علیاکبر ولایتی شنبه شب در جمع دوستداران و هواداران خود در مسجد سید اصفهان اظهار کرد: در برابر زیادهخواهیهای آمریکا میایستیم؛ مگر اینکه آمریکاییها از موضع خود پائین بیایند و حق مسلم هستهای ایران را قبول کنند.
وی ادامه داد: همانطور که رهبر معظم انقلاب در سخنرانی نوروز و 14 خرداد سال جاری فرمودند، ما خواستار توسعه روابط با همه کشورها هستیم؛ مگر اینکه از موضع سلطهجویی با ما سخن بگویند و این مسئله در چشمانداز 20 ساله نیز برنامهریزی شده است.
این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به دیدگاه خود درباره مقاومت در موضوع انرژی صلحآمیز هستهای، خاطرنشان کرد: سیاست ما مقاومت مدبرانه در برابر زیادهخواهیهای استکبار جهانی است، چراکه در حوزه روابط خارجی باید از اقتدار و حقوق مسلم ایران در صحنه بینالمللی با ایستادگی و تدبیر دفاع کنیم.
ولایتی با بیان اینکه سیاست خارجی بدون تدبر پیشرفت نمیکند، افزود: سیاست خارجی باید راهگشای مردم و مانع افزایش تحریمها باشد و با حفظ ارزشهای اسلامی و در چارچوب رهنمودهای رهبر معظم انقلاب برای مردم راهگشایی کند و این همان چیزی است که در دیپلماسی جنگ هم کردیم.
وی با اشاره به مناظره شب گذشته، تأکید کرد: یکی از کاندیداها در این مناظره خطاب به من گفت؛ زمانی که موشکهای دشمن بر سر ما فرو میبارید، شما در حال قهوه خوردن با میتران بودید که این دیدگاه وی صحیح نبود.
این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: میتران 14 سال رئیس جمهور فرانسه بود و ملاقات من با وی سالها بعد از جنگ انجام شد.
ولایتی با اشاره به دوران دفاع مقدس، یادآور شد: مگر میتوانستیم بدون دیپلماسی دفاع مقدس را پیش ببریم، بخش سلاحهای تأمین شده ایران در زمان جنگ به دلیل سیاست خارجی ما بود.
وی با تأکید براینکه محل اجلاس تعهد با تلاشهای رزمندگان اسلام و با بهرهبرداری درست در سیاست خارجی تغییر کرد، متذکر شد: یکی از انتقادهایی که به من وارد کردهاند، این است که شهید عباس دوران با بمبباران مکان اجلاس غیرمتعهدها باعث تغییر محل اجلاس شد.
این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: زمانی که من وارد وزارت خارجه شدم در اجلاس ششم عدم تعهد این مسئله تصویب شده بود که اجلاس بعدی در بغداد برگزار شود که اگر این اتفاق میافتاد، عراق موضع سیاسی قوی پیدا کرده و با پشتوانه 100 کشور عدم تعهد بر کشور ایران فشار بیشتری وارد میکرد.
ولایتی تأکید کرد: برای جلوگیری از این مسئله شروع به نامهنگاری با کشورهای مختلف کردیم تا اجازه برگزاری این اجلاس را در بغداد ندهند و در همین زمان نامهای به مقام معظم رهبری(رئیس جمهور وقت) نوشتیم بر این مبنا که با توجه به اینکه محل اجلاس امن نیست، نیازمند فداکاری هستیم و آن زمان بود که شهید عباس دوران با فداکاری و شهادت خود سبب شد که کشورهای دیگر خواستار تغییر محل اجلاس شوند؛ امروز هم باید از عزت و اقتدار مردم ایران و جمهوری اسلامی دفاع کنیم؛ به گونهایی که عزت و حکمت ایران حفظ شود.
وی در ادامه درباره دولت آینده خود گفت: دولت آینده ما دولت متمم است؛ به این معنا که از افراد متدین، تجربهدار، متفکر، معتدل و مشورتپذیر تشکیل میشود.
این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور، ابراز کرد: برای رفع مشکلاتی که گریبانگیر اقتصاد کشور است، محور اساسی دولتم را حمایت از تولید مردمی قرار میدهم.
ولایتی افزود: اقتصاد در دولت من یک دوره کوتاه 100 روزه دارد تا از تورم، گرانی و بیکاری روزافزون جلوگیری شود، چراکه اگر بخواهیم طی مدت چندین سال اقتصاد را سامان دهیم، فشار زیادی به مردم وارد میشود.
وی اذعان داشت: بنابراین باید برای کوتاه مدت برنامه داشته باشیم تا اعتماد مردم به دولت را بازگردانیم.
این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان داشت: در دوران کوتاه ریاست جمهوری هر 100 روز یکبار به مردم گزارش میدهم.
در این مراسم آیتالله عبودیت از علمای بزرگ و عرفانی اصفهان، آیتالله شفیع پسر بانی مسجد سید اصفهان، حجتالاسلام صالحیان، حجتالاسلام سالک، دبیر ستاد ولایتی در اصفهان و حمیدرضا فولادگر، نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی حضور داشتند و این مراسم که قرار بود از ساعت 19 آغاز شود به دلیل تأخیر پرواز علیاکبر ولایتی با دو ساعت و نیم تأخیر برگزار شد.(فارس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با مهندس حمیدرضا هلالی، عکاس، پژوهشگر و مدرس انجمن سینمای جوانان ایران مطرح شد
دانیال نوروش از لذت مضاعفش در سریالی گفت که یادآور «روزیروزگاری» بود