به گزارش جام جم سرا به نقل از ایسنا، محمدتقی حسنزاده افزود: طی تحقیقاتی که در سال ۸۸ مبنی بر شیوع اعتیاد درجوانان بین سنین ۱۵ تا ۲۹ سال انجام شده است. میزان اعتیاد جوانان به اینترنت در حد شدید ۱. ۹ درصد و در معرض خطر ۵۰. ۸ درصد اعلام شده است. این تحقیق با پرسش از ۱۶۰۰ جوان در تهران انجام شد و نتایج به دست آمده نشان داد که از این تعداد، ۸۰۰ نفر از اینترنت استفاده میکردند و ۸۰۰ نفر بر اساس دلایلی همچون اعتیادآور بودن آن، وقت نداشتن، نیاز و ضرورت نداشتن و... استفادهای از اینترنت نداشتند.
حسنزاده با اشاره به مدرک تحصیلی افرادی که به اینترنت اعتیاد داشتند، گفت: اعتیاد به اینترنت بر حسب وضعیت تحصیلات متفاوت است و در افراد دارای مدرک تحصیلی دیپلم بیشتر بوده است. همچنین این اعتیاد در افراد بیکار بیشتر بود و افراد بیکار اکثرا در منزلشان از اینترنت استفاده میکردند.
رییس مرکز مطالعات و پژوهشهای وزارت ورزش با بیان اینکه اعتیاد به اینترنت در سنین ۱۵ تا ۲۰ سال بیشتر دیده شده است، تصریح کرد: بر اساس نتایج تحقیقاتی که بر روش نمونهگیری تصادفی خوشهای چند مرحلهای انجام شده است بین تحصیلات والدین و اعتیاد به اینترنت ارتباط خاصی وجود دارد و در نمونههایی که سطح تحصیلات پدر آنها فوق دیپلم است، بیشتر دیده شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد