کنارهگیری موقت محسن ترکی از داوری با دیگر نشان داد که داوران فوتبال ایران به شدت در انتظار برخورد قاطع انضباطی با کسانی هستند که علیه داوری دست به مصاحبه میزنند.
ایسنا نوشت / وقتی خبر کنارهگیری موقت محسن ترکی از داوری منتشر شد، همه نگاهها به سمت مربیان و بازیکنان رفت که اعتراض و توهین علیه داوران به عادت روزمرهشان تبدیل شده است. این افراد همیشه سعی میکنند با مصاحبه و متاسفانه گاهی اهانت به داوران شکستهای خود را توجیه کنند. وضعیت آن گاه اسفبارتر میشود که تیمهای برنده از داور انتقاد میکنند. متاسفانه این تفکر بین برخی مربیان به غلط جا افتاده است که اگر علیه داوران مصاحبه نکنند، در بازی هفته بعد تیمشان، داوری به سود حریف خواهد بود و با این پیش فرض غلط به خیال خود سعی میکنند پیشگیری کنند.
همین هفته قبل اتفاق ناگوار دیگری در جامعه داوری فوتبال ایران رخ داد. محسن ترکی پس از محمود رفیعی و داود رفعتی، سومین داوری است که به دلیل توهینهای اهالی فوتبال از قضاوت کنارهگیری میکند، هر چند کنارهگیری ترکی بر خلاف دو نفر قبلی دائمی نیست و صرفا تا زمانی است که کمیته انضباطی دو نفری را که به او توهین کردهاند، جریمه کند. او معتقد است تا زمانی که دایی و قربانی به خاطر رفتارشان عذرخواهی نکنند به میادین باز نخواهد گشت.
انتقاد از کمیته انضباطی آن هم از سوی داوران چیز تازهای نیست، همان طور که جلسات مشترک داوران و اعضای کمیته انضباطی هم اتفاقی نیست که بارها نیفتاده باشد. بارها و بارها نشستهای مختلفی با حضور مسئولان کمیته داوران و انضباطی برگزار شده که در پایان همه این جلسات، تصمیم گرفته شده که با مصاحبه کنندگان علیه داوری و اهانت کنندگان به داوران برخورد شود، اما به نظر میرسد که نتیجه این همه جلسه و نشست و سخنرانی، خداحافظی رفیعی و رفعتی و کنارهگیری موقت محسن ترکی است!
دیروز علی دایی در نشست خبریاش اعلام کرده بود که او دلیل کنارهگیری ترکی از قضاوت نیست.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد