با سرمایه گذاری بنیاد برکت؛

105 هزار شغل در مناطق محروم ایجاد می شود

بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با سرمایه گذاری در ایجاد 140 طرح کارآفرینی و تولیدی، 105 هزار ظرفیت شغل مستقیم و غیرمستقیم در مناطق محروم و روستایی کشور ایجاد می کند.
کد خبر: ۶۳۱۸۱۳
105 هزار شغل در مناطق محروم ایجاد می شود

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی بنیاد برکت، بنیاد برکت در راستای رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، به قصد توانمند سازی اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق کمتر توسعه یافته در پروژهای اقتصادی و تولیدی در مناطق محروم با کارآفرینان بومی مشارکت می کند.

بنیاد برکت درصدد است برای کارآفرینی و توانمندسازی مناطق محروم کشور، میزان سرمایه‌گذاری و مشارکت اقتصادی در این مناطق را افزایش دهد.

اصغر فرشاد عضو هیات مدیره بنیاد برکت در مورد طرح های کارآفرینی این بنیاد عام المنفعه گفت: بنیاد برکت پس از مشارکت با کارآفرینان بومی و راه اندازی کامل پروژه های مشترک سهم خود را به شرکای بخش خصوصی واگذار می کند.

وی افزود: هم اکنون از میان 140 طرح تصویب شده 33 طرح کاملاً از مشارکت با بنیاد خارج شده یا مراحل خروج را طی می‌کنند.

فرشاد در مورد روند اجرای طرح های کارآفرینی مشترک، اظهار کرد: بنیاد برکت در هر مرحله از اجرای این طرح ها بخشی از اعتبارات خود را طبق یک برنامه زمانبندی مشخص در اختیار کارآفرینان قرار داده و روند اجرای آن را نظارت می کند.

به گفته وی، از ابتدای تاسیس بنیاد برکت در سال 86 تا کنون بیش از دو هزار طرح کارآفرینی  مورد ارزیابی قرار گرفته که از این تعداد 140 طرح به تصویب رسیده و به مرحله اجرا درآمده است.

وی افزود: طرح‌های پیشنهادی کارآفرینی توسط کارشناسان بنیاد برکت مورد بررسی قرار گرفته و اگر دارای نواقص و ایراداتی باشد از کارآفرینان متقاضی مشارکت با بنیاد خواسته می شود نسبت به رفع آنها اقدام کنند.

عضو هیأت مدیره بنیاد برکت تاکید کرد: پروژه های کارآفرینان باید در مناطق محروم واقع شده و طرح کسب و کار آنها زیانده نبوده، از توجیه اقتصادی برخوردار و اشتغال‌زا باشد.

وی خاطرنشان کرد: ممکن است یک طرح کارآفرینی در منطقه ای فاقد توجیه اقتصادی باشد لیکن در منطقه دیگر با مزیت نسبی از قابلیت اجرا برخوردار باشد.

فرشاد افزود: تایید نشدن طرح های کارآفرینی متقاضی به این معنا نیست که آنها بطور کلی از فهرست  سرمایه گذاری در طرح های مشارکتی بنیاد خارج می شوند بلکه با رفع ایرادات و نواقص طرح ها می توانند مجددا مورد ارزیابی و تصویب قرار گیرند.

شایان ذکر است تمامی فعالیت های تولیدی که به لحاظ مالی سود آور، به لحاظ اقتصادی بادوام و در جهت کمک به توسعه مناطق کمتر توسعه یافته کشور، اشتغـال زایی، کارآفـرینی و فقر زدایی باشد، واجد شـرایط شراکـت با بنیاد برکت بوده، منوط به آنکـه حداقل 51 درصد سهـــام آن متعلق به بخش کارآفرین باشـد.

خط مشی بنیاد برکت،‌ توانمندسازی کارآفرین و استقلال مدیریت ایشان د رمناطق محروم بوده و برهمین اساس اصرار دارد که بعد از سه تا پنج سال از مشارکت،‌ سهام متعلق به خود را به کارآفرین فروخته و از طرح خارج شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها