علی باقرزاده با بیان این مطلب، افزود: از ابتدای تاسیس نهضت سوادآموزی تاکنون 36 میلیون و 500 هزار نفر تحت پوشش فعالیت های مختلف سوادآموزی اعم از آموزش مقدماتی، تکمیلی، پایانی و پنجم بزرگسال در قالب گروه های پیگیر و مرکز یادگیری محلی قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه آموزش سواد این افراد با حرفه آموزی و مهارت آموزی همراه بود، افزود: از تعداد کل 36 میلیون و 500 هزار نفر، حدود 20 میلیون نفر در دوره مقدماتی جذب شده و 11 میلیون نفر موفق به کسب مدرک ابتدایی معادل اول ابتدایی شدند.
رئیس سازمان نهضت سواد آموزی با بیان اینکه در دوره مقدماتی افراد سوادآموز باید مهارت خواندن و نوشتن را کسب کنند، افزود: هفت میلیون نفر نیز وارد دوره تکمیلی پایان سوم ابتدایی و حدود سه میلیون نفر نیز دوره پایانی (چهارم ابتدایی) را گذرانده اند.
باقرزاده اضافه کرد: بر اساس آخرین آمار ارایه شده از سوی مرکز آمار در سال گذشته ، 9 میلیون و 719 هزار نفر خود را بی سواد معرفی کرده اند که از این تعداد سه میلیون و 456 هزار نفر در گروه سنی 10 تا 49 سال بوده اند.
معاون وزیر آموزش و پرورش اظهارداشت: از تعداد بیش از 9 میلیون نفر، 62 درصد بیش از 50 سال داشتند که 38 درصد آنان در گروه سنی شش تا 49 سال ، 25 درصد در گروه سنی 30 تا 49 ، 12 درصد در گروه سنی شش تا 29 سال، پنج درصد در گروه سنی شش تا 19 سال و دو درصد در گروه سنی شش تا 9 سال قرار داشته اند.
باقرزاده تصریح کرد: در زمان پیروزی انقلاب 50 درصد جمعیت کشور بیسواد بودند بطوریکه از هر دو نفر یک نفر بی سواد تلقی می شدند و هم اکنون در تهران بیش از یکهزار بی سواد در گروه سنی 10 تا 49 سال وجود دارند.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد