مظفر پوررنجبر با بیان اینکه محاسبه صورتحساب مشترکان تلفن ثابت از 15 مردادماه و براساس تعرفه تعیین شده از سوی شورای رقابت اعمال می شود، گفت: 15 مهرماه قبوض به مشترکان ارسال خواهد شد.
وی افزود: در این دوره و براساس دستور وزیر ارتباطات، مبلغ آبونمان 900 تومانی از مشترکان اخذ نمی شود اما مخابرات پیشنهاد دریافت این مبلغ را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارسال کرده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه صدور قبوض تلفن ثابت مربوط به دوره سوم صورتحساب های سال 92 می شود، اظهار کرد: مخابرات طبق مجوزی که از شورای رقابت دریافت کرده است می تواند نرخ مکالمات تلفن ثابت را برای هر پالس 51.03 تا 61.8 ریال تعیین کند که با نرخ 58.71 ریال موافقت شده است و این نرخ در قبوض مشترکان محاسبه خواهد شد.
وی با بیان اینکه یکسان سازی کدهای شهرستانی تلفن ثابت متوقف شده است، افزود: مخابرات مسئول انجام این طرح و نیز مسئول پرداخت هزینه آن نیست و این طرح فعلا متوقف است تا دولت در مورد آن تصمیم گیری کند.
پوررنجبر گفت: هنوز تکلیف تعرفه های همراه اول مشخص نیست و تعرفه ها را برای مشترکان سیم کارتهای دائمی اعمال نمی کنیم و منتظر جواب از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هستیم.
اواخر هفته گذشته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه نمایشگاه تله کام با قاطعیت اعلام کرد که مخابرات حق افزایش نرخ مکالمات موبایل را ندارد.
این درحالی است که مخابرات با اجرای طرح حذف جابجایی مکالمات و یکسان سازی آن در سیم کارت های دائمی، تقاضای افزایش نرخ های مکالمه را داشته که کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در دولت دهم با آن موافقت داشته و در جلسه 160 خود به آن رای داده است؛ اما با روی کار آمدن دولت یازدهم، محمود واعظی در نخستین اقدام خود این مصوبه را لغو و اعلام کرد که همراه اول نباید هزینه ای بابت این خدمت از مردم دریافت کند.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «قابکوچک» با رسول نجفیان، بازیگر، نویسنده و مجری پیشکسوت تلویزیون مطرح شد
بررسی ابعاد مختلف سواد سلامت در گفتوگوی «جامجم» با یک دکتر روانشناس کودک و نوجوان: