ماجرای واردات گوشت از قطب جنوب

کشوری به نام قطب جنوب!

با تولید اولین همبرگر آزمایشگاهی با استفاده از تکنیک رشد بافت ماهیچه، گوشت آزمایشگاهی یک قدم دیگر به قفسه های سوپرمارکت ها نزدیک تر شد.
کد خبر: ۵۶۲۷۰۸
تولید اولین همبرگر آزمایشگاهی

گوشت آزمایشگاهی ساخته دانشمندان نویدبخش رویکردهای مهربان تر با محیط زیست، کاهش رنج حیوانات و حل بحران غذا در جهان است، اما مسئله اصلی اینجاست که واکنش مردم به گوشت آزمایشگاهی چیست؟

این گوشت در اندازه های بزرگ از سلول های ماهیچه ای توسط دکتر «مارک پست» از دانشگاه «ماستریخت» در هلند تولید شده است.

دانشمندان به دنبال راه های تازه ای برای پاسخ به مشکل و بحران غذا در جهان هستند از سوی دیگر گوشت مصنوعی می تواند محیط زیست و میلیونها حیوان را نجات دهد.

 همبرگر آزمایشگاهی از لایه های ماهیچه گوشت گاو که در آزمایشگاه تولید شده ساخته شده و قرار است طی مراسمی در لندن پخته و خورده شود تا به دنیا به ویژه سرمایه گذاران تحقیقات ثابت شود که گوشت آزمایشگاهی یا مصنوعی یک حقیقت است.

دولت هلند کارهای دکتر «پست» را مورد حمایت مالی قرار داده است و در این میان یک فرد گمنام نیز 300 هزار یورو به این تحقیقات کمک کرده است، اما هنوز مشخص نیست که مردم از طعم این گوشت استقبال می کنند و آیا فکر اینکه این تکه های استیک، سوسیس و یا همبرگر ریشه در لوله های آزمایشگاه دارد مانعی برای فروش آن به شمار می رود یا خیر.

این همبرگر از 20 هزار رشته باریک بافت ماهیچه ای کشت شده تشکیل شده بود. دکتر «پست» که تاکنون چند آزمایش غیر رسمی هم برای تست مزه انجام داد، گفت: حتی بدون چربی، مزه این گوشت به طور منطقی خوب است.

وی قرار است ماه آینده طی مراسمی در لندن تنها با افزودن نمک و فلفل این گوشت را سرو کند.

گوشت مصنوعی یک محصول از گوشت حیوان است اما به طور کامل از یک حیوان زنده تشکیل نشده است، اما این محصول کاملا با شبه گوشت یا جایگزین گوشت که در غذاهای گیاهخواران وجود دارد و از پروتئین های گیاهی چون سویا ساخته می شود فرق دارد.

شبه گوشت که همچنین جایگزین گوشت، گوشت ساختگی و یا تقلید گوشت هم نامیده می شود، تقریبا ویژگی‌هایی نظیر بافت، طعم، ظاهر و همچنین ویژگی‌های شیمیایی انواع خاصی از گوشت را دارد. بسیاری از این شبه گوشت‌ها بر پایه سویا و یا گلوتن تهیه می شوند. گیاهخواران از جمله مصرف کنندگان شبه گوشت هستند.

پیش بینی می شود که گوشت مصنوعی یا گوشت کشت شده در آزمایشگاه در کنار گوشت حیوانی با قیمتهای رقابتی به فروش برسد اما کارشناسان اظهار داشتند که این پیشرفت هنوز هم باید راه طولانی طی کند تا به آینده راه یابد.

«نیل استفنز» دانشمند علوم اجتماعی دانشگاه کاردیف در ولز اظهارداشت: این فناوری هنوز در مراحل اولیه است.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها