بهرام صناعی با بیان این که در حال حاضر دو نوع رادار شامل رادارهای هواپیمایی و هواشناسی وجود، افزود: رادارهای هواشناسی برای اندازهگیری ذرات ریز باید حساسیت بیشتری نسبت به رادارهای هواپیمایی داشته باشند.
وی با بیان این که رادارهای قبلی در شهرهای تهران، تبریز، کرمانشاه، خوزستان و امیرآباد مازندران تاسیس شدهاند، افزود: علاوه رادار بوشهر که تا پایان بهمن ماه امسال افتتاح خواهد شد رادار هفتم تا پایان سال آینده در استان فارس افتتاح میشود.
رییس سازمان هواشناسی کشور افزود: تاکنون دستگاههای مورد نیاز این رادارها خریداری شده و تنها عملیات احداث برج و ایستگاه باقی مانده است.
صناعی در خصوص ویژگی رادارهای هواشناسی اظهار کرد: با استفاده از این رادارها میتوان مقدار بارش ابرها را تا شعاع 400 کیلومتر را بدست بیارویم. همچنین میتوانیم میزان آب و رطوبت داخل ابرها را نیز پیشبینی کنیم.
وی ادامه داد: همچنین در بخش هوانوردی میتوان با استفاده از این ایستگاهها میتوان وضعیت هوای خطرناک را پیشبینی کنیم.
رییس سازمان هواشناسی کشور در خصوص تعداد کل رادارهای مورد نیاز کشور اظهار کرد: طبق پیشبینیها به 18 رادار هواشناسی احتیاج داریم که برای خرید هر رادار 15 میلیارد تومان و احداث برج و دیگر امکانات نیز سه میلیارد تومان اعتبار لازم است.
صناعی ادامه داد: در گذشته برای خرید این رادارها تنها هفت میلیارد تومان هزینه میکردیم که با وجود مشکلات اقتصادی با افزایش قیمت آنها مواجه شدهایم. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: