوقی، در زمینه راه اندازی طرح های اقتصادی در مناطق کمتر برخوردار کشور اقدام کند.
بنیاد برکت درصدد است برای کارآفرینی و توانمندسازی مناطق محروم کشور، میزان سرمایه گذاری در این مناطق را تا 40 هزار میلیارد ریال افزایش دهد. این در حالی است که تاکنون این بنیاد بیش از 13هزار و 600 میلیارد ریال در این خصوص سرمایهگذاری کرده است.
به گفته محمد ابراهیم قربانی پاجی، شریک بخش خصوصی این پروژه، آب چشمه مورد استفاده در تولید آب معدنی این کارخانه در ردیف سه چشمه آب برتر کشور است که علاوه بر داشتن تمامی عناصر ضروری یک چشمه آب معدنی فاقد عناصر مضری نظیر نیترات و نیتریت است. آب معدنی دارای ترکیباتی مانند نمکهای ید و ترکیبات آرسنیک و ترکیبات گوگرددار و مواد رادیواکتیو و نظیر آنها است که آب های معمولی فاقد آن ها هستند.
وی افزود: این کارخانه در مساحتی بالغ بر 11 هزار متر مربع در سه فاز احداث می شود که فاز نخست طرح در زمینه تولید آب معدنی و دو فاز دیگر به تولید نوشابه و دوغ اختصاص دارد. در مجموع 30 نفر به طور مستقیم و 20 نفر دیگر به صورت غیر مستقیم در فار نخست این طرح صاحب شغل شده و 60 فرصت شغلی دیگر هم در دو فاز دیگر ایجاد خواهد شد.
قربانی با اشاره به اینکه احداث فاز نخست این کارخانه از اردیبهشت ماه سال گذشته آغاز شده و تا کنون 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، اظهار کرد: فاز نخست کارخانه در زیر بنایی در حدود یک هزار و 700 متر مربع احداث می شود که شامل سالن تولید، انبار، بخش اداری و آزمایشگاه است.
تاکنون با مشارکت بنیاد برکت یک میلیارد و 600 میلیون تومان برای احداث کارخانه تولید آب معدنی هزینه شده و هم اکنون طرح در مرحله تهیه و نصب ماشین آلات است.
وی افزود: با همکاری بنیاد برکت برای تهیه و نصب ماشین آلات خارجی اخذ تسهیلات سه میلیارد تومانی از بانک صنعت و معدن و صادرات پیش بینی و مصوب شده که دریافت آن در مرحله عقد قرارداد بانکی معطل است. در صورت دریافت این تسهیلات کارخانه بهمن ماه امسال همزمان با ایام دهه فجر به بهره برداری خواهد رسید.
به گفته وی، با راه اندازی این کارخانه 70 هزار بطری آب معدنی در هر ساعت تولید خواهد شد که بخشی از تولیدات برای بازار صادراتی عراق و کشور های حوزه خلیج فارس پیش بینی شده است.
کلیه فعالیت های تولیدی که به لحاظ مالی سود آور، به لحاظ اقتصادی بادوام و در جهت کمک به توسعه مناطق کمتر توسعه یافته کشور، اشتغـال زایی، کارآفـرینی و فقرزدایی باشد، واجد شـرایط شراکت با بنیاد برکت بوده، منوط به آنکه حداقل 51 درصد سهام آن متعلق به بخش خصوصی باشـد.
خط مشی بنیاد برکـت برای توسعه بخش خصوصی در صـورت تمایل سرمایه گذار کارآفرین به حضـور در مناطق کمتر توسعه یافته کشور این است که، ظرف مدت سه تا پنج سال از آغاز مشارکت، اقدام به فروش تدریجی سهام خود به سهامداران شریک، بر اساس توافق حاصله بصورت نقدی یا اقساطی کند.
در صورت امتناع شرکای احتمالی از خرید سهام متعلق به بنیاد، موسسه بنیاد برکت حق دارد بر اساس ضوابط راهبردی خویش، سهام متعلق به خود را به افراد بومی و محلی شاغل در طرح واگذار کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت