به گزارش روز جمعه جام جم آنلاین به نقل از شبکه اطلاع رسانی تولید و تجارت ایران (شاتا)، جیه اله جعفری گفت: سرمایهگذاری در حوزههای کنسانتره مس، کاتد مس، آلومینا، برخی فروآلیاژها، کنسانتره تیتانیوم و الیاف شیشه در اولویت سرمایه گذاری بخش معدن قرار دارد.
جعفری هدف از اجرای این طرح را، به روز رسانی اطلاعات و آمار مربوط به واحدهای صنایع معدنی، شناسایی مزیتهای اقتصادی هر استان و اولویتبندی سرمایهگذاریها در حوزه معادن و صنایع معدنی عنوان کرد.
وی ادامه داد: با اجرای این طرح مطالعات پیش امکان سنجی درباره معادن و صنایع معدنی هر استان تهیه و برای هر استان ارسال شد که سرمایهگذاران میتوانند از این مطالعات برای آغاز مطالعات امکان سنجی سرمایهگذاری خود در حوزه معادن و صنایع معدنی استفاده کنند.
به گفته جعفری، در این مطالعات، محدودههای معدنی برای سرمایهگذاران بالقوه تقریبا مشخص شده و موجب صرفه جویی سرمایهگذاران در وقت و هزینه مربوط به مطالعات سرمایهگذاری خواهد شد؛ البته این محدودهها مربوط به ذخایر معدنی شناسایی شده بوده که آماده دریافت پروانه بهرهبرداری هستند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به مشخص شدن اولویتهای سرمایهگذاری در حوزه معادن و صنایع معدنی گفت: در برخی از حوزهها به حد اشباع رسیدهایم؛ مانند سیمان که هدف برنامه پنجم توسعه 115 میلیون تن است و با توجه به واحدهایی که در حال راهاندازی و افزایش ظرفیت هستند، این رقم از مرز 150 میلیون تن هم خواهد گذشت.
وی افزود: البته درصورت تعریف دانش فنی و تکنولوژیهای جدید، شاید باز هم نیاز به ایجاد ظرفیت در حوزه تولید سیمان داشته باشیم.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم