به گزارش جام جم سرا به نقل از ایسنا- دکتر خلیل صداقتپیشه عنوان کرد: درمانهایی به جز کاشت مو تنها تا زمانی که فرد دارو مصرف میکند، برای جلوگیری از ریزش بیشتر مو موثر است اما نقش ترمیمی ندارد.
وی ادامه داد: ترشح هورمونهای مردانه و تاثیر آن بر بخش جلوی سر باعث ریزش مو میشود که بر ریشه موهای پشت سر بیاثر است واین هورمونها در فرآیند کاشت چندان تاثیرگذار نیست به همین دلیل به عنوان درمان قطعی ریزش مو از آن یاد میشود.
این متخصص پوست، مو و زیبایی با بیان اینکه اختلاف ژنتیکی بین هورمونهای مسلط بر دو قسمت پشت و جلوی موی سر وجود دارد، عنوان کرد: کاشت مو معمولا درمان موثر و بدون بازگشتی است و موهای کاشته شده به دلیل اینکه از پشت سر برداشته و در بخشهای جلو کاشته شده است دچار ریزش نمیشود.
صداقتپیشه در ادامه با بیان اینکه انواعی از داروها تاثیر مقطعی دارند اما برخی از شرکتهای دارویی محصول خود را با تاثیر دائمی معرفی میکنند، افزود: در حالی که این دیدگاه کاملا اشتباه است و دوام درمان به عامل بیماری و نوع ریزش مو بستگی دارد. اگر عامل بیماری فرد ژنتیکی باشد و دارو به هر علت قطع شود، ریزش مو ادامه خواهد داشت اما اگر عامل ریزش مو، کم خونی و یا سایر بیماریهای پایه باشد با درمان آن بیماری، مشکل ریزش مو نیز حل خواهد شد.
این متخصص با اشاره به فقر غذایی و نقشی که در ریزش مو دارد، گفت: کمبود مواد معدنی، پروتئین، ویتامین و مواد معدنی، آهن، زینک و روی میتواند منجر به ریزش مو شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد