به گزارش مهر، احمد عرفانیان، ظهر شنبه در نشست خبری چهل وچهارمین کنفرانس ریاضی ایران، اظهار کرد: چهل و چهارمین کنفرانس ریاضی ایران پنجم شهریورماه با حضور هزار نفر شرکت کننده در مشهد برگزار می شود.
وی تصریح کرد: دراین کنفرانس تعداد قابل توجهی از اساتید سراسر کشور و دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد حضور دارند.
وی ادامه داد: باتوجه به تنوع گرایش ها این کنفرانس می تواند موجب پیشرفت هرچه بیشتر کشور در عرصه علم ریاضی شود بنابراین باید به دستاوردهای همایشهای این چنینی اهمیت ویژه ای داد.
دبیر همایش کنفرانس ریاضی از برگزاری کارگاه هایی در حاشیه کنفرانس خبر داد و افزود: در حاشیه چهل و چهارمین کنفرانس ریاضی ایران کارگاه هایی تحت عنوان مدل سازی ریاضی در نشت یابی لوله های انتقال گاز، گرایش آمار و مدل سازی ریاضی در سیستم های حمل و نقل عمومی برگزار می شود.
وی افزود: در کارگاه "مدل سازی ریاضی در نشت یابی لوله های انتقال گاز"، مشکل نشت گاز و خسارات بسیاری که خط لوله به دنبال دارد بررسی و نتایج آن با حضور مسئولان شرکت گاز ارائه می شود.
عرفانیان بیان کرد: اشتباهات رایج آماری و ابزارهایی برای رفع این خطاها نیز در کارگاه گرایش آماری مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وی با تاکید بر اینکه کنفرانس ریاضی و انجمن ریاضی ایران به عنوان قدیمی ترین انجمن علمی در کشور فعالیت داشته، گفت: آغاز این کنفرانس به قبل از انقلاب اسلامی بازمی گردد.
دبیر همایش کنفرانس ریاضی با تاکید بر اینکه نخستین کنفرانس ریاضی مربوط به سال 1359 است، افزود: یازدهمین و بیست و دومین کنفرانس ریاضی به ترتیب در سالهای 1370و 1381 برگزار شده است.
وی با اشاره به اینکه گروه ریاضی دانشگاه فردوسی یکی از بارزترین و قوی ترین گروه ریاضی در کشور است، افزود: تشکیل این گروه مربوط به سالهای 1349 و 1355 است و در این راستا این گروه از سال 80 تاکنون سه قطب علمی برتر در کشور بوده است.
عرفانیان یادآور شد: دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی در دو قطب ریاضی و قطب آمار تنها دانشکده ای است که دارای سه گروه و قطب علمی در کشور است.
گفتنی است، کنفرانس ریاضی ایران 5 الی 8 شهریورماه در مشهد برگزار می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت