به گزارش خانه ملت، رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با اعضای هیئت مدیره مجمع عالی حکمت اسلامی با تأکید بر لزوم گسترش حکمت و فلسفه اسلامی در جهان، تصریح کرد: اصل موضوع که مجمعی برای پرداختن به حکمت و فلسفه اسلامی شکل بگیرد، امر خیر و پسندیدهای است و به یاری خدا این مجمع با همت بالای اعضای آن، روز به روز رشد و نمو بیشتری خواهد یافت.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، افزود: خواستگاه اصلی حکمت، حوزه علمیه است و تحقق مجمعی برای بسط و گسترش حکمت اسلامی به دست اساتید حوزه علمیه اقدام در خور توجه و شایسته است.
لاریجانی همچنین در مورد درخواست اختصاص بودجه هیات مدیره مجمع حکمت اسلامی برای سال آتی، گفت: باید مکانیزمی برای اختصاص بودجه سال ۹۲ به مجمع تعریف شود، اما در این میان باید انتظارات هیات مدیره مجمع، کمی تعدیل شود چرا که بوجه سال آینده بودجهای انقباضی است.
همچنین در این نشست حجت الاسلام و المسلمین حسن معلمی دبیر مجمع عالی حکمت، دقایقی را به ارائه گزارش پیرامون روند شکلگیری مجمع پرداخت و گفت: درسال ۸۲ تعدادی از اساتید حوزه علمیه قم برای گرفتن اذن از رهبر معظم انقلاب در مورد تشکیل مجمع عالی حکمت اسلامی، خدمت ایشان رسیدند و حاصل این دیدار تشکیل مجموعهای متشکل از اساتید حوزه علمیه برای اشاعه حکمت اسلامی در قم شد.
معلمی ادامه داد: در همان بدو امر حضرات آیات جوادی آملی، مصباح یزدی و سبحانی به عنوان ناظران اصلی این مجموعه در نظر گرفته شدند و اساسنامه مجموعه به تصویب و امضای این بزرگواران رسید.
وی افزود: در سال ۸۶ مکانی برای احداث ساختمان مجمع عالی حکمت در نظر گرفته شد و اعضای این مجموعه به تأسی از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب که از مجمع به عنوان «باشگاه فکری در زمینه حکمت» یاد کردند، فعالیتهای خود را در زمینه بسط و گسترش فرهنگ اسلامی ادامه دادند اما متاسفانه علی رغم توجهات ویژه رهبر معظم انقلاب، در بودجه سال ۹۲ توسط دولت، اعتباری برای مجمع در نظر گرفته نشده است.
همچنین در این جلسه محمد باقر خراسانی و حجت الاسلام و المسلمین مسعود آذربایجانی از اعضای هیات مدیره نیز دقایقی را به ارائه گزارش در مورد عملکرد مجمع اختصاص دادند.
گفتنی است، در پایان نشست، رئیس مجلس شورای اسلامی درخواست اعضای هیئت مدیره مجمع را به روسای کمیسیون فرهنگی و تلفیق مجلس برای بررسی بیشتر ارجاع داد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت