به گزارش روز چهارشنبه جامجم آنلاین به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، عزیز رجبزاده در نخستین کنفرانس ملی بهسازی و مقاومسازی بافتهای شهری در مجاورت گسلهای فعال، که به همت شهرداری تبریز برگزار شد، اظهار کرد: وقتی در تهران زلزله رخ میدهد ساختمانها و برجهای بلند خود مشکلساز شده زیرا با واژگونی آنها تمام مسیرها بسته میشود و با این کوچههای تنگ و خیابانهای باریک تهران دیگر هیچ راه عبور و مرور برای خودروهای امدادی وجود ندارد. خوابگاههای دانشجویی فرسوده، بیمارستانهای فرسوده و شش هزار و 280 هکتار بافتهای فرسوده همه ویران شده و تلفات دارد.
وی افزود: بعد از زلزله رودبار آییننامه تصویب شد تا اصول ساخت ساختمانها رعایت شود و امروز شاهد افزایش ساختمانهای غیرایمن هستیم. برخی میگویند وظیفه نظارت بر ساخت ساختمانها با شهرداری است در حالی که این مهم بر عهده مهندسان ناظر است و تا مهندس ناظر تایید نکند شهرداری پایان کار نمیدهد.
رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران افزود: مقاومسازی بافتهای فرسوده هزینهبر است و بهتر است که این بافتها نوسازی شود ولی متاسفانه با تمام تسهیلات ویژهای که شهرداری داده مسئولان استقبال نمیکنند.
رجبزاده خاطرنشان کرد: شهر تبریز با 2 هزار و 520 هکتار بافت فرسوده بعد از شهر تهران رتبه دوم را دارد و باید مسئولان امر نسبت به بازسازی و صلاح این مناطق تلاش بیشتری صورت دهند.
وی با قدردانی از تلاشهای شهرداری تبریز در رسیدگی به مناطق زلزلهزده خاطر نشان کرد: خوشبختانه شهرداری تبریز از نخستین دقایق وقوع زلزله در منطقه ارسباران حضور جدی داشته و با تمام توان به آسیب دیدگان کمک کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان